Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@09:28:27 GMT

چابک سازی دولت با اعتماد به تعاونی ها محقق می شود

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۲۴۶۵

چابک سازی دولت با اعتماد به تعاونی ها محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، صبح یکشنبه در مراسمی با حضور داوود محمدی، سیده حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مسعود بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، سیروس نصیری مدیر کل تأمین اجتماعی، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهادکشاورزی، روح الله زارعی رئیس اتاق تعاون، جمعی از تعاون گران استان در سالن جهاد کشاورزی استان قزوین از ۱۶ تعاونی برتر تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوود محمدی در این مراسم اظهار داشت: در شرایط کنونی اگر دولت تمایل نداشته باشد که اصل ۴۴ را اجرا کند شرایط ما به گونه‌ای است که مجبور خواهد شد در این مسیر حرکت کند.

وی بیان کرد: در شرایطی که از ۴۴۰ هزار میلیارد تومان در آمد کشور بیش از ۳۲۰ هزار میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌شود نشان می‌دهد این روش مدیریت در کشور جوابگو نیست و باید دولت کوچک و چابک شود.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از راهکارهای کوچک شدن دولت برون سپاری کارها به بخش خصوصی توانمند و تعاونی هاست و اگر این رویکرد با جدیت دنبال شود می‌توان امیدوار بود هزینه‌های جاری کشور کاهش یابد.

وی گفت: بدون شک تعاونی‌ها باید مورد حمایت جدی قرار گیرند تا بتوانیم هم عدالت اجتماعی و هم توسعه و اشتغال پایدار را محقق کنیم.

محمدی اضافه کرد: کشوری مانند ژاپن با دوبرابر جمعیت ایران حدود یک بیستم کشور ما کارمند دارد و هزینه‌های جاری آن بسیار پایین است.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه کشور ما در حوزه کسب و کار در میان ۱۳۷ کشور در رتبه ۱۲۴ قرار دارد که زیبنده نیست و و در چشم انداز از میان ۲۴ کشور در رده ۱۸ هستیم.

وی اضافه کرد: در حوزه فضای کسب و کار و اشتغال وضعیت خوبی نداریم و در مجلس دولت را مکلف کردیم سالی ۱۰ درصد چابک شود اما همچنان حجیم است اگر تمایل هم نباشد مجبور هستیم به این سمت برویم.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید به سمت تعاونی‌ها برویم و در این راستا لازم است دولت ریل گذاریکرده و هدایت، حمایت و نظارت را انجام دهد که به نظر می‌رسد فقط دخالت می‌کند.

در ادامه از ۱۶ تعاونی برتر استان قزوین تجلیل شد.

محمدی اظهارداشت: باید به تعاونی‌ها اعتماد کرده و اصل ۴۴ را پیاده و اجرا کنیم و بدانیم در تحقق اقتصاد مقاومتی تعاونی‌ها نقش مؤثری دارند.

کد خبر 4714390

منبع: مهر

کلیدواژه: داود محمدی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی مراسم تجلیل هفته دولت ماه محرم بوشهر قزوین شیراز ایلام گرگان استانداری سمنان شهرکرد اربعین حسینی خطبه های نماز جمعه خرم آباد یاسوج کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند

علی سلاجقه ۲۸ فروردین‌ماه در نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست کشور در چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت بحث دانش بومی، اظهار کرد: سال‌ها در منابع طبیعی به استان‌ها اعلام شد که دانش بومی منابع طبیعی کشور احصا شود،  با روی کار آمدن دولت سیزدهم بر مکتوب شدن دانش بومی محیط زیست تاکید شد که امید است این دانش شروع و پیوندی میان دانش نوین و بومی باشد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور بیان کرد: در حقیقت باید دو موضوع توسعه و محیط زیست در یک توسعه متوازن قرار گیرند، باید محیط زیست کشور ارزش‌گذاری اقتصادی شود که تا شهریورماه امسال ۹۲ درصد از پهنه کشور در قالب ۱۳ شاخص، ارزش‌گذاری اقتصادی خواهد شد.

وی افزود: لازم است با دید بصیر به طبیعت نگاه کنیم، در حقیقت گویش‌ها و فرهنگ‌ها مبتنی بر طبیعتی است که خداوند آن‌ها را آفریده، البته در طبیعت به دانش بومی و خرده‌پا توجه نمی‌شود که این نشان از بی توجهی به داشته‌هاست.

سلاجقه یادآور شد: دانش بومی که پیشینیان به آن توجه داشتند امری اکتسابی و ریشه‌داری است و توسعه صنعت بدون توجه به این دانش، توسعه‌ای ناپایدار است، در صورتی می‌توان به توسعه پایدار رسید که به داشته‌های خود نگاه کنیم و تجارت درون‌زای محیط زیست کشور را از طریق دانش بومی سامان دهیم.

وی گفت: باید دانش بومی در راستای دانش نوین احیا و مورد توجه قرار گیرد و چنین همایش‌هایی ادامه‌دار باشد و با روحیه پیش رویم تا دبیرخانه دائمی این همایش بتواند کشور را به پایداری برساند، از طرفی دانش بومی احیا، استفاده و در دستور کار قرار گیرد.

معاون رییس جمهور و رییس محیط زیست کشور در ادامه با اشاره به شعار سال، تصریح کرد: شعاری که سالانه از سوی مقام معظم رهبری بیان می‌شود به عنوان حکم تلقی شده، به طوری که چندین سال مسائل اقتصادی در دستور کار قرار گرفت، درواقع شعارها کاملا موشکافانه و آینده نگرانه انتخاب می‌شود.

وی ادامه داد: در صورتی که زیرساخت‌ها مشکل داشته باشد هیچ وقت تولید اتفاق نمی‌افتد، از طرفی باید مولفه‌های چهارگانه محیط زیست در کشور روز به روز قوی‌تر شود تا تولید مبنا قرار گیرد.

سلاجقه گفت: حفظ محیط زیست بر عهده همه آحاد جامعه است، در ابتدای دولت مشارکت مردم محقق شد به طوری که بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی خواهند شد.

معاون رییس جمهور و رییس محیط زیست کشور افزود: به فنس کشی اعتقادی نداریم اما باید رابطه انسان و محیط زیست یک رابطه دو طرفه و قانون مدارانه تعریف شود و بتوان از ظرفیت سمن‌ها استفاده کرد.

وی بیان کرد: بارها اعلام کردیم که بن بست در محیط زیست وجود ندارد و باید مولفه‌های اصلی محیط زیست کشور و استان حفظ شود تا توسعه محقق شود زیرا جامعه نیازمند توسعه است، گرچه در راستای جهش تولید کارگروهی تشکیل شده و تا هفته آینده ساز و کار مشارکت مردمی مشخص خواهد شد، البته آیین‌نامه‌های قانون حفاظت و حیات وحش به زودی تدوین خواهد شد تا از این طریق بتوان محیط زیست کشور را با مسائل نوظهور به روز کرد.

سلاجقه ادامه داد: تا هفته آینده نگاشت اولیه در بحث ساز و کار مردم در بحث محیط زیست تقدیم دولت می‌شود، از طرفی اتصال تولید کشور به توسعه پایدار و ضوابط استقرار محیط زیستی را با چنگ و دندان حفظ می‌کنیم.

معاون رییس جمهور و رییس محیط زیست کشور خاطرنشان کرد: محیط زیست به عنوان بخش زیرساختی در کشور مطرح بوده تا جهش تولید به نحو مطلوب انجام شود، از طرفی رشد اقتصادی دولت در سال گذشته ۵.۴ درصد و حتی به ۷.۸ درصد رسید، به طوری که ایران در منطقه غرب آسیا و خاورمیانه از لحاظ جهش و رشد اقتصادی رشد مناسبی داشته است، قطعا اطمینان داشته باشید مباحث اقتصادی از سوی دولت به نحو مطلوب مدیریت و هر چه سریع‌تر مسائل اقتصادی روزهای خوبی را تجربه خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره تنبیه رژیم صهیونیستی و با بیان اینکه در ۱۴ می ۱۹۴۸ دنیا تحت تاثیر فرزند ناخلفی قرار گرفت که منطقه خاورمیانه را به شدت تحت تاثیر قرار داد، اظهار کرد: این فرزند ناخلف مقاصدی را در منطقه ایجاد می‌کرد که حتی محیط زیست منطقه را با مشکل مواجه کرده بود و این رژیم برای اولین بار سیلی محکمی خورد که این اتفاق تنها از باب تنبیه بود و موجب شد دل همه انسان‌های آزاده جهان شاد شود.

معاون رییس جمهور و رییس محیط زیست کشور گفت: البته می‌توان گفت چند اشتراک میان این مساله و مساله محیط زیست وجود دارد، زمانی که در عرصه محیط زیست کشور، گونه‌ در حال انقراض مجددا متولد می‌شود همه از این اتفاق شاد و بر عکس اگر گونه در حال انقراض تلف شود همه افسرده خاطر می‌شوند.

رییس سازمان محیط زیست کشور  با اشاره به عملیات وعده صادق، با بیان اینکه به اذعان دشمن این اتفاق شگفت انگیز بود، تصریح کرد: این اتفاق نشان داد که مردم ایران پای منافع ملی خود هستند و از این طریق انسانیت هویدا شد، دنیا این احساس را داشت که شرایط در حال تغییر است و امیدواریم  این امر پیش درآمدی بر ظهور باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همانگونه که وعده صادق با همت جوانان کشور تحقق یافت جهش تولید نیز با مشارکت مردم محقق می‌شود
  • تولید مسکن در سقز به جد رصد و تسهیلگری شود
  • توسعه درآمدها و خنثی سازی تحریم های فروش نفت و گاز با پیگیری دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • شعار سال چگونه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق می‌شود؟
  • روح الامینی: مجلس دوازدهم از حاشیه‌سازی فاصله بگیرد/ زارعی: احزاب به باند تنزل پیدا کرده‌اند +فیلم
  • روح الامینی: مجلس دوازدهم از حاشیه‌سازی فاصله بگیرد/ زارعی: احزاب به باند تنزل پیدا کردند +فیلم
  • دولت باید امسال 40 درصد از متناسب سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند
  • خنثی سازی تحریم ها با تکیه بر دیپلماسی فعال انرژی محقق شد