Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول ستاد اربعین بسیج دانشجویی همدان گفت: از ۲۳ شهریور مکان دفتر ستاد برای خدمت به زائران اباعبدالله (ع) آماده است و می‌توانیم پذیرای داوطلبان حضور در پیاده روی اربعین باشیم.

ابوالفضل حاصلی، مسئول ستاد اربعین بسیج دانشجویی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با آغاز فعالیت‌های این ستاد برای اربعین امسال گفت: فضایی که امسال از سوی سازمان بسیج دانشجویی به ما ابلاغ شده این بوده که اعزام خواهران دانشجو به صورت منسجم و به همراه روحانی و استادان مطرح استانی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاصلی افزود: همچنین به ما گفته شده که اعزام دانشجویان پسر نیز به صورت گروه‌های ۵ تا ۱۰ نفره و به مواکب استان باشد.

مسئول ستاد اربعین بسیج دانشجویی همدان بیان کرد: به احتمال زیاد هم خواهران و هم برادران را به صورت کاروانی اعزام کنیم و ظرفیت‌های این شکل اعزام در بسیج دانشجویی همدان فراهم است.

وی بیان کرد: از ۲۳ شهریور مکان دفتر ستاد برای خدمت به زائران اباعبدالله (ع) آماده است و می‌توانیم پذیرای داوطلبان حضور در پیاده روی اربعین باشیم.

حاصلی با بیان اینکه تاریخ ثبت نام دانشجویان از سوی ستاد اربعین به صورت شفاهی اعلام شده، از روز اول ماه صفر در سایت سماح است، گفت:، اما در حال رایزنی هستیم که دانشجویان بتوانند پس از عاشورا مراحل ثبت نام را در این سایت طی کنند و نیازی به پرداخت وثیقه نباشد.

وی با اشاره به حذف ویزای عراق، گفت: مبلغ بیمه ۲۲ هزار تومان است که هنگام ثبت نام در سایت سماح باید پرداخت شود.

مسئول ستاد اربعین بسیج دانشجویی همدان به رایزنی با مسئولان دانشگاه‌های این استان اشاره کرد و گفت: جلساتی با مسئولان دانشگاه‌های برگزار شده و این جلسات ادامه دارد تا غیبت‌های دانشجویان موجه شود و امتحانات میان ترم در ایام اربعین لغو شود.

وی به برنامه ریزی‌های فرهنگی ویژه کاروان‌های پیاده روی اربعین اشاره و خاطرنشان کرد: فعلا این برنامه‌های در مرحله پرداخت و تایید است و پس از مرتب شدن، به اطلاع دانشجویان می‌رسد.

حاصلی با بیان اینکه کمیته ویزا از امسال در ستاد اربعین بسیج دانشجویی همدان حذف شده، گفت: دو کمیته جدید تعریف کرده ایم که بحث ثبت نام خادمان مواکب و امور بین الملل را به عهده خواهند داشت.

وی تصریح کرد: کمیته امور بین الملل با دانشجویان غیرایرانی که در دانشگاه‌های همدان مشغول به تحصیل هستند ارتباط گرفته و آنان را وارد مباحث فرهنگی با موضوع زمینه سازی ظهور و جبهه مقاومت می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیاده روی اربعین بسیج دانشجویی همدان ستاد اربعین اربعین 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان برای سومین سال متوالی میزبان زوار اربعین می شود

دبیر ستاد اربعین کردستان امروز در اولین جلسه ستاد اربعین استان کردستان اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال استقبال از مرز باشماق مریوان نسبت به سال قبل بیشتر می‌شود و این توقعات مردم را نیز برای ارائه خدمات دهی بیشتر می‌کند.

محمد رضایی با اشاره به تجربیات ۲ سال گذشته در میزبانی از زوار اربعین گفت: ضروری است نسبت به رفع نواقص گذشته اقدام کنیم و هیچ گونه نقصی در این زمینه پذیرفتنی نیست.

وی به رویکرد‌های ستاد اربعین امسال در استان اشاره و تصریح کرد: رویکرد امسال در اربعین مشارکت مردمی است و باید در این زمینه ورود جدی پیدا کنیم.

دبیر ستاد اربعین کردستان با اشاره به مشکلات حوزه حمل و نقل در سال گذشته تاکید کرد: امسال در حوزه حمل و نقل باید با طرف عراقی وارد مذاکره شویم و تامین خودرو و خدمات حمل و نقل با جزییات پیگیری شود.

تعریف ۹ پروژه اولویت دار برای اربعین در کردستان

مدیر کل دفتر فنی استانداری کردستان نیز در این جلسه گفت: سال گذشته ستاد مرکزی اربعین ۱۰۵ میلیارد تومان به شهرداری‌های استان برای میزبانی از زائران تزریق کرد.
 موحد امان الهی از تعریف ۹ پروژه اولویت‌دار برای اربعین در سال جاری خبر داد و گفت: تقاطع گاران، چهار خطه کردن گردنه صلوات آباد و چهار خطه کردن مریوان تا مرز باشماق از جمله طرح‌هایی است که باید به بهره‌برداری برسد.

فرماندار مریوان نیز در این جلسه به موضوع اقتصاد اربعین اشاره کرد و گفت: ضمن خدمات خداپسندانه‌ای که مردم به صورت رایگان انجام می‌دهند اما نباید خدمات دولتی در اربعین کاملا رایگان باشد و مردم مریوان باید از اربعین انتفاع داشته باشند.

احمدی گفت: در مجموع باید سیاست کلان ستاد اربعین را فرهنگی تلقی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کار برای اربعین نیازمند نگاه جهادی
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • کردستان برای سومین سال متوالی میزبان زوار اربعین می شود
  • صبوری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت