Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، محمد باقر نوبخت با بیان اینکه اصلاح ساختار بودجه در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ عملیاتی می‌شود به تشریح آخرین چکش کاری‌های مجلس بر اصلاحیه اصلاح ساختار بودجه ریزی سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد ایران و دستور مقام معظم رهبری، ملزم به این هستیم که بودجه ریزی را با نگاهی بلند مدت و ۲ ساله تدوین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون رییس جمهور ادامه داد: این نگاه ۲ ساله ما را مجاب می‌کند تا قسمتی از مدیریت منابع موجود کشور را بر اساس فشارهای ناجوانمردانه تحریم‌ها پایه ریزی کرده و از این فشارها برای کشور فرصت شکوفایی فراهم آوریم، در واقع هدفمان همان شعاری خواهد بود که در ابتدای تقدیم اصلاحیه اصلاح ساختار بودجه به شورای عالی هماهنگی اقتصادی یعنی کاهش سهم درآمدهای نفتی در بودجه کشور ارائه شد.

 رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور  تصریح کرد: کلیات این اصلاحیه بسیار مفصل بود، به همین جهت در ۴ فصل و ۹ بسته گنجانیده شد تا مجلس شورای اسلامی بتواند آن را بررسی کند. مقرر است تا در نیمه آذر بودجه ۹۹ با نگاه ۲ ساله به مجلس تقدیم شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه ساختار بودجه ۹۸ طبق مصوب سال گذشته مجلس شورای اسلامی اجرایی می‌شود، گفت: با توجه به اینکه بررسی حجم گسترده اصلاح ساختار بودجه در مجلس زمان بر است، ما بررسی‌ها و سنجش‌های خود را برای بودجه ریزی متوقف نکرده ایم و بر اساس اصلاحیه اصلاح ساختار بودجه، بودجه سال آینده را تدوین می‌کنیم چرا که تا حدودی می‌دانیم مجلس شورای اسلامی با نظر سازمان برنامه و بودجه کشور و شورای عالی اقتصادی سران سه قوه موافق است.

کد خبر 4715998 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت سازمان برنامه و بودجه لایحه بودجه بودجه 99 کل کشور اصلاح ساختار بودجه جنگ تجاری بانک مرکزی ایران قیمت دلار بورس وزارت جهاد کشاورزی بازار سهام قیمت نفت ایالات متحده آمریکا دلار صادرات غیرنفتی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت یورو تعرفه واردات گمرک سازمان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت شود.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص بررسی طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ و نیز طرح کاهش درصد مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی در مجلس اظهار کرد: مجلس سقفی را برای انواع معافیت شرکت‌ها در نظر گرفته بود فارغ از اینکه این شرکت‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؛ در آن زمان روشن نبود که این طرح شامل چه شرکت‌هایی خواهد بود و چه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؛ نگاه مجلس هم این بود که این شرکت‌ها بسیار سودآور و بزرگی هستند و سقف معافیت آنها می‌تواند به دولت در شرایط فعلی کمک کرده و مجموع معافیت‌های دولت را بالا ببرد.

وی افزود: متأسفانه برخی مشوق‌هایی که در قوانین مختلف از جمله قانون بازار سرمایه یا قانون مالیات‌های مستقیم برای شرکت‌های بورسی و به ویژه صندوق‌های با درآمد ثابت در نظر گرفته شده بود مورد اصابت بند قانون بودجه قرار گرفت و باعث شد عملاً آنها متضرر شوند از آن جهت که سرمایه‌های مردم می‌توانست به حساب‌های بانکی بورسی یا صندوق‌های سرمایه گذاری وارد شود یعنی دقیقاً همان کار بانک‌ها را در اوراق، سهام و… انجام می‌داد اما این سقف عملاً به سپرده گذاران خورد به جای صاحبان سرمایه برخورد می‌کرد و خلاف نظر اولیه قانونگذار در قانون بودجه بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس پیشنهاد اصلاحی این قانون توسط کمیسیون مربوطه آورده شد و یک فوریت آن تصویب شد؛ امیدواریم بتوانیم در هفته آینده این طرح را در دستور کار کمیسیون قرار دهیم و در همین مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که عملاً مانع سرمایه گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به خصوص شرکت‌ها و صندوق‌های با درآمد ثابت شود.

وی با بیان اینکه دولت در تلاش است تا ۵ درصد از مالیات شرکت‌ها کم کند، خاطر نشان کرد: مجلس این موضوع را در ایام بررسی بودجه پیشنهاد داده بود اما دولت موافقت نکرد تا اینکه امسال دولت خود طرح مذکور را در قالب جداول آورده و پیشنهاد داده است و چون نمی‌شد در قالب جداول حکم اضافه شود، یک بند دیگر به این طرح اضافه شد بنابراین مجلس با کاهش ۵ درصدی مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد موافقت کرد.

کد خبر 746850

دیگر خبرها

  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه شهرداری کرمانشاه همچنان معطل مانده است
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • تخصیصات فعلی اعتبارات به صورت علی الحساب است
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد/ ممکن است دچار چالش شویم