Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازگشایی مرز خسروی برای تردد زائرین در ایام اربعین گفت: یش‌بینی‌ها امسال ۲.۵ تا ۳ میلیون زائر از چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شملچه جابه‌جا می‌شوند که سهم مرز مهران حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر و حدود ۴۰۰ هزار نفر از مرز خسروی و مابقی زائران نیز از طریق مرز‌های چذابه و شملچه تردد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 10:41 - 17 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۸۱۱۲ به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، هر ساله به شروع ماه محرم و صفر، عاشقان امام حسین در صدد برای فراهم کردن اسباب سفر اربعین به کربلا هستند که برای این ایام از سوی وزارت راه وشهرسازی و سازمان راهداری اقدامات برای رفاه مسافران صورت می‌گیرد، در این باره گفتگویی انجام دادیم با عبدالهاشم حسن نیا رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای که در ادامه می‌خوانید.
میزان: شرایط مرز خسروی برای تردد زائرین چگونه است؟
حسن نیا: در جمعه هفته گذشته (۱۵شهریور ماه) با حضور وزیر راه و شهرسازی ایران و وزیر کشور عراق مرز خسروی رسما بازگشایی شد و پیش بینی می‌شود این مرز بتواند بخشی از مشکلاتی که سال گذشته زائرین در تردد از مرز مهران و چذابه را داشتند کاهش دهد.
میزان: با توجه به نزدیکی به ایام اربعین چه اقداماتی برای رفاه حال مسافران در نظر گرفته شده است؟
حسن نیا: آمادگی و برنامه‌ریزی لازم برای مدیریت ترافیک و جابه‌جایی زائران اربعین حسینی از چهار مرز مهران، شلمچه، چذابه و خسروی انجام شده و با توجه به انیکه پیش بینی می‌شود تردد در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یابد مرز خسروی نیز رسما به مسیر تردد زائرین افزوده شد تا حجم بار مسافر از سایر مرز‌ها کمتر شود.   میزان: ساعت کاری چهار مرز اعلام شده چگونه است؟   حسن نیا: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تمامی زیرساخت‌های پایانه خسروی را آماده کرده و زائران می‌توانند از ۷ صبح تا ۷ بعدازظهر از این مرز استفاده کنند، اما سایر پایانه‌ها ۲۴ ساعته آماده تردد برای زائران است.    
میزان: سازمان راهداری برای این ایام چه وظایفی دارد؟
حسن نیا: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این ایام سه وظیفه از جمله ایجاد زیر ساخت‌های منتهی به مزر‌های خسروی، چذابه، شلمچه و مهران برای ایجاد بزرگراه و بهسازی راه‌ها را بر عهده دارد که امیداواریم طی دو تا سه هفته آینده این اقدامات به پایان برسد، به علاوه گیت‌های ورودی و خروجی برای پذیرش مسافرین و سیستم‌های خنک کننده برای رفاه حال مسافران تعبیه شده است.
میزان: سازمان راهداری چه نقشی برای تامین اتوبوس برای تردد زائرین در ایام اربعین دارد؟
حسن نیا: یکی از وظایف مهم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تامین اتوبوس در شهر‌ها و مسیر‌های مختلف برایب جابجایی مسافران به سمت ۴ مرز اصلی است و امیدواریم بتوانیم در سال جاری حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار نفر از زائرین را از شهر‌های مختلف با اتوبوس به مرز‌ها برسانیم و مابقی با وسیله نقلیه شاخص و یا هواپیما و راه آهن استفاده خواهند کرد.
تمام سعی و تلاش وزارت راه وشهرسازی و سازمان راهداری بر این است تا طی سال جاری سفری ایمن از جهت تامین زیر ساخت‌های در مسیر و مرز‌ها نسبت به سال گذشته صورت گیرد.  
*تردد ۴۰۰ هزار زائر از مرز خسروی
میزان: پیش بینی شما برای تردد زائرین در ایام اربعین چه تعداد است؟
حسن نیا: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال ۲.۵ تا ۳ میلیون زائر از چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شملچه جابه‌جا می‌شوند که سهم مرز مهران حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر و حدود ۴۰۰ هزار نفر از مرز خسروی و مابقی زائران نیز از طریق مرز‌های چذابه و شملچه تردد می‌کنند.
میزان: مشکل پارکینگ زائرینی که با وسیله نقلیه شخصی در مرز‌ها تردد می‌کند در سال جاری بر طرف شده است؟
حسن نیا: برای حل مشکل پارکینگ از سوی مسئول استانی و شهرستانی مکان‌های لحاظ شده و با احداث دیوار، تعبیه نگهبان در این مکان و مجموعه اقدامات مورد نیاز اجرا شده و امیدواریم در سال جاری کمبود از نظر تامین جای پارک خودرو‌های زائرینی به وجود نیاید.   *بلیت اتوبوس برای ایام اربعین گران نمی‌شود
میزان: برای جابجایی مسافرین در این ایام چه تعداد اتوبوس در نظر گرفته شده است؟
حسن نیا: در کشور حدود ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس فعال که برخی از آن‌ها با مشکلات فنی روبرو هستند؛ درنتیجه ۳ تا ۴ هزار دستگاه برای حمل‌ونقل درون کشور در نظر گرفته‌ایم و برای جابجای زائران اباعبدالله الحسین در ایام اربعین امسال بیش از ۸ هزار دستگاه اتوبوس در نظر گرفته شده است.
میزان: قیمت بلیت اتوبوس برای ۴ مرز اصلی مهران، شلمچه، چذابه و خسروی در سال جاری تغییر می‌کند؟
حسن نیا: قیمت بلیت اتوبوس در ایام اربعین تغییری نمی‌کند و قیمت‌ها در این ایام همانند روز‌های عادی در تمامی مسیر‌ها در نظر گرفته شده است، همچنین مشکل سوخت، روغن موتور و لاستیک را برای تمامی رانندگان اتوبوس در این ایام برطرف کرده‌ایم.  
میزان: چه تمهیداتی برای ایام اربعین از سوی سازمان راهداری در نظر گرفته شده است؟
حسن نیا: تمهیدات لازم برای کاهش ترافیک در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها در نظر گرفته شده و اکیپ‌های راهداری در مسیر‌های بین راهی از جمله همدان، کرمانشاه، لرستان، خوزستان که بیشترین تردد و منتهی به جاده‌های اصلی است مستقر می‌شوند؛ به علاوه در این ۴ پایانه تمامی راه‌های دسترسی مانند آسفالت، خط‌کشی، علائم رانندگی و همچنین روشنایی جهت ارتقاء کیفیت راه‌های درسترسی فراهم شده است.
میزان: مسافرین اربعین بیشتر از کدام کشور‌های تردد می‌کنند؟
حسن نیا: بیشترین تردد ما از ایران است و حدود ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر از کشور‌های افغانستان از مسیر میلک، از کشور پاکستان از مسیر میر جاوه، و از کشور‌های آذربایجان و روسیه و هند از محور بیله سوار و مرز آستارا و یک بخشی هم از مسیر نخجوان مرز جلفا به ایران وارد می‌شوند و از این چهار پایانه مرزی عبور می‌کنند.
میزان: شما چه توصیه به مسافران در ایام اربعین دارید؟
حسن نیا: با توجه به افزایش تردد مسافرین در ایام اربعین، به مسافران توصیه می‌کنیم اگر امکان تردد با وسیله نقلیه شخصی را دارند در قالب گروه‌های چند نفر اقدام کنند و از تردد تک سرنشینی در این مسیر بپرهیزند، و برای این افراد فضای ویژه پارک خودرو در نظر گرفته شده است و، زیرا با در نظر گرفتن کل ناوگان اتوبوس کشور با حجم ۱۳ تا ۱۴ هزار دستگاه نمی‌تواند حجم مسافران اربعین را جابجا کند و قطعا تعداد زیادی از زائرین از خودروی شخصی استفاده خواهند کرد که لازم است قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را به طور کامل برای داشتن سفری ایمن و به یاد ماندنی رعایت کنند.  
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اربعین مرز خسروی زائرین تردد پارکینگ بازگشایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش باران در استان یزد/ خودداری از تردد‌های غیر ضرور

میرحسینی رئیس گروه پیش بینی هواشناسی استان یزد با اشاره به اینکه بارش‌هادر روز گذشته شروع شده تا فردا پنجشنبه در استان یزد ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: مناطق شرقی استان شامل شهرستان‌های بافق، بهاباد و قسمت شرقی اردکان بارش‌های شدیدتری را تجربه می‌کنند.

رئیس گروه پیش بینی هواشناسی استان یزد گفت: برای امروز کاهش دما و مه رقیق نیز در جاده‌ها پیش بینی می‌شود بنابر این شهروندان از تردد‌های غیر ضرور خودداری کنند.

میرحسینی افزود: از ساعت ۶:۳۰ دیروز تا امروز بیشترین میزان بارش مربوط به تفت با ۶۴ و ۷ دهم میلیمتر بارش بوده است.

 وی افزود: البته شدت بارش‌ها در روز پنجشنبه کمتر خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • تداوم بارش باران در استان یزد/ خودداری از تردد‌های غیر ضرور
  • جانمایی مواکب در مرز مهران با شرایط جدید وفق داده شود
  • ارمنستان : عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال
  • وضعیت پارکینگ‌های کرمانشاه صدای فرماندار را درآورد
  • وزارت صمت مکلف به اعلام میزان فروش خودرو شد