Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

وزارت بهداشت عراق با تایید خبر کشته و زخمی شدن زائران در حادثه ازدحام جمعیت در سرداب حرم مطهر امام حسین (ع) از کشته شدن 31 و زخمی شدن 100 تن دیگر تا این لحظه خبر داد.

در بیانیه وزارت بهداشت عراق آمده است: حال 10 تن از زخمی ها وخیم است.

این حادثه در پی ازدحام جمعیت در جریان برگزاری مراسم مشهور "رکضه طویریج" (دویدن طویریج) که هر سال ظهر عاشورا برای بزرگداشت قیام کربلا برگزار می شود، بوجود آمد و تعدادی از زائران زیر دست و پا ماندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر اعلام شده بود که این حادثه در پی سقوط دیوار سیمانی در نزدیک باب الرجاء حرم مطهر امام حسین صورت گرفته است اما مسوولان رسمی عتبه و دفاع شهری کربلا هر گونه سقوط و یا فرو ریختن سقف یا دیوار سیمانی را تکذیب کردند.

وزارت بهداشت پیشتر از 17 کشته و 70 زخمی در این حادثه خبر داده بودند اما برخی آمارهای غیر رسمی تعداد کشته شدگان در این حادثه را بیش از ۳۰ نفر و زخمی شدن را بیش از ۱۰۰ نفر اعلام کردند.

هنوز اطلاعاتی در خصوص احتمال حضور زائران ایرانی در میان آسیب دیدگان این حادثه در دست نیست اما با توجه به نوع مراسم معمولا عمده شرکت کنندگان آن را زائران عراقی تشکیل می دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ازدحام جمعیت کربلا عراق عاشورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش رشد جمعیت متوقف شده است/ آغاز پویش ملی سرطان

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، روز شنبه در نشست خبری هفته سلامت، افزود: برنامه سلامت خانواده در ایران مورد توجه مجامع بین المللی قرار گرفته است.

وی گفت: نماینده منطقه سازمان جهانی بهداشت از اجرای طرح‌های پیشگیرانه در جمهوری اسلامی ایران ابراز رضایت کرد.

فرشیدی افزود: طرح‌های سلامت بر اساس اخلاق و نگرش اسلامی ما مربوط به تمام آحاد بشریت است.

وی ادامه داد: ۷ آوریل با شعار سلامت من حق من از سوی سازمان جهانی بهداشت اعلام شده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: از آنجا که شعار سال جهش تولید و مشارکت مردم است توجه به مشارکت مردمی در امور سلامت از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

فرشیدی بر لزوم ارتقای آموزش در زمینه سلامت به منظور افزایش مشارکت مردمی در این حوزه تاکید کرد و گفت: با همکاری آموزش و پرورش آموزش سلامت به دانش آموزان بخشی از پویش‌های سلامت در کشور است.

وی افزود: از مشارکت دانش آموزان برای اطلاع رسانی به خانواده‌ها و ترغیب آنان به مشارکت در پویش‌های ملی سلامت، بهره گرفته خواهد شد.

فرشیدی اضافه کرد: توجه به بهداشت محیط از آلودگی هوا تا استاندارد تشعشعات همچنین سلامت روانی، سلامت تغذیه و سلامت محیط در این زمینه کنترل می‌شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از اختلالات جسمی عامل روحی و روانی دارد، افزود: با حفظ سلامت روحی و روانی جامعه به ویژه در گروه‌های نوجوان و جوان، موجب ارتقای سلامت در جامعه و کاهش تنش‌های اجتماعی خواهیم بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مراکز سراج با حضور ۳ مشاوره روانشناس تا سه برابر افزایش یافته است.

فرشیدی گفت: رسانه زیربنای اطلاع رسانی در زمین سلامت با اولویت سلامت خانواده است که در پویش‌های ملی نقش و تأثیر رسانه‌ها در افزایش میزان مشارکت در پویش‌های ملی کاملاً واضح و قابل تقدیر بود.

معاون وزیر بهداشت گفت: سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شده و این یک نشانه خوب برای آغاز افزایش رشد جمعیت در سال ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود اجرای طرح نفس به منظور کاهش و کنترل سقط جنین در کشور و همچنین افزایش مراکز درمان ناباروری در برنامه‌های این حوزه است.

فرشیدی اضافه کرد: ورزش، تغذیه و کاهش استرس موجب سلامت افراد جامعه است.

وی گفت: سلامت خانواده، رشد جمعیت و کاهش بیماری‌های غیر واگیر سه اولویت معاونت بهداشت در سال ۱۴۰۳ است.

فرشیدی گفت: پویش هپاتیت B در کشور آغاز می‌شود و واکسن سرطان دهانه رحم نیز در کشور تلقیح می‌شود.

فرشیدی بر لزوم کنترل مصرف مواد قندی و نمکی همچنین روغن در مواد غذایی تاکید کرد و گفت: باید به استانداردهای مصرف این مواد مضر در جهان دست یابیم.

وی اضافه کرد: هزار و ۸۰۰ نانوایی با آرد سبوس‌دار نان کامل به مصرف کنندگان می‌دهند.

وی افزود: امسال پویش ملی سرطان برای یک نوع از سرطان‌های رایج در کشور برگزار خواهد شد.

فرشیدی با تبریک روز ملی آزمایشگاه گفت: تجمیع آزمایشگاه‌ها از سال گذشته آغاز شده است و امسال نیز ادامه خواهد یافت و تمام آزمایشگاه‌های کشور به سامانه وزارت بهداشت متصل خواهد شد.

وی گفت: آمارهای کشوری در این زمینه به منظور مدیریت سلامت جامعه بسیار تأثیرگذار است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر لزوم ارتقای سلامت با اولویت عشایر در کشور تاکید کرد و گفت امسال ارتقای سلامت با موضوع دهان و دندان برای یک میلیون و پانصد هزار نفر از عشایر کشور اجرا می‌شود.

وی گفت: ارتقای سواد سلامت و همچنین آموزش‌ها در زمینه سلامت از اولویت‌های امسال وزارت بهداشت برای اجرای شعار سال است.

کد خبر 6083260 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۷ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انحراف ماشین از پیست مسابقه
  • جنگ غزه / شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۱۵۱ نفر رسید
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 151 شهید رسید
  • ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور
  • وزارت بهداشت فلسطین: ۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند
  • رئیس اداره جمعیت وزارت بهداشت خبر داد؛ افزایش میل خانواده‌ها به فرزند دوم و سوم
  • ۲ کشته و ۶ زخمی بر اثر تیراندازی در ممفیس آمریکا
  • ۳ کشته و زخمی در تصادف زنجیره‌ای جاده فیروزآباد به جم
  • افزایش شهدای غزه به ۳۴۰۴۹ نفر
  • کاهش رشد جمعیت متوقف شده است/ آغاز پویش ملی سرطان