Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-03-28@23:56:19 GMT

دستگاه فرمانتور به آلمان صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۵۹۶۹

دستگاه فرمانتور به آلمان صادر شد

شرکت دانش بنیان طلایه داران صنعت فرایند در زمینه‌های مختلف خطوط تولید صنایع فرایندی فعالیت می‌کند، این شرکت دستگاه فرمانتور ایران‌ساخت را به آلمان صادر کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کشور آلمان به عنوان یکی از قطب‌های صنعت جهان شناخته می‌شود، اما حالا یک شرکت دانش بنیان با ۱۰۰ نفر پرسنل در ایران توانسته به این کشور دستگاه فرمانتور یا بیوراکتور را صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانتور یا بیوراکتور مجموعه‌ای متشکل از تجهیزات و قطعات مختلفی است که شرایط محیطی کنترل شده را برای رشد میکرب‌ها و یا تولید متابولیت‌های خاص در محیط کشت مایع یا جامد را تحت شرایط استریل فراهم می‌کند. این دستگاه وظیفه ایجاد شرایط بهینه برای رشد میکرو ارگانیسم‌ها مثل قارچ و باکتری و مخمر را بر عهده دارد.

استفاده از فرمانتور به میکرو ارگانیسم‌ها این امکان را می‌دهد که پیش از انتقال به مرحله‌ی تولید بیش از ده نسل رشد کنند. با اضافه کردن مخمر‌ها تحت محیط بسته‌ای بر روی مواد کربوهیدراتی عمل فرمانتاسیون تحت دما و فشار مشخص تولید الکل را ممکن می‌کند.

با این دستگاه می‌توان پارامتر‌های محیطی از جمله pH، دما و فوم را مدام کنترل کرد. در صورت به هم خوردن تعادل محیط رشد میکروارگانیسم، دستگاه با هشدار دادن اپراتور را از تغییر نامناسب شرایط آگاه می‌کند.

امیر عباس اختراعی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان طلایه داران صنعت فرایند درباره زمینه فعالیت شرکت تحت مدیریت خود که صادرات این دستگاه را انجام می‌دهد؛ گفت: شرکت ما گروهی از شرکت‌های دیگر را راهبری می‌کند که تمام شرکت‌های این گروه دانش بنیان هستند. کار این شرکت‌ها خطوط تولید صنایع فرایندی از جمله نفت و گاز، صنایع معدنی و صنایع موثر دارویی است.   اختراعی تصریح کرد: در حوزه صنایع موثر دارویی ما شش خط تولید ماده موثر دارویی راه اندازی کردیم. همچنین در بخش صنایع ۷۵ درصد نمک تصفیه شده کارخانجات را این شرکت تولید کرده است.

اشتغال برای ۶۰ کارشناس و متخصص
مدیرعامل شرکت طلایه داران صنعت فرایند افزود: شرکت ما با ۲۲ سال سابقه فعالیت حدود ۱۰۰ نفر پرسنل ثابت دارد و از آنجایی که این شرکت دانش بنیان است و در زمینه‌های تخصصی مهندسی کار می‌کند و حدود ۶۰ نفر از افراد متخصص تحصیل کرده دانشگاهی در آن مشغول به کار هستند.

اختراعی درباره سهم شرکت دانش‌بنیان طلایه داران صنعت فرایند در صادرات کشور بیان کرد: شرکت صنعت فرایند تاکنون طرف قرارداد با سازمان ملل متحد برای صادرات نمک ید دار بوده است. همچنین ما توانسته ایم دستگاه راکتور زیستی یا فرمانتور به آلمان صادر کنیم. بعلاوه در زمینه تجهیزات صنعتی به کشور‌های عراق، سوریه و ترکمنستان صادرات داریم.

او درباره حجم مبادلات تجاری شرکت طلایه داران صنعت فرایند، تاکید کرد: ما به صورت پروژه‌ای کار می‌کنیم و گاهی در یک سال به رقم خوبی در صادرات می‌رسیم و گاهی هم کم می‌شود. ولی به طور کلی قیمت آنچه ما صادر می‌کنیم ۶۰ درصد قیمت معمول بازار اروپا است. علت این است که هزینه منابع انسانی وانرژی برای ما ارزان است در نتیجه این کمک می‌کند که ما رقم پایین تری برای فروش در بازار رقابتی داشته باشیم و این یک مزیت برای ما محسوب می‌شود.

اختراعی درباره مزیت نسبی شرکت طلایه داران صنعت فرایند در منطقه خاطرنشان کرد: کار ما صنعت خطوط تولید است که این کار هم مستلزم داشتن دیسیپلین کامل مهندسی، نصب و راه اندازی و ساخت است. این نوع فعالیت، زمینه‌های تخصصی مختلفی را به کار می‌گیرد و با توجه به عمر پایین‌تر کار‌های تخصصی در منطقه، این نوع شرکت‌ها کمتر در منطقه سابقه دارند. از سوی دیگر این شرکت بخش خصوصی، چابک و کوچک است و به همین دلیل، در به اتمام رساندن پروژه‌ها سرعت بیش‌تری داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۵۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پژو پارس در سال جدید

شرکت ایران‌خودرو اعلام کرد: ظرفیت تولید محصول پارس با برنامه‌ریزی صورت گرفته از روزانه ۴۰۰ دستگاه در ابتدای سال کاری ۱۴۰۳، در کم‌تر از دو ماه به ۷۰۰ دستگاه در روز خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از گروه صنعتی ایران‌خودرو، این شرکت به منظور افزایش ظرفیت تولید محصول پارس و فراخوان متقاضیان طبق اولویت‌بندی سامانه یکپارچه، با هماهنگی با شبکه تأمین و قطعه‌سازان این خودرو، ظرفیت تولید روزانه را از ۴۰۰ دستگاه از ابتدای امسال، به تدریج به ۷۰۰ دستگاه در کم‌تر از دو ماه خواهد رساند.

این اقدام ایران خودرو پیرو تمدید مجوز تولید پارس از سوی سازمان ملی استاندارد برای بهار امسال صورت گرفته است.

به این ترتیب با افزایش ظرفیت خطوط پارس در پایگاه‌های تولیدی ایران‌خودرو، تولید این محصول طبق مجوز صادره با حداکثر ظرفیت تولیدی که تاکنون وجود داشته، ادامه خواهد داشت.

کد خبر 740013

دیگر خبرها

  • برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پژو پارس در سال جدید
  • ضرورت یکپارچگی پتروشیمی‌ها دراجرای راهبرد جهش تولید بامشارکت مردم
  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • خودروسازان از قیمت گذاری دستوری معاف می شوند؟
  • فرایند تولید و فرآوری کدو تنبل در مزارع آمریکایی (فیلم)
  • گوگل، متا و اپل زیر تیغ جریمه در اروپا
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه ای و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در یک‌هزاروچهارصدودو
  • فروش لیسانس فناوری برای کاربرد گرافن در صنعت رنگ و پوشش