Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ فریبا بهاری سرپرست فرمانداری دورود گفت: محصول برنج حاصل از آبیاری با آب فاضلاب در این شهرستان حق برداشت ندارند.

فریبا بهاری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اطلاع از آبیاری مزارع برنج با فاضلاب در نقاط معدودی از شهر دورود، دادستان شهرستان وارد عمل شد و جلوگیری از کشت برنج در شهرک سینا، بلوار ولایت، منطقه ضرغام و کوی فدک را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: همچنین کشاورزان این اراضی آلوده که به‌طور غیر قانونی در محدوده شهری کشت شده‌اند، به هیچ عنوان حق برداشت ندارند.

سرپرست فرمانداری دورود افزود: پنج هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی دورود به کشت برنج اختصاص داده شده که آب یکهزار و ۵۰۰، هکتار آن از طریق رودخانه‌های محلی و آب‌های سطحی، ۵۰۰ هکتار از سد مروک و مابقی به وسیله چاه‌های کشاورزی تامین می‌شود.

بهاری اضافه کرد: برنج دورود از کیفیت بسیار بالایی برخودار است و نباید این تعداد معدود به پای همه مزارع شهرستان نوشته شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنج کشاورزی برنا آب فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، رسول سعیدیان افزود: گندمکاران این شهرستان با مساعد شدن شرایط آب و هوا، مبارزه با علف‌های هرز و بیماری سن را در مزارع خود شروع و تاکنون ۱۱ هزار هکتار از مزارع گندم دیم و چهار هزار و ۴۰۰ هکتار از مزار گندم آبی را علیه آن سمپاشی کرده‌اند.
او اضافه کرد: کشاورزان باید هنگام مبارزه با علف‌های هرز به مرحله رشد گیاه و علف هرز توجه داشته باشند و با هماهنگی و مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی از سموم مناسب و موثر متناسب با نوع علف‌های هرز استفاده کنند.
معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت: با فرارسیدن زمان مبارزه علیه «پوره سن» نیز عملیات سمپاشی در مزارع این شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی انجام خواهد شد.
سعیدیان افزود: ارایه راهکارهایی برای کاهش مقاومت علف‌های هرز به علف‌کش‌ها، معرفی سموم جدید به کشاورزان و جمع‌آوری بذر علف‌های هرز مشکوک به مقاومت از خدمات کارشناسان کشاورزی است.
او با اشاره به اینکه در سال زراعی جاری بیش از ۵۰ هزار هکتار از مزارع این شهرستان به کشت گندم اختصاص یافت، گفت: از این میزان ۴۵ هزار هکتار به مزارع دیم گندم و پنج هزار و ۵۰۰ هکتار نیز به گندم آبی اختصاص یافته است.
وی به کشاورزان توصیه کرد با مراجعه به مراکز جهادکشاورزی دهستان‌ها و دریافت راهنمایی‌های فنی لازم نسبت به خرید سموم مورد نیاز خود از فروشگاه‌های مجاز اقدام و مزارع خود را علیه این آفت سمپاشی کنند.

دیگر خبرها

  • مبارزه با بیماری‌های گندم در مزارع بهشهر
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن محصول از مزارع «گیلانغرب»
  • ممنوعیت کشت برنج در پارس آباد مغان
  • آغاز برداشت دانه‌های طلایی گندم در شادگان
  • نشاء مکانیزه برنج در آستارا
  • آغاز برداشت گندم از مزارع عنبرآباد
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم از مزارع دهلران
  • چغندرکاران خوزستانی زودتر محصول خود را برداشت کنند
  • امسال بیش از یک میلیون تن گندم از مزارع گلستان برداشت می شود