Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرمز شجاعی‌مهر مدیر مسئول مجله «خانواده سبز» با اشاره به مشکلات تأمین کاغذ گفت: طی یک سال اخیر، تیراژ ما از ۶۵۰ هزار نسخه در هر شماره به ۵۵ هزار نسخه رسیده است و با این شرایط باید بگوییم: خداحافظ مطبوعات!  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «هرمز شجاعی مهر» صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله «خانواده سبز» در پاسخ به این پرسش که با توجه به تمهیدات وزارت ارشاد برای صاحبان مطبوعات، آیا هنوز در زمینه تأمین کاغذ مجله خود مشکل دارید، گفت: همانطور که می‌دانید در این روز‌ها مشکل کاغذ برای مطبوعاتی‌ها بسیار زیاد است، درست است که وزارت ارشاد کمک‌های کوچکی می‌کند، اما باز هم کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود: مجله «خانواده سبز» نیاز دارد تا تیراژش بسیار بیشتر از این باشد. اگر بخواهم به شمارگان فعلی مجله اشاره کنم باید بگویم همین الان تیراژ ما ۵۵ هزار نسخه است و تعداد برگشتی‌هایمان نیز زیر ۵ درصد بوده، در حالیکه باید زیر ۱۰ درصد برگشتی داشته باشیم و با این شرایط می‌توانیم تیراژمان را دو یا سه برابر کنیم. این در حالی است که در گذشته و قبل از اینکه مشکل کاغذ داشته باشیم، ۶۵۰ هزار نسخه در هر شماره تیراژمان بود.

این مدیر مسئول و مجری برنامه «سیمای خانواده» درباره اینکه آیا با شرایط فعلی فکر می‌کنید سرنوشت مطبوعات به کجا برسد؟ گفت: با موقعیتی که در این یک سال گذشته گریبان مطبوعات را گرفته است، بعید می‌دانم شرایط بهتر شود و باید بگویم خداحافظ مطبوعات! به طور کلی این را نمی‌دانم که چه کسی نمی‌خواهد مطبوعات جان دوباره بگیرد، اما ما صاحبان نشریات در حال حاضر به سختی هر شماره از مجله‌مان را منتشر می‌کنیم، اما معتقدم بالاخره تا زمانی می‌توان این فشار‌ها را تحمل کرد و ادامه داد.

وی در پایان نیز با اشاره به تعلق خاطر خود به مجله «خانواده سبز» نیز افزود: مجله خانواده سبز مثل بچه من است و نمی‌توانم به سادگی رهایش کنم. این مجله مثل سال‌های اولیه انتشارش همچنان مخاطبان خود را دارد و بهتر است برای ارج نهادن به این محاطبان وفادارن فکری به حال مطبوعات کنیم. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هرمز شجاعی مهر مشکلات کاغذ افزایش قیمت کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۴۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ درصد کاغذ و مقوای کتاب‌های درسی تولید ایران است

حجت‌الاسلام علی لطیفی؛اظهار کرد:  براساس تحولات بازار کار،  ارزیابی از محیط‌های آموزشی و با توجه به مطالعاتی که در زمینه آمایش سرزمینی در دسترس داشتیم برنامه‌های درسی رشته‌های فنی تدوین و بازطراحی شد که کار بسیار مهمی بود زیرا برخی از چالش‌ها به دلیل به روز نبودن برنامه درسی و عدم تناسب آن با بازار کار بود.

وی گفت: از دیگر اقدامات مهم بهسازی و غنی‌سازی تعدادی از کتاب‌های درسی بود که به صورت شاخص می‌توان به افزوده شدن برخی از اسناد لانه جاسوسی به کتب درسی اشاره کرد.

لطیفی با اشاره به تالیف و چاپ کتب درسی گفت: موفق به تامین ۱۰۰ درصدی کاغذ و مقوای مودر نیاز خود از طریق تولید داخلی شدیم و برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ هیچ قرارداد خارجی برای تامین کاغذ و مقوا منعقد نشد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در زمینه فعالیت‌ها و عملکردها و برنامه‌های پیش روی این سازمان در سال ۱۴۰۳ مطرح کرد: امسال تولید بسته‌های تربیت و یادگیری برای پایه اول ابتدایی آغاز خواهد شد و در مهر ۱۴۰۳ اجرای آزمایشی و کاملاً محدود  این بسته‌ها را خواهیم داشت و اجرای آن سراسری نخواهد بود.

لطیفی تاکید کرد: به هیچ عنوان بنا نداریم این طرح به صورت گسترده اجرایی شود و آزمایشی است، حتی ممکن است تولید محتواهای آموزشی همزمان با تدریس آنها و به صورت درس به درس انجام شود، همراه تولید بسته‌ها برنامه درسی مدرسه دوره اول ابتدایی را داریم که سال گذشته اجرای آزمایشی آن در دو استان انجام شد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی: از طریق برنامه درسی مدرسه‌ای، مدرسه به صورت جدی‌تر با برنامه درسی و نه فقط کتاب درسی تامین و حمایت خواهیم کرد. انتظار سند تحول بنیادین، تغییر رویکرد از کتاب محوری به سمت برنامه محوری است. بازخوردهای خوبی در دو استان مورد آزمایش گرفتیم و امیدواریم که امسال بتوانیم این طرح آزمایشی را گسترش دهیم و با توسعه تدریجی این طرح و آشنا کردن استان‌ها با اقدامات درون مدرسه‌ای بسته‌های طرح یادگیری دوره ابتدایی را شروع کنیم.

لطیفی با اشاره به بازآرایی شاخه‌ها، رشته‌ها و ارائه ساختار جدید مقطع متوسطه عنوان کرد: بخشی از مطالعات این امر در سال گذشته انجام شد و امیدواریم امسال بتوانیم ساختار جدید را ارائه کنیم البته ارائه آن با محوریت سازمان پژوهش و با همکاری معاونت آموزش متوسطه و سایر بخش‌هاست.

وی با اشاره به حمایت از معلمان به ویژه نومعلمان در امر تدریس محتواهای آموزشی گفت: اقدام بعدی و نهایی ما سامانه الکترونیکی همیار معلم است که بنا داریم مطابق با اقداماتی که پیش از این در سال ۱۴۰۲ داشتیم، بخش‌هایی از آن فعال شود، هدف گذاری این است که بتوانیم با تبدیل محتواهای کمک درسی و کمک آموزشی ویژه معلمان، در قالب محتواهای کوتاه و با دسترسی آسان به نومعلمان کمک کنیم که حضور فعالتر و موثرتری در کلاس درس داشته باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • تکنیک ساده برای کنترل عصبانیت و خشم | توصیه ژاپنی‌ها را بخوانید
  • با این تکنیک ساده عصبانیت خود را کنترل کنید
  • یک تکنیک ساده برای کنترل عصبانیت و خشم
  • تکنیکی ساده برای کاهش احساس خشم
  • تکنیکی ساده برای کنترل عصبانیت
  • اقامت مسافران نوروزی در مراکز اسکان فرهنگیان زنجان ۳۴ درصد کاهش یافت
  • ۱۰۰ درصد کاغذ و مقوای کتاب‌های درسی تولید ایران است
  • ۱۰۰ درصد کاغذ و مقوای کتاب‌های درسی تولید ایران
  • تمبر یادبود شهاب‌الدین سهروردی در تیراژ ۶۰ هزار سری منتشر شد
  • انتشار تمبر یادبود سهروردی در تیراژ ۶۰ هزار سری