Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@04:33:28 GMT

خطرهای استفاده از داروهای لاغری

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۹۰۷۹

فکر می کنید برای کاهش وزن باید از دارو استفاده کنید؟ هفت خطر استفاده از داروهای لاغری را برای شما خواهیم گفت تا بدانید پا در چه راهی می گذارید. این دلایل تقریبا در بین تمام این داروها مشترک است.

هیچ تضمینی وجود ندارد

داروهای رژیمی قبل از فروش عمومی نیازی به گرفتن تایید از مرکز غذا و دارو ( FDA ) ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین بسیاری از کمپانی های تولید کننده این داروها راه را برای محبوب شدن هموار می بینند و موادی ناسالم در داروها استفاده می کنند. عوارض این داروها تا به ( FDA ) گزارش داده نشود نا مشخص است.

داروهای لاغری ریسک حمله قلبی و سکته مغزی را بالا می برند

مواد تشکیل دهنده بسیاری از داروهای رژیمی حاوی مواردی است که خطر حمله قلبی و سکته مغزی را بالا می برند.

در اغلب موارد این داروهای محرک به صورت نسخه و در بازار ممنوع هستند، اما تولید کنندگان راه این مواد را با به کار بردنشان در داروهای رژیمی دوباره به بازار باز می کنند.

ممکن است معتادشان شوید

داروهای رژیمی اغلب حاوی آمفتامین، داروهای ضد اضطراب و داروهای ضد افسردگی هستند. این ترکیب نه تنها بسیار خطرناک است، بلکه این داروها بسیار اعتیاد آور هستند.

ممکن است چندین عارضه جانبی را با هم تجربه کنید

برخی داروهای رژیمی حاوی مسدود کننده های چربی هستند که جذب مواد مغذی را کاهش می دهد و باعث ناراحتی معده می شود. دیگر عوارض جانبی گزارش شده حاصل از استفاده ی داروهای رژیمی شامل یبوست، سردرد و بهم خوردن خلق و خو می شود.

برچسب های پر از ادعاهای دروغی داروهای لاغری

هر ادعایی که روی بسته های داروهای رژیمی نوشته شده است را باور نکنید. در گزارشی که توسط وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا داده شد، ۱۲۷ داروی کاهش و افزایش وزن مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص روی بسته بیشتر این محصولات ادعاهای دروغین مطرح شده بود.

این داروها بی اثر هستند

بسیاری از داروهای لاغری ترکیبی ساده از کافئین و دیورتیک ها هستند، که باعث از دست دادن آب می شود.

شاید با استفاده از این نوع داروها طی چند روز اول ببینید که عقربه های ترازو رو به پایین می روند اما این فقط وزن آبی است که بدن از دست می دهد و دوباره باز خواهد گشت.

علاوه بر این، از دست دادن شدید آب بدن و کم آب شدن آن عوارضی نیز برای فرد در پی خواهد داشت.

عادات خود را عوض نمی کنید

کاهش وزن بلند مدت نیازمند تغییر در عادات غذا خوردن و ورزش است تا سبک زندگی سالم را پایه ریزی کند.

خوردن یک قرص و انتظار برای حل تمام مشکلات راه درستی نیست و هیچ مفهومی از تاثیر ورزش و درست غذا خوردن را برای شما به همراه نخواهد داشت.

اگر فکر می کنید که قرص می تواند همه کارها را انجام دهد دیگر به اطلاعات تغذیه ای غذاها دقت نخواهید کرد، مواظب غذایی که می خورید نخواهید بود، و قید ورزش را هم می زنید.

حتی اگر این داروها تاثیر گذار هم باشند نمی توانید تا ابد از آنها استفاده کنید و به محض کنار گذاشتنشان روز از نو روزی از نو!

 

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000F4r برچسب ها: دارو ، لاغری ، خطر

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دارو لاغری خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور

رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو گفت: داروهای "متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای سال ۱۴۰۲ بوده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین متولی اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته ترتیب متفورمین با 2 میلیارد و 209میلیون عدد، سرماخوردگی بزرگسالان با یک میلیارد و 920 میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و 763 میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و 235 میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیاردو 231 میلیون عدد بوده‌اند.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو پرمصرف‌ترین داروهای تأمینی سال 1402 از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، سرماخوردگی بزرگسالان، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده 10 درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • عکس| جدیدترین عکس از اکبر عبدی در پشت صحنه سریال جدید منوچهر هادی/لاغری شدید اکبرعبدی در سریال جدیدش
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • دارو زباله نیست!
  • وقتی پزشک عمومی نسخه لاغری می‌پیچد!
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • ۷ داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است
  • هفت داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است