Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-16@04:46:38 GMT

آب سیستان و بلوچستان دیگر از سد دوستی تامین نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۴۶۷۸

آب سیستان و بلوچستان دیگر از سد دوستی تامین نمی‌شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از سال گذشته هیچ آبی از سد دوستی تأمین نمی‌شود و سیستان و بلوچستان با مشکلات متعددی مواجه شد. ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، احمدعلی موهبتی ظهر امروز در نشست خبری طرح انتقال آب از سواحل چابهار در تالار شهید هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا(ع) اظهار داشت: چالش‌های بسیاری در زمینه آب ایجاد شده که با مدیریت مناسب مرتفع می‌شود، در حوزه خلیج فارس نزدیک به 40 متر مکعب آب در روز شیرین می‌شود و کشورهایی مانند عربستان و نظایر آنها از این آب برای کشاورزی استراتژیک استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوزستان| تصفیه خانه 25 هزار مترمکعبی آب شرب شوشتر کلنگ زنی شدرکورد مصرف آب شرب در تهران شکستتحولات بودجه‌ای تامین آب شرب استان مرزی از زبان نماینده اردبیل

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید تمهیدات لازم اعمال شود، 60 درصد از جهانیان در فاصله کمی از دریاها زندگی می‌کنند اما ساکنان خراسان رضوی با آنها مغایرت دارند، در سیستان و بلوچستان قرارداد مشترکی با افغانستان منعقد شده اما نتایج مثبتی هنوز مشاهده نشده است.

وی بیان کرد: از سال گذشته هیچ آبی از سد دوستی تأمین نمی‌شود و سیستان و بلوچستان با مشکلات متعددی مواجه شد، باران‌های سال اخیر امیدی نسبی به وجود آورد و تا حدودی آب از این راه تأمین شده اما باید به نحوی دیگر آب به صورت کافی و پایدار تأمین شود، برخی از مسئولان مطالعات کافی در آب نداشتند که به همین دلیل برخی از منابع آبی ما از بین رفته است.

موهبتی عنوان کرد: در صورت مطالعه کافی در این زمینه می‌توان شرایط گذشته را بازگرداند، در صورت عدم اتخاذ تصمیم صحیح با هم‌افزایی و مطالعه فنی، فرهنگی و اقتصادی نمی‌توان آینده خوبی را پیش بینی کرد، قوه مجریه، دولت، وزارت نیرو و نظایر این ارگان‌ها پای کار باشند و مشاوران نیز ما را هدایت کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تأمین آب مشهد مستلزم تأمین این منبع بزرگ در سیستان و بلوچستان و نظایر استان‌های شرقی کشور است، در غیر این صورت نمی‌توان آب را به صورت پایدار حفظ کرد، با انجام امور با مدیریت کافی می‌توان شاهد برون‌رفت مشکلات مربوط به منابع آبی بود.

انتهای پیام/ش

R41347/P/S6,65,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرداد ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان فضای مجازی

رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان از استرداد وجه و مسدودی حساب به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سرهنگ حسن کیخا اظهار داشت: به دنبال مراجعه شهروندان به صورت حضوری و غیرحضوری به پلیس فتا سیستان و بلوچستان مبنی بر کلاهبرداری‌های متعدد و متنوع  با موضوعات برداشت‌ها و دسترسی‌های غیرمجاز به حساب‌های بانکی و پرداخت بیعانه در سایت‌های آگهی محور و غیره، با سرعت عمل کارشناسان فنی در پلیس فتا استان مبلغ 10 میلیارد ریال از ابتدای سال جاری تاکنون در حساب متهمین مسدود و در ادامه با دستورات قضائی به حساب شکات عودت وجه شد که در نهایت این امر موجب رضایتمندی مالباختگان شد.

وی افزود: سواد رسانه‌ای ارتباطی با مدرک دانشگاهی ندارد، شاید کاربری با سطح تحصیلی ابتدایی دارای سواد رسانه‌ای باشد که فردی با بالاترین مدرک دارای آن نیست پس نباید افراد به خود مغرور شده و تصور کنند مشکلات فضای سایبر فقط دیگران را تهدید می‌کند، فقط یک غفلت کوچک ممکن است تمامی داشته‌های مالی، اخلاقی، خانوادگی و حتی آبروی افراد را بر باد دهد.

رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با بیان اینکه مورد بزه قرار گرفتن کاربران از طریق لینک های جعلی از جمله جرایمی است که پلیس فتا در حال مقابله با آن می باشد گفت: مجرمان سایبری معمولا در روزهای تعطیل و نیمه تعطیل اقدام به ارسال لینک‌های جعلی برای کاربران کرده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کنند.

سرهنگ کیخا با تاکید بر اینکه هیچ وقت ازسرشماره شخصی پیام های ابلاغیه های قضائی، سهام عدالت و سایر موضوعات برای هموطنان ارسال نمی شود؛ گفت: کاربران در صورت دریافت پیام از سرشماره‌های شخصی با موضوعاتی از جمله ثبت نام،دریافت و یا واریز سود سهام عدالت، ثبت شکایت در سامانه ثنا، قطع یارانه، مشاهده ابلاغیه های قضائی،حذف آگهی بازارهای آنلاین، مامور پست و سایر موضوعات بر روی لینک اعلامی همراه آن پیام کلیک نکنند و در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 096380 مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های طرح نهضت ملی مسکن به موقع در سیستان و بلوچستان تامین شود
  • زیرساخت‌های طرح نهضت ملی مسکن به موقع در سیستان و بلوچستان تأمین شود
  • بیش از ۱۱ هزار مورد بازرسی از کارگاه‌های سیستان و بلوچستان انجام شد
  • تلاش برای تسهیل تامین داروهای بیماران خاص/ دپو ۳ ماهه سرم در کشور
  • استرداد ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان فضای مجازی
  • تسهیل در تامین داروی بیماران خاص / دپوی سه ماهه سرُم
  • تصفیه‌خانه آب آشامیدنی به صورت آزمایشی در سیستان و بلوچستان راه اندازی شد
  • تامین آب باکیفیت برای ۳۳۰ روستای جنوب سیستان و بلوچستان
  • تامین آب صنایع سیستان و بلوچستان، از محل پساب
  • تامین نهاده‌های دامی در سال جاری به موقع انجام خواهد شد