Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@15:56:06 GMT

چگونه کودکان را به هیئت‌های مذهبی جذب کنیم

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۴۰۴۱

چگونه کودکان را به هیئت‌های مذهبی جذب کنیم

حجت‌الاسلام سیدحسن سیدی، مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، در خصوص جذب نوجوانان و کودکان با هیئت‌های عزاداری، گفت: در مرحله اول خانواده نقش اساسی را در این موضوع دارد.

وی افزود: رفتار پدر و مادر در برخورد با مسجد و هیئات بسیار موثر است و بسیار مهم است که محیطی سالم و پاک و هیئتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: خانواده‌ها باید در انتخاب همنشینان تود بسیار توجه کنند، همنشینی با افراد متدین و انتخاب دوست مناسب مسجدی و هیئتی بسیار در کودک مؤثر است.

سیدی اظهار کرد: برخورد خوب و نرم و ملایم مدیران هیئات مذهبی با کودکان و توجه کردن به آنان از مهم‌ترین نکات است، بعضا راه‌اندازی هیئات ویژه کودکان در این موثر است.

وی با بیان اینکه در هیئت‌ها باید از نوحه‌خوان‌های جوان و کودک بهره برد، بیان کرد: ایجاد محیطی باز و شاد در هیات و منحصر نکردن برنامه‌های آن به زمان‌های خاص و مداوم بودن ارتباط با افراد، تاثیر بسزایی در جذب کودکان به هیات عزاداری دارد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: برگزاری مسابقات و اردوها و کلاس‌های آموزشی و ورزشی توسط هیئات مذهبی، داشتن نگاه کلان و برنامه‌ریزی شده و آینده نگری در برنامه‌ها، دوری از سونگری در برنامه‌ها و بهره مندی از سخنران و مداح خوب از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کرد.

سیدی با اشاره با اینکه کودک را نباید به مدت طولانی در هیئت نگه داشت، اظهار کرد: از تحکم کردن و اجبار در آماده شدن کودک و رفتن به هیئت باید دوری کرد.

وی با اشاره به اینکه باید بگذاریم کودک در هیئت کودکی کند و برخورد بد با او نکنیم، افزود: باید در برابر کودک از گریه زیاد خودداری کنیم و یا آرام گریه کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: سخنران و مداح و مدیران هیات باید با کودکان مهربان باشند و اگر نذر و نیازی داریم، می‌توانیم پخش نذری و توزیع آن را به کودکان بسپاریم.

سیدی یادآور شد: باید خانواده‌ها توجه داشته باشند که به هیئتی بروند که کودک تمایل بیشتری به آن مکان دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان جنوبی اجتماعی هیات مذهبی قرآن کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: بیش از ۲۰ هزار کودک در دنیا، ظرف ۴ سال، بر اثر سلاح های انفجاری کشته یا معلول شده اند. در فاصله سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ کودک در جهان در درگیری های نظامی کشته و یا دچار معلولیت شده اند.

به گفته استفان دو جاریک، نزدیک به نیمی از این کودکان (بیش از ۲۳ هزار) به دلیل استفاده از سلاح های انفجاری علیه مناطق مسکونی، کشته یا معلول شده اند.

سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه اکثر این حوادث در مناطق مسکونی رخ داده است گفت: مطالعه یونیسف نشان می دهد طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، سلاح های انفجاری تقریباً دو برابر بیشتر از اسلحه های گرم، کشته یا زخمی شدن شدید کودکان را موجب شده اند.

«تد چایبان» معاون مدیر اجرایی یونیسف نیز پیشتر گفته بود: زمانی که از سلاح های انفجاری در مناطق مسکونی استفاده می شود، کودکان علاوه بر آسیب های فیزیکی، در تمام جنبه های زندگی دچار آسیب های عمیقی می شوند.

کد خبر 6086801

دیگر خبرها

  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • سرباز وکارمند دادگستری کودکان را ازسیل نجات دادند
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟