Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی روز چهارشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: ۶۴ هزار و ۶۷۵ دستگاه کامیون و تریلر طی این مدت از پایانه های مرزی لطف آباد، سرخس و باجگیران واقع در نوار مرزی شمال این استان برای حمل محموله های ترانزیتی، صادراتی و وارداتی رفت و آمد کرده اند.

ابراهیم نصری افزود: بر این اساس امسال تاکنون پایانه مرزی لطف آباد ۸۵ درصد و پایانه مرزی سرخس کمتر از ۱۵ از درصد مجموع رفت و آمد ناوگان باربری خارجی خراسان رضوی را به خود اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم پایانه مرزی باجگیران نیز در این خصوص بسیار ناچیز بود.  

وی ادامه داد: ۳۰ هزار و ۸۳۳ دستگاه خودروی سنگین باری ظرف همین مدت از طریق پایانه های مرزی لطف آباد، سرخس و باجگیران از خراسان رضوی به سمت آسیای میانه خارج شده اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی به رشد یک درصدی ترانزیت خروجی از طریق سه پایانه مرزی این استان اشاره و بیان کرد: بر همین اساس فعالیت ناوگان باربری خراسان رضوی در بخش صادرات با بهره گیری از ۱۱ هزار دستگاه کامیون رشد ۲۳ درصدی را نشان می دهد.  

وی همچنین به ورود ۳۳ هزار و ۸۴۲ دستگاه کامیون باری به خراسان رضوی از سمت آسیای میانه ظرف امسال تاکنون اشاره و بیان کرد: ورود این تعداد خودروی سنگین باری در قالب کامیونهای حامل کالاهای وارداتی و نیز ترانزیت ورودی به ترتیب ۵۵ درصد و ۱۸ درصد رشد داشته است.   

نصری افزود: با وجود افزایش فعالیت ناوگان باربری خراسان رضوی در بخش ترانزیت، طی همین مدت مجموع فعالیت ناوگان خودروهای باری سنگین جمهوری اسلامی ایران برای جا به جایی کالای ترانزیت در مسیر آسیای مرکزی کاهش یافته که افزایش رفت و آمد ناوگان خودروهای باری سنگین ترکیه در ترانزیت کالا از طریق ایران به ترکمنستان و کشورهای آسیای مرکزی از دلایل آن است.

پارسال ۱۴۸ هزار و ۲۱۲ دستگاه کامیون حامل بار ترانزیتی، صادراتی و وارداتی از سه پایانه مرزی سرخس، لطف آباد و باجگیران واقع در نوار مرزی شمال خراسان رضوی رفت و آمد کرده بودند. خراسان رضوی از سمت شمال و شمال شرق ۵۳۱ کیلومتر مرز مشترک با جمهوری ترکمنستان دارد.

۳۲۲۱/۱۸۵۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای صادرات ترکمنستان ترانزیت گمرک جمهوری اسلامی ایران آسیای میانه خراسان رضوی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی مسافر در پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان ۴۶ درصد افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین  کرد افزود: ۹۱۵ هزار و ۷۶۲ نفر مسافر در سال ۱۴۰۲ از طریق پایانه‌های مرزی شمال سیستان و بلوچستان جابجا شدند.
وی افزود: از این تعداد جابجایی مسافر ۴۶۴ هزار و ۴۹۶ نفر از پایانه مرزی میلک و ۴۵۱ هزار و ۲۶۶ نفر نیز از طریق پایانه مرزی میرجاوه تردد انجام دادند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این مدت حدود ۲ هزار اتوبوس و بیش از ۳۷ هزار دستگاه سواری کار جابجایی مسافر را از طریق پایانه های مرزی میلک و میرجاوه انجام دادند.
وی خاطر نشان کرد: پایانه مرزی میرجاوه مهمترین گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است که در ۱۲ کیلومتری شهرستان میرجاوه و مجاورت شهرک تفتان پاکستان و پایانه مرزی میلک نیز از گذرگاه‌های مهم مرزی بین ایران و افغانستان است که در محدوده شهرستان هیرمند در مجاورت رودخانه مرزی و در نزدیکی مرکز ولایت نیمروز افغانستان قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش ترانزیت ریلی کالا از گمرک رازی در مرز ایران وترکیه 
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران
  • نقش مهم اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی خراسان رضوی
  • خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است
  • جابجایی مسافر در پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان ۴۶ درصد افزایش یافت
  • افزایش۱۴ درصدی تولید گوشت‌مرغ در خراسان رضوی
  •  رشد ۸ درصدی جابجایی کالا از طریق ناوگان حمل و نقل لرستان
  • افزایش ۵ درصدی جابه‌جایی کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل لرستان
  • افزایش ۵۴ درصدی ترانزیت جاده ای در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۵۴ درصدی ترانزیت جاده‌ای در سال ۱۴۰۲