Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر برق عراق با مقاومت در برابر فشار آمریکا برای توقف واردات گاز از ایران، اعلام کرد: عراق بدون ادامه واردات گاز از کشور همسایه خود به مدت سه تا چهار سال دیگر، برای تولید برق کافی دچار مشکل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، عراق معافیت آمریکا برای واردات گاز ایران را دریافت کرده اما واشنگتن بغداد را برای متوقف کردن وارداتش تحت فشار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوی الخطیب، وزیر برق عراق در حاشیه کنفرانس کنگره جهانی انرژی در ابوظبی گفت: مسئله برق به یک مسئله سیاسی در عراق تبدیل شده است.

قطع برق در عراق اغلب باعث اعتراض نسبت به مسئولان این کشور می‌شود. ایران گاز کافی برای تولید ۲۵۰۰ مگاوات برق و همچنین ۱۲۰۰ مگاوات برق مستقیم برای عراق فراهم می‌کند.

وزیر برق عراق گفت: عراق اکنون ظرفیت ۱۸۰۰۰ مگاوات نیرو دارد که بیشتر از ۱۲۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ مگاوات در سال گذشته است اما همچنان کمتر از پیک تقاضاست که می‌تواند به حدود ۲۵۰۰۰ مگاوات برسد و هر سال نیز رو به افزایش است.

الخطیب در پاسخ به پرسشی درباره افزایش فشار آمریکا درباره واردات گاز از ایران، گفت: ما روابطمان با همه را متوازن کرده‌ایم و دیگران باید به آن احترام بگذارند.

وی گفت: بخش نیرو به منظور ارتقای شبکه که ۵۰ سال قدمت دارد و ۲۵ درصد از ظرفیتش را به دلیل حملات داعش از دست داده است، به سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۳۰ میلیارد دلار نیاز دارد.

الخطیب گفت: عراق پول گاز ایران را بر مبنای فرمولی که به حدود ۱۱ درصد قیمت نفت برنت می‌رسد یا معادل حدود ۶ دلار به ازای هر میلیون واحد حرارتی بریتیش (MBTU) پرداخت می‌کند در حالی که قیمت گاز در آمریکا دو تا سه دلار به ازای هر MBTU است.

بر اساس گزارش رویترز، اگر عراق به جای مشعل سوزی، میزان بیشتری از ذخایر گاز خود را استفاده کند، واردات گاز از ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

ثامر غضبان، وزیر نفت عراق اظهار کرده که چهار پروژه برای کمک به تبدیل ۱.۲ میلیارد فوت مکعب گاز به گاز مایع و کاهش مشعل سوزی، در دست اجرا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات گاز عراق از ایران تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم

سامی ابوزهری، یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید که فشار آمریکا بر این جنبش «هیچ ارزشی ندارد» و تاکید کرد هرگونه توافق برای آزادی اسرای صهیونیست باید شامل پایان دادن به جنگ غزه و آتش‌بس دائمی باشد.

به گزارش رویترز، ساعاتی پیش آمریکا به همراه ۱۷ کشور دیگر در بیانیه‌ای مشترک از حماس خواستند که توافق آتش‌بس را بپذیرد. یک مقام ارشد دولت جو بایدن در این خصوص مدعی شد که یک توافق آتش‌بس روی میز است و اکثر درخواست‌های حماس مثل بازگشت آوارگان به خانه‌های خود و برقراری آتش‌بس فوری و طولانی مدت را فراهم می‌کند. 

در طول بیش از ۲۰۰ روز جنگ در غزه، آتش‌بس فقط به مدت یک هفته برقرار شده است. طی این آتش‌بس که در ماه نوامبر اعلام شد، حماس بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست را با حدود سه برابر اسرای فلسطینی مبادله کرد.

حماس از پایان ژانویه چارچوب جدیدی برای توافق مطرح کرده که شامل بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود در شمال غزه و دائمی بودن آتش‌بس است. حماس همچنین به ارتش صهیونیست هشدار داده تمامی نیرو‌های خود را از نوار غزه خارج کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • فوتسال تایلند با برتری برابر عراق به نیمه نهایی آسیا صعود کرد
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • مقاومت اسطوره‌ای ۲۰۰ روزه و چند نکته درباره سخنان ابوعبیده
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش