Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-19@14:57:31 GMT

۴ راهکار برای مقابله با اضطراب اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۰۹۳۲

خرداد: میلیون‌ها انسان در سراسر جهان با قرار گرفتن در موقعیت‌های اجتماعی علائم اضطراب را تجربه می‌کنند.

به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، طبق اعلام انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا سالانه حدود ۴۰ میلیون بزرگسال در این کشور نوعی از اضطراب را تجربه می‌کنند. در این میان حدود ۱۵ میلیون نفر دچار اضطراب اجتماعی هستند که خود را با ترس شدید از قضاوت و طرد شدن توسط دیگران در بافت اجتماعی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترس از قرار گرفتن در موقعیت‌هایی که با افراد حاضر در آن آشنایی ندارید، نگرانی از قضاوت شدن توسط دیگران، عدم تمایل به حضور در اجتماع و صحبت کردن با دیگران و تمایل به ماندن در خانه از جمله این علائم هستند.

در سایت "مدیکال نیوز تودی" در مطلبی تازه به برخی از نکته‌های کلیدی و راهکارهای موثر اشاره شده تا بتوان برای داشتن زندگی راحت‌تر و احساس رضایت بیشتر با اضطراب اجتماعی مقابله کرد:

۱- خودداری از استراتژی‌های مقابله منفیشرایط روانی و احساسی منفی که با اضطراب اجتماعی همراه هستند می‌تواند به علائم فیزیولوژیکی منجر شود که اضطراب فرد را تشدید کرده و انزوای بیشتر را به همراه داشته باشد. زمانیکه فرد خود را در یک موقعیت اجتماعی اجتناب‌ناپذیری همچون مراسم رسمی می‌بیند بسیاری از افراد سعی می‌کنند علائم اضطراب اجتماعی خود را از طریق استراتژی‌های مقابله منفی همچون مصرف دخانیات یا مواد الکلی برطرف سازند. این درحالیست که مصرف مواد الکلی در نهایت به تشدید اضطراب و دیگر علائم مرتبط با آن از قبیل اختلال در الگوی خواب منجر می‌شود.

۲- مواجه شدن با ترس‌هاافرادی که دچار اضطراب اجتماعی هستند تلاش‌ می‌کنند با چک کردن شبکه‌های اجتماعی با بازی کردن با گوشی همراه خود را از موقعیت اجتماعی که در آن قرار دارند دور سازند. هرچند مخفی شدن در پشت تلفن همراه برای خودداری از تعاملات اجتماعی بیش از آنکه مفید باشد ضرر می‌زند. در سال ۲۰۱۶ روی ۳۶۷ فرد بزرگسال که از کاربران گوشی همراه نیز بودند مطالعه‌ای انجام گرفت که نشان داد بین استفاده افراطی از گوشی همراه و اضطراب اجتماعی رابطه مثبت چشمگیری وجود دارد. استفاده از گوشی همراه به ابزاری تبدیل شده که به سرعت و برای مدت زمان کوتاهی به فرد احساس رضایت می‌دهد اما خود می‌تواند عامل محرکی برای تشدید اینگونه اضطراب باشد. علاوه بر این، فرار از ترس‌ها و نگرانی‌ها تنها مانع از آن می‌شود فرد با مشکل اضطراب اجتماعی مواجه شود.

۳- بازبینی افکاریکی از راهکارهای مقابله با اضطراب اجتماعی و دیگر شکل‌های آن تلاش برای بازبینی و درک استرسی است که آن را تجربه می‌کنیم. همچنین مقابله با افکار منفی از طریق افکار مثبت به مواجه شدن با ترس‌ها کمک می‌کند. «جرمی جامیسون» استادیار روانشناسی در دانشگاه راچستر در نیویورک گفت: مشکل این است که تصور می‌کنیم تمامی استرس‌ها ضرر دارند. اما مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۳ نشان داد زمانیکه افراد متوجه شوند بدن آنان در مواجه با شرایط استرس‌زا همچون صحبت کردن در جمع چه واکنشی نشان می‌دهد استرس کمتری را تجربه می‌کنند.

۴- خوبی کردن به دیگرانیکی دیگر از راه‌های موثر برای رهایی از استرس قرار گرفتن در موقعیت اجتماعی دور کردن ذهن از تمامی نگرانی‌ها و افکار منفی از طریق مهربانی و خوبی کردن به دیگران است. انجام ساده‌ترین کارها با انگیزه مهربانی کردن به دیگران می‌تواند به مقابله با اضطراب اجتماعی کمک کند

برچسب ها: اضطراب ، افسردگی ، ترس

منبع: خرداد

کلیدواژه: اضطراب افسردگی ترس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب کاهش اشتها می‌شود

 احساس خستگی، بروز زخم‌های دهانی و همچنین افت توان ذهنی از جمله علائم کمبود ویتامین B۱۲ هستند اما درصورتیکه در پاهای خود احساس خواب رفتگی می‌کنید هم احتمالا با خطر کمبود این ویتامین مواجه هستید و این علائم نشان‌دهنده ضرورت گنجاندن خوراکی‌های حاوی این ویتامین به رژیم غذایی روزانه‌تان است.

به گزارش ایسنا، بدن برای ساختن گلبول‌های قرمز خون به ویتامین B۱۲ نیاز دارد. همچنین برای حفظ سلامت سیستم عصبی و تولید DNA وجود این ویتامین ضروری است. به علاوه بدن برای تولید میلین از این ویتامین استفاده می‌کند.

میلین ماده چربی است که اطراف عصب را می‌پوشاند. اما بدون وجود مقدار کافی از این ویتامین، عصب‌ها پوشش حفاظتی خود را از دست می‌دهند و فرد دچار احساس خواب رفتگی می‌شود.

همچنین از دیگر علائم کمبود ویتامین B۱۲ می‌توان به سردرد، احساس خستگی و از دست دادن اشتها اشاره کرد.

به گفته محققان، سال‌ها زمان نیاز است تا علائم کمبود ویتامین B۱۲ ظاهر شود و تشخیص آن می‌تواند پیچیده باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهرستان پیرانشهر
  • اولین تصاویر از اضطراب و وحشت عجیب امروز اصفهانی‌ها!
  • دلایل افزایش وزن که از آن بی خبر هستید
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • علت سنگ کیسه صفرا چیست؟ + علائم
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش اشتها می‌شود
  • کمبود این ویتامین سبب خواب رفتن پا می‌شود!
  • چرا برخی افراد نیمه‌شب از خواب می‌پرند؟