Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، هدایت حاتمی در جلسه امروز (۱۷ شهریور) اشتغال بانوان استان، یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی و موفقیت هر کشور را حضور زنان در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی آن کشور دانست و گفت: خوشبختانه حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی در کشور و استان نیز سرعت پیشروندگی زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خواستار رفع موانع کارآفرینی و اشتغال زنان در استان شد و ادامه داد: اگرچه عقیده‌ای به تفکیک جنسیتی و در نظر گرفتن مشوق برای بانوان صرف اینکه زن هستند نداریم، اما چون عقب افتادگی تاریخی در زمینه اشتغال زنان داریم باید کمک ویژه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه خواستار تدوین بانک اطلاعاتی از توانمندی و رسته فعالیت بانوان کارآفرین کرمانشاه شد و خاطرنشان کرد: مشکلات پیش روی هر بخش نیز باید احصا شود.

حاتمی از اهمیت اشتغالزایی خُرد و مشاغل خانگی در استان یاد کرد و یادآور شد: نباید فقط به دنبال اشتغال در کارخانجات و واحد‌های تولیدی باشیم بلکه تقویت مشاغلی مانند مشاغل خانگی و SME‌ها میتواند سهم بسزایی در اشتغالزایی و حل مشکل بیکاری داشته باشد..

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه تسهیلات خوبی در حوزه اشتغالزایی استان فراهم شده، گفت: این تسهیلات را به هر کسی نمی‌دهیم و فقط افراد توانمند واقعی و کارآفرین می‌توانند از این تسهیلات بهره ببرند.

حاتمی ضمن اعلام مخالفت با پرداخت کمک بلاعوض به کارآفرینان، گفت: این امر باعث ورشستگی کارآفرینان شده و کمکی به اقتصاد استان نمی‌کند.

او با تاکید بر تقویت کارآفرینی در استان معتقد است اگر از جمعیت دو میلیون نفری، تنها ۱۰ هزار نفر به عنوان کارآفرین فعالیت داشته باشند، مشکل بیکاری استان مرتفع می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در همین راستا خواستار همکاری بیشتر مدیران استان برای تسهیل شرایط کارآفرینی شد و تاکید کرد: مدیران بی‎علاقه در زمینه جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان را تحمل نمی‌کنیم و جایی در گردونه مدیریتی استان نخواهند داشت.

حاتمی در ادامه از برنامه‌ریزی برای تکمیل زنجیره ارزش کالا‌ها در استان هم خبر داد و تاکید کرد: باید ۴۰ تا ۵۰ زنجیره ارزش کالا در کرمانشاه شکل بگیرد.

او همچنین با بیان اینکه باید از ظرفیت اقتصادی بازگشایی مرز خسروی استفاده کنیم، گفت: کمیته اقتصادی اربعین را در استان شکل می‌دهیم.

حاتمی تبلیغات واحد‌های تولیدی استان در مسیر اربعین را از جمله مواردی دانست که در این کمیته دنبال خواهد شد.

انتهای  پیام/ز


تبلیغات واحد‌های تولیدی استان در مسیر اربعین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سیدمجتبی حسینی در مراسم عملیاتی‌سازی جهش تولیدات کشاورزی با ایده مولدسازی روستاها اظهار داشت: در استان سه منبع درآمدی داریم که یکی از محورهای مهم آن کشاورزی است به طوری که نزدیک به ۳۰ درصد اقتصاد استان را در بر می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه نام‌گذاری اقتصادی سال از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت این مهم دارد، افزود: یکی از راه‌های برون رفت از قتصاد دولتی و در هم تنیده موجود، مردمی سازی است به نحوی که تصدی گریی مردم در امور اقتصادی می‌تواند راهگشا باشد.

وی در ادامه گفت: ابتدای فروردین ماه، با ۳۵ مجموعه خصوصی و دولتی که تاثیر مستقیم در اقتصاد استان دارند جلسه هم فکری و هم اندیشی برگزار و ماموریت‌های تحقق شعار سال به بخش های مربوطه واگذار شد.

حسینی با اشاره به اینکه امروز بین ۳۵ پروژه‌ای که در راستای تحقق شعار سال تعریف شده، جهاد کشاورزی اولین دستگاهی است که در این مهم اقدامات لازم را انجام داده است، بیان کرد: چهار محور همچون توسعه دامداری‌های سبک و سنگین روستایی همچنین توسعه شیلات و زنبورستان‌ها، ایجاد صنایع کوچک روستایی در قالب صنایع لبنی، میوه خشک و صنعت بسته‌بندی، ایجاد گلخانه‌های کوچک مقیاس ۳۰۰ مترمربعی و توسعه فروشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات روستایی از اهداف این طرح است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه این رویکرد، یک نگاه عملیاتی و علمی است، عنوان کرد: از سوی دیگر برون سپاری بخشی از وضعیت موجود حائز اهمیت است که یکی  راه‌های چابک سازی در دولت محسوب می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه ۳۰ درصد اقتصاد استان در سازمان جهاد و با کمک تصمیم سازان جهاد اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان به عنوان اولین استانی که دست به این اقدام مهم زده  تدوین شده است.

دیگر خبرها

  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • چلسی دیگر تحمل پوچتینو را ندارد: تحقیرمان کردی!‏
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • لیلا حاتمی شاید در ونیز
  • نقش متفاوت لیلا حاتمی در یک فیلم آمریکایی
  • دیدار مدیران کل امور اتباع قزوین و کرمانشاه
  • تهیه بانک اطلاعاتی دارو در چهارمحال و بختیاری
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد