Web Analytics Made Easy - Statcounter

نطنز- معاون میراث فرهنگی گفت: با توجه به اینکه در دوره سال های قبل کارشناسان اقداماتی از جمله رفع نواقص و لوله کشی گاز و نصب علمک و... انجام داده و با توجه به کارهای مطالعاتی انجام شده ثبت جهانی روستای ابیانه در نوبت قرار دارد.

محمد حسن طالبیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز در خصوص سفر خود به این شهرستان اظهار کرد: در این سفر آداب و رسوم مذهبی شهرهای نطنز، بادرود و ابیانه را از نزدیک دیدم و آیین نخل گردانی از جلوه های ویژه و با شکوه مراسم عزاداری این شهرستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون میراث فرهنگی با اشاره به میراث ناملموس کشور گفت: تاکنون قریب به هزار و ۶۰۰ اثر ناملموس فرهنگی در کشور به ثبت رسیده است که ۱۳ اثر در فهرست ثبت میراث جهانی قرار گرفته است.

طالبیان در ادامه در خصوص وضعیت ثبت جهانی روستای تاریخی ابیانه گفت: سهم سالانه ایران برای ثبت جهانی آثار تاریخی و طبیعی در یونسکو یک اثر اعلام می شود و بر این اساس با توجه به اینکه در دوره سال های قبل کارشناسان اقداماتی از جمله رفع نواقص و لوله کشی گاز و نصب علمک و... انجام داده و با توجه به کارهای مطالعاتی انجام شده ثبت جهانی روستای ابیانه در نوبت قرار دارد.

کد خبر 389107

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ماه محرم عاشورا آئین نخل گردانی بادرود ابیانه وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری جاذبه های گردشگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۷۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنا‌های تاریخی قوت گردشگری گیلان است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: ۱۸ آوریل روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی است و وجود این آثار در گیلان، بعنوان بازویی توانمند در رونق گردشگری استان، رسانه‌ای از هنر، هویت و سرگذشت پر پیچ و تاب این سرزمین کهن برای همه ملت‌های جهان است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ولی جهانی با بیان اینکه ۳۰ فروردین بمناسبت روز جهانی محوطه‌ها و بنا‌های تاریخی بازدید از موزه‌ها و بنا‌های تاریخی استان رایگان است، گفت: بیش از ۵۲۰۰ اثر تاریخی شناخته شده است که یک هزار و ۲۳۵ مورد از این تعداد در فهرست آثار ملی ثبت شده و محوطه‌ها و بنا‌های تاریخی استان بعنوان یکی از توانمندی‌های گردشگری این سرزمین، هر بار بیشتر مورد اقبال گردشگران قرار می‌گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان بیان کرد: نوروز تا فطر امسال نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از گیرایی‌های تاریخی استان بازدید کردند و شهرک تاریخی ماسوله، موزه میراث روستایی گیلان، بنای تاریخی قلعه رودخان و موزه چای لاهیجان انتخاب نخست گردشگران برای بازدید از جاذبه‌های تاریخی استان بوده است.

او ادامه داد: اگر چه سال گذشته اعتبارات مرمتی استان افزایش یافت، اما این استان بدلیل شرایط ویژه اقلیمی نیازمند اعتبارات بیشتر است.

جهانی اظهار کرد: واضح است که این اداره‌کل به تنهایی قادر نخواهد بود از عهده ساماندهی و مراقبت از همه آثار تاریخی استان برآید؛ لذا در این راستا و برای حفاظت از میراث نیاکانمان نیاز به همراهی و همکاری همه مسئولان و مردم است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان از مالکان بنا‌های تاریخی استان خواست برای مرمت این خانه‌ها همراه باشند و گفت: طبق پیگیری امور مربوط به ماده ۹۸ برنامه ششم توسعه، بنا‌های تاریخی استان برای تبدیل به جاذبه‌های گردشگری به بخش خصوصی واگذار می‌شود و این اداره کل از همه مالکانی که دارای بنای تاریخی هستند و قصد تغییر کاربری در راستای توسعه گردشگری دارند، حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سند مالکیت مجموعه جهانی تخت جمشید
  • بازدید از آثار تاریخی زنجان به مناسبت روز جهانی بناها رایگان است
  • بنا‌های تاریخی قوت گردشگری گیلان است
  • جشنواره رود و ریل در لرستان/«بیشه» در مسیر ثبت جهانی
  • اخبار کوتاه استان مرکزی
  • ثبت آئین پخت سمنوی سادات از البرز در فهرست میراث ملی
  • پرونده ثبت جهانی آسبادهای خراسان جنوبی در حال تکمیل است
  • سودای جهانی شدن ابیانه چه زمانی محقق می‌شود؟
  • «ابیانه» یاقوت فلات مرکزی ایران/ سودای جهانی شدن محقق می‌شود؟
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام