Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@15:45:32 GMT

جانسون قربانی بعدی برگزیت

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۰۷۳۰

جانسون قربانی بعدی برگزیت

سفیر پیشین ایران در انگلیس گفت: جانسون نمی‌خواهد خروج از اتحادیه اروپا به رأی گذاشته شود و می‌گوید این بن بست را بدون توافق به نتیجه خواهد رساند. ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، سید جلال ساداتیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به تعلیق پارلمان انگلیس با تائید ملکه این کشور بیان کرد: هر دولتی در انگلیس روی کار می‌آید، برنامه‌های خود را نوشته و به ملکه می‌دهد تا به‌ عنوان ابلاغ خط مشی نظراتش را بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوریس جانسون هم که تازه به قدرت رسیده، برای اینکه هدف خود را درباره برگزیت پیش ببرد، درخواست کرده است با تائید ملکه، پارلمان برای مدتی منحل شود.

سفیر پیشین ایران در انگلیس گفت: علت این اقدام بوریس جانسون این است که مردم در سال 2015 رأی ضعیفی به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دادند. در همان زمان یک عده‌ای اعلام کردند تا رأی گیری مجدد صورت گیرد اما دولت وقت به هر صورت با تکیه بر قوانین، مانع این کار شد.

وی گفت: برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باید یکسری توافق بین انگلیس و اتحادیه اروپا شکل بگیرد، مانند توافق درباره حق حاکمیت، سیاست مهاجرت، مسائل اقتصادی و مالی. اما در حوزه مهاجرت می توان گفت در سال‌های قبل تعداد زیادی از شهروندان انگلیس به اتحادیه اروپا رفته و تعداد زیادی هم از دیگر کشور‌های اروپایی به انگلیس آمده بودند؛ طبق آمار از سال 2005 تا 2014 حدود 300 هزار نفر از اروپای شرقی وارد انگلیس شده‌اند که این‌ها باید تکلیف‌شان مشخص شود.

ساداتیان اضافه کرد: در این راستا، یک عده‌ای به رهبری بوریس جانسون می‌گفتند انگلیس به اندازه کافی مهاجر از کشور‌های مشترک المنافع دارد و اتحادیه اروپایی نباید چیزی را به آنها تحمیل کند. در چند سال اخیر که مهاجران به‌ خاطر جنگ از کشورهای غرب آسیا، راهی اروپا شده بودند، بنا بود این افراد به‌شکل سهیمه‌ای در کشورهای اروپایی تقسیم شوند. یعنی هر مهاجر اگر برای اولین بار وارد هر کشوری می‌شد، آن‌ها باید میزبانش می‌شدند و آن فرد نباید به کشور دیگری انتقال داده می‌شد.

این نماینده پیشین مجلس تاکید کرد: آن زمان هجوم مهاجران خسته از جنگ سوریه به سمت یونان و ترکیه انجام می‌شد و آن‌ها به اتحادیه اروپا فشار می‌آوردند که ما به تنهایی نمی‌توانیم بار این همه آواره جنگی را تحمل کنیم. لذا  آنگلا مرکل سهمیه‌ای را برای پذیرش آوارگان قرار داد که انگلیس در این باره مقاومت می‌کرد.

ساداتیان افزود: در آن زمان، کامرون نخست وزیر وقت انگلیس پذیرفت که برای تصمیم گیری درخصوص برگزیت به آراء مردم توجه کند و  مردم هم با رأی ضعیف به خروج از اتحادیه اروپا رأی دادند. اما یکی دیگر از مواردی که انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا باید آن را تعیین تکلیف می کرد، تبادل نیرو‌های کاری در اتحادیه اروپا بود. همچنین باید وضعیت سرمایه گذاری‌های مشترک بین‌شان مشخص می‌شد. دیگر اینکه آیا آنها می‌توانند از اتحادیه اروپا خارج شوند ولی سرمایه گذاری‌های مشترک‌شان انجام شود واگر قرار است ادامه یابد به چه شکل باشد؟

وی اظهار کرد: خانم ترزا می‌ که جایگزین آقای کامرون شد، توافقاتی که در این رابطه با اتحادیه اروپا داشت را به نوبت به پارلمان ارائه کرد تا تصویب شود. ایشان باید توافق پارلمان را می‌گرفت و بعد به اتحادیه اروپایی اعلام رسمی می‌کرد. از این طرف دادگاه رسمی انگلیس تصویب کرده بود که هر نوع اقدامی در این زمینه باید به تصویب مجلس عوام برسد؛  البته پارلمان هم در 3 نوبت توافقات او را رد کرد؛ به لحاظ اینکه  خروج‌شان از اتحادیه اروپا آنها را متحمل پرداخت هزینه‌ها و خساراتی می‌کرد.

این نماینده پیشین مجلس گفت: دفعه چهارمی که پارلمان توافقات ترزامی را رد کرد، او استعفا کرد. اما بوریس جانسون که در انتخابات داخلی حزب محافظه کار موقعیت پیدا کرد خواست که این کار را ادامه دهد. او در همان زمان اعلام کرد؛ من بدون و یا با توافق از اتحادیه اروپا خارج می‌شوم. این حرف واکنش‌های جدی را در پی داشت؛ اولا در اسکاتلند و ایرلند که بخش‌های متحد با قسمت مرکزی بریتانیا هستند. اسکاتلند در شمال، ولز در جنوب و ایرلند در شمال غربی، متحده پادشاهی‌ آنها هستند و فقط قسمت ایرلند جنوبی مستقل شده است.

ساداتیان بیان کرد: اسکاتلند و ایرلند به این اظهارات جانسون، واکنش نشان دادند و گفتند می‌خواهیم در اتحادیه اروپا بمانیم و بعضا شنیده می‌شد که عکس ملکه را از اداراتی پایین کشیدند و حرف‌شان این بود که نمی‌توانید بدون توافق از اتحادیه خارج شوید؛ما تمایلی به ماندن با شما نداریم و می‌خواهیم با اتحادیه اروپا باقی بمانیم.

سفیر پیشین ایران در انگلیس اضافه کرد: این واکنش‌ها کما بیش از سوی مردم وجود داشت و مخالفت‌ها از سوی پارلمان هم مطرح بود و آنها نمی‌خواستند بدون توافق  از اتحادیه اروپا خارج شوند. ترزا می‌ قضایا را با ظرافت پیش می‌برد تا به رأی گیری مجدد مردم بینجامد چون جو افکار عمومی از آن رأی‌گیری قبلی پشیمان شده بود.

ساداتیان بیان کرد: اما آقای بوریس جانسون مخالف این امر است و نمی‌خواهد خروج از اتحادیه اروپا به رای گذاشته شود و می‌گوید این بن بست را بدون توافق به نتیجه خواهد رساند. برای اینکه پارلمان در مقابل او نباشد از ملکه درخواست کرد که به مدت 5 هفته پارلمان را منحل کند که در خلال این مدت کار خروج را یکسره کند.

این نماینده پیشین مجلس افزود: هم اکنون شاهد تظاهرات گسترده مردمی و استعفای برخی مسئولان از جمله در اسکاتلند هستیم که نسبت به حرف‌ها و اقدامات جانسون اعتراض دارند از جمله اینکه پارلمان که مظهر دموکراسی است را اینگونه از سر راه برداشته و با آن اقلیتی که به پشتوانه دارد، می‌خواهد این اقدام را صورت دهد.

وی اظهار کرد: به نظر می‌رسد که به دنبال قربانی شدن کامرون و خانم ترزا می‌، جانسون هم قربانی بعدی باشد و موفق به این کار نشود و نهایتا کار به رجوع آراء مردم بکشد که آنها هم خواستار باقی ماندن در اتحادیه اروپا هستند که البته این عاقلانه‌ترین کار است.

منبع:میزان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانهها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار سال پس از خطای پیکفورد روی فن دایک؛ داور جنجالی بار دیگر قاضی دربی مرسی‌ساید

ویرجیل فن دایک که از گودیسون پارک خاطره خوبی ندارد، با قضاوت دیوید کوت در این ورزشگاه به میدان خواهد رفت. 

طرفداری | اتحادیه فوتبال انگلیس، نام دیوید کوت را در لیست داوران دربی مرسی‌ساید قرار داده است.

تقریبا چهار سال پیش، در دقایق ابتدایی دیدار اورتون و لیورپول که به دلیل همه‌گیری کرونا بدون تماشاگر برگزار می‌شد، جوردن پیکفورد با خطای وحشتناک روی پای ویرجیل فن دایک، منجر به پارگی رباط صلیبی مدافع هلندی شد. در آن صحنه، دیوید کوت که در اتاق VAR بازی را قضاوت می‌کرد، به دلیل آفساید بودن موقعیت بازیکنان لیورپول از مایکل اولیور درخواست کرد دروازه‌بان اورتون با هیچ کارتی مجازات نشود. اولیور و اتحادیه فوتبال انگلیس به اشتباه داوری در این صحنه اعتراف کردند. صرف‌نظر از این خطا، ویرجیل فن دایک به دلیل مصدومیت آن دیدار ادامه فصل را از دست داد تا قرمزها دچار افت بزرگی شوند. 

لیورپول روز پنجم اردیبهشت در گودیسون پارک مهمان اورتون خواهد بود. با تصمیم کمیته داوران فوتبال انگلیس، دیوید کوت بار دیگر به عنوان کمک داور ویدیویی ایفای نقش خواهد کرد. اندی مدلی نیز به عنوان داور اصلی دربی مرسی‌ساید انتخاب شده است. 

لیورپول مصدومیت رباط صلیبی ویرجیل فن دایک را تایید کرد مصدومیت ویرجیل فن دایک | باشگاه لیورپول از اتحادیه فوتبال انگلستان توضیح خواست

از دست ندهید ????????????????????????

شب دلچسب عثمان دمبله مقابل تیم سابق اشک‌های ستاره نوجوان بارسلونا بعد از حذف حمله مجازی هواداران بارسلونا به آرائوخو: برو بایرن مونیخ! مایلی کهن: قلعه نویی بابت کلمه مردک شکایت کرده اما این که معنی بدی ندارد

دیگر خبرها

  • لیگ اروپا: حذف لیورپول، صعود رم و لورکوزن
  • حذف بازی تکراری از مراحل دوم به بعد جام حذفی انگلیس در فصل آینده
  • تغییر شیوه برگزاری بازی های جام حذفی انگلیس از فصل آینده
  • نحوه برگزاری بازی های جام حذفی انگلیس تغییر کرد
  • تغییر شیوه برگزاری بازی‌های جام حذفی انگلیس از فصل آینده
  • تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس
  • حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس تجمع کردند
  • (ویدئو) نطق جنجالی نماینده پارلمان بریتانیا در انتقاد از سیاست دوگانه انگلیس
  • چهار سال پس از خطای پیکفورد روی فن دایک؛ داور جنجالی بار دیگر قاضی دربی مرسی‌ساید
  • فقر و محرومیت اجتماعی؛ دغدغه اصلی رای‌دهندگان در آستانه انتخابات پارلمان اروپا