Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که کارگاه‌های دوخت‌ و آماده سازی همایش شیرخوارگان حسینی در سطح شهرهای مختلف ایجاد و مشغول به فعالیت هستند یکی از همین کارگاه‌ها، کارگاه مردمی شهر مریانج است.


به گزارش ایسنا، مردم شهر مریانج در استان همدان شهره به ولایتمداری و عشق به اهل بیت هستند اینبار نیز در کارگاه دوخت لباس همایش شیرخوارگان زنان این شهر به صورت خودجوش و با استقبال گسترده‌ای از این امر جلوه دیگری از این دینداری خود را به نمایش گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارگاه شهر مریانج هرساله به واسطه پتانسیل بالای خود در خیاطی و آماده سازی بسته‌ها بیشترین ظرفیت دوخت این لباس‌ها با کمک زنان مریانجی به خود اختصاص داده است.
برای آشنایی بیشتر و درک حس و حال این فضا به سراغ این کارگاه در شهرمریانج رفتم تا از نزدیک بیننده این حضور مردمی باشم.
وارد کارگاه که می‌شوی برخی مشغول سردوزی لباسها و سربندها هستند و برخی دیگر نیز مشغول آماده سازی لباس‌ها و نذرنامه‌ها  برای بسته بندی آن.
مادران و بانوان حاضر در این جا فارغ از هرچیز با عشق، دعا و روضه در فضایی معنوی مشغول به خدمت رسانی در این دستگاه هستند؛ دو زن بالای مجلس مشغول قرائت زیارت عاشورا و روضه‌اند و هرزگاهی مادری از انتهای سالن برای پیشرفت روند کار با صدای بلند صلوات می‌فرستد و عطر اسفند، چایی تازه دم و آش نذری است که مسئول کارگاه در بین این خادمین پخش می‌کند، فضا را معنوی‌تر کرده است.
زنانی که با اشک و بغض لباس ها را بسته بندی و زیر لب برای برآورده شدن حاجت خود دعا می‌کنند و صحنه‌ای که شاید از هر بیننده‌ای دل ببرد حضور بچه‌هایی کوچکی بود که به کمک مادرانشان و با دست‌های کوچک خود و نیت خالصانه در بسته بندی لباس‌ها کمک می کردند، اصرار به کمک کردن دارند؛ از کجا می‌توان این مقدار شوق و خالص بودن را دریافت کرد؟
بعضی‌ها با فرزندان کوچک خود آمده‌اند، از مادری که نوزاد چند ماهه خود را در کنارش خوابنده علت حضورش را جویا شدم، می‌گوید: در دستگاه امام حسین(ع) هر کس هرکاری که میتواند باید انجام دهد از کودکی با عشق به امام حسین(ع) بزرگ شدم و فرزندم را نیز آورده‌ام تا او نیز در این فضا و با همین عشق بزرگ و روزی از سربازان امام زمان(عج) شود.
در ادامه با بغض می‌گوید: چند سالی بعد از ازدواجم متوجه شدیم که صاحب فرزند نخواهیم شد، سال پیش همراه با مادرهمسرم به این مراسم بسته‌بندی آمدیم و یکی از همین بسته‌ها را به نیت فرزنددار شدنم همراه خود آوردم، امسال به لطف امام حسین(ع) و به برکت آن با پسرم به اینجا آمدیم.

با خانمی هم صحبت می‌شوم؛ می‌گوید: دو دخترم سنشان بالا رفته بود اما هنوز ازدواج نکرده بودند در همین مراسم نذری برای ازدواجشان کردم و هردو الان صاحب فرزندانی زیبا و سالم هستند و این از لطف شش ماهه امام حسین(ع) است.

زنی دیگر می‌گفت: بیشتر کسانی که با این عشق اینجا هستند معجزه‌ای از این سفره دیده‌اند و به مشکل گشایی این خانواده ایمان دارند، خود من حسرت دیدار کربلا داشتم و از حضرت علی اصغر(ع) برات این سفر را خواستم و اربعین همان سال به عتبات مشرف شدم.

در کنار یکی از روضه خوان‌ها می‌نشینم اشک گوشه چشمش را پاک، به سختی بغضش را فرو می‌برد ومی‌گوید: مظلومیت حضرت علی اصغر(ع) مرز ندارد و اگر قصه آن را تمام دنیا بدانند حقانیت این خانواده بر همه روشن خواهد شد، امام حسین (ع) با فدا کردن حضرت علی اصغر(ع)، یاران و اسارت خانواده‌اش به ما ثابت کردند که باید در برابر ظلم بیاستیم و دین اسلام را در همه حال زنده نگه داریم.

آماده سازی ۱۰ هزار دست لباس در کارگاه دوخت شهر مریانج

اصغر رسولی، مسئول مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی همدان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، بیان کرد: حدود 15 هزار بسته لباس مخصوص شیرخوارگان از سوی مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان همدان در شهر مریانج و برخی شهرهای استان دوخته و بسته بندی شده و در 200 نقطه استان در اختیار مادران همدانی در روز مراسم قرار داده شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان حدود 24 هزار دست لباس دوخته شد اما امسال به دلیل گرانی پارچه و نوسانات ارزی این تعداد به 15 هزار لباس تقلیل پیدا کرد، ادامه داد: 10 هزار دست از این لباس‌ها در مریانج و مابقی نیز در سطح استان همدان آماده شده است.

مسئول مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی همدان ابراز کرد: تمام دوخت، سردوزی و آماده سازی لباس‌ها در کارگاه شهرمریانج صورت گرفته و در جهت گسترش فرهنگ روضه خوانی، همراهی بیشتر مردم سعی داشتیم این کار به صورت مردمی و با حضور حداکثر خود بانوان شهر صورت بگیرد تا انحصاری نباشد.

رسولی افزود: خیاط‌هایی که کار سردوزی لباس‌ها و سربندها را انجام دادند 40 نفر بودند و همچنین در مراسم بسته بندی نیز به صورت خودجوش 500 نفر از بانوان مریانجی شرکت کردند.

وی ابراز کرد: در حال حاضر مریانج در تهیه و دوخت لباس‌های مجمع شیرخوارگان تبدیل به قطب خیاطی و دوخت لباس شده و تنها کارگاهیست که این کار را در استان از سوی مجمع انجام می دهد و کل کار دوخت استان در کارگاه شهر مریانج صورت می‌گیرد.

مسئول مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی همدان ادامه داد: در مراسم بسته بندی و مراسم مجمع شیرخوارگان افراد زیادی حاجت گرفتند و این حرکت به یک کار ارزشی تبدیل شده به همین دلیل نذورات زیادی برای این مراسم صورت می‌گیرد اما این نذورات و کمک‌های مردمی هدفمند صورت نمی‌گیرد افرادی که قصد کمک‌ دارند سعی کنند نذورات خود را قبل از مراسم به دست مسئولین مجمع برسانند.

رسولی با بیان اینکه کارگاه خیاطی شهرمریانج پتانسیل و ظرفیت دوخت لباس ها با ظرفیت‌های بالا را دارد، ابراز کرد: استان‌هایی که در بحث دوخت و سردوزی لباس‌ها مشکل دارند یا تجهیزات آماده سازی مورد نیاز را ندارد می‌توانند دوخت لباس‌های خود را به این کارگاه بسپارند.

وی با اشاره به اینکه این برنامه شاید یک روزه باشد اما گره‌ها ومشکلات زیادی را حل کرده و مردم بسیاری چشم امید به این مراسم دارند، اعلام کرد: استان همدان برای اولین در کشور در نظر دارد را در امتداد مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی "پویش سربازان در گهواره" برگزار کند.

مسئول مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی همدان افزود: این پویش در جهت ارتباط مستمر با خانوادها به خصوص مادران شکل خواهد گرفت و از طریق کانال‌های در فضای مجازی و برگزاری همایش و کارگاه های تربیتی و اخلاقی در استان صورت می‌گیرد.

وی در پایان گفت: طیف مختلفی از برنامه‌های تربیت مهدوی با حضور اساتید صاحب نظر این حوزه پس از دهه محرم آغاز و این محتواهای تربیتی به خانواده‌ها ارائه خواهد شد.


گزارش از: زهرا قاسمی نیما ، خبرنگار ایسنا- منطقه همدان



انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عاشورا استان همدان همایش شیرخوارگان حسینی علی اصغر کربلا محرم 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۱۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست.

مریم طهماسبی ۵ اردیبهشت در بازدید از اجرای طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» در روستای ایزی شهرستان سبزوار اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی با هدف کمک به اقتصاد خانوار روستایی است.

وی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست و تصریح کرد: در طرح زنان کارآمد روستای سرآمد تلاش می‌شود با درگیر کردن زنان روستایی برای اجرای پروژه‌های اشتغالزا رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه امکان‌پذیر نماییم.

علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار هم در این بازدید گفت: طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

علی اصغر امانیان خاطرنشان کرد: زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به همراه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه و مسئولان استانی و شهرستانی از فعالیت‌های زنان روستایی روستای ایزی شهرستان سبزوار در طرح زنان کارآمد، روستای سرآمد بازدید کردند. بازدید از چند پروژه‌ی تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت‌آباد از دیگر برنامه های این سفر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود.
  • (تصاویر) گران قیمت‌ترین استایل‌های زنان هالیوودی در مراسم‌های فرش قرمز
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • تدارک لباس برای شیرخوارگان حسینی 
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود
  • فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • فیلمی ناب از بازار تهران در حدود ۱۲۰ سال قبل / لباس پوشین مردان و زنان تهرانی جالب است (فیلم)