Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@04:22:02 GMT

واکنش‌های مردمی به خودکشی "دختر آبی"

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۷۱۵۹

واکنش‌های مردمی به خودکشی 'دختر آبی'

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس ورزشی- شبکه خبری "الجزیره" با انتشار گزارشی درباره خودکشی "سحر خدایاری" دختر طرفدار تیم استقلال، می‌نویسد: "او به "دختر آبی" معروف شده است. اتهامش پوشیدن لباس پسرانه و تلاش برای ورود به استادیوم فوتبال برای تماشای بازی تیم محبوب‌اش بود. با این وجود، او بازداشت شد. سحر در اعتراض دست به خودسوزی زد و یک هفته پس از سوختگی شدید درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوختگی بالای 90 درصد به ریه‌های او آسیب جدی رسانده بود.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ الجزیره افزوده است: این دختر جوان در تلاش برای ورود به استادیوم آزادی برای تماشای بازی تیم محبوب‌اش استقلال در برابر العین امارات در جریان بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا بازداشت شد. بازداشت او در حالی صورت گرفت که هیچ قانون مکتوبی در ایران وجود ندارد که زنان را از ورود به استادیوم‌ها منع کند. او به دلیل عدم رعایت کامل قوانین حجاب مجرم شناخته شد. علیرغم واریز مبلغ وثیقه از سوی خانواده او، به دلیل آنکه این روند در آخر هفته انجام شد "سحر" مجبور شد سه روز را در زندان بماند. خانواده سحر می‌گویند او که به اختلال دو قطبی دچار بود با ماندن در زندان حال‌اش بدتر شد. او پیشتر نیز اقدام به خودکشی کرده بود".

این شبکه خبری در ادامه با اشاره به اینکه واکنش ایرانیان در رسانه‌های اجتماعی نسبت به مرگ "دختر آبی" همراه با خشم بوده می‌نویسد: "به دنبال این حادثه، هزاران نفر به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها اعتراض کردند. روزنامه‌نگاری در توئیتر نوشت: "روزی نوه‌های ما متوجه خواهند شد که ما چه مسیر دشواری را طی کردیم تا از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی که از آن محروم شده بودیم برخوردار شویم". یک هوادار زن فوتبال 32 ساله نیز می‌گوید غم‌انگیز است که در کشوری زنان نتوانند آزادانه به استادیوم بروند. فیفا نیز اقدام مقام‌های ایرانی را مورد انتقاد قرار داده و با ابراز تاسف درباره مرگ دختر آبی خواستار لغو آنچه از آن تحت عنوان "تبعیض جنسیتی" در ایران یاد کرده، شده است. یک کاربر در توئیتر نوشته چرا دختری 9 ساله می‌تواند ازدواج کند اما یک دختر در 20 سالگی نمی‌تواند به ورزشگاه برود؟ اشاره او به موضوع اخیر جنجال‌برانگیز عقد دختری خردسال با یک پسر جوان بود.

چندین باشگاه فوتبال از جمله استقلال نیز درگذشت دختر آبی را تسلیت گفتند. "علی کریمی" اسطوره فوتبال ایران گفت که تا اطلاع ثانوی به استادیوم نمی‌رود؛ تا زمانی که تکلیف ورود زنان به ورزشگاه‌ها مشخص شود. باشگاه ایتالیایی آ اس رم نیز رنگ لوگوی تیم خود را به احترام سحر به رنگ آبی تغییر داد. "فرهاد مجیدی" نیز با انتشار تصویری از استادیوم آزادی خالی از جمعیت نوشت: "سحر عزیز، سکوهای آزادی برای همیشه آرزو می‌کنند تو را ببینند".

"الجزیره" در ادامه می‌نویسد: "علیرغم سال‌ها تلاش از جمله اولتیماتوم فدراسیون جهانی فوتبال که در ماه ژوئیه منقضی شد، فیفا هنوز نتوانسته مقام‌های ایرانی را متقاعد به صدور محوز برای ورود زنان به استادیوم‌ها کند. در حال حاضر، ایران تنها برای بازی‌های ملی اجازه ورود زنان به استادیوم را می‌دهد؛ این در حالی است که سال گذشته رییس‌جمهوری ایران در جریان سفر ریاست فیفا به تهران وعده داد که به زودی زمینه ورود زنان به ورزشگاه‌ها در تمام بازی‌ها فراهم خواهد شد. بسیاری از کاربران ایرانی در رسانه‌های اجتماعی از فیفا انتقاد می‌کنند که چرا صرفا اظهار تاسف می‌کند.

"معصومه ابتکار" معاون رییس جمهوری ایران گفته است که موضوع اجازه ورود زنان به ورزشگاه توسط دولت و قوه قضاییه در دست بررسی است. با این وجود، بسیاری از ایرانیان تصور نمی‌کنند حتی مرگ دردناک یک دختر نیز تغییری در نظر تصمیم‌گیرندگان ایجاد کند. یک هوادار 30 ساله فوتبال به "الجزیره" می‌گوید: "برخی از مقام‌های کشور حرف‌های خوبی می‌زنند اما در عمل هیچ‌گاه تغییر مثبتی روی نداده است".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دختر بی زنان ورزشگاه سحر خدایاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۷۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) «سعید بی‌ناموس» که بود و چگونه در ساختمان وزرا خودکشی کرد؟

یکی از اراذل سطح یک تهران معروف به "سعید بی‌ناموس" در فروردین ماه اقدام به تخریب شیشه خودرو‌ها می‌کند که توسط پلیس دستگیر می‌شود.

این متهم حین دستگیری با پلیس درگیر می‌شود و بعد از این که به زندان می‌رود با حکم قضایی به مقر پلیس برای بازسازی صحنه جرم آورده می‌شود که قبل از بازسازی با قرص خودکشی می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی جزئیات خودکشی سعید بی ناموس در ساختمان وزرا

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت توضیحاتی را درباره مرگ یکی از اراذل و اوباش پایتخت در حین انتقال برای بازسازی صحنه جرم ارائه کرد.

سرهنگ سعید راستی با حضور در جمع خبرنگاران در مرکز مبارزه با اراذل و اوباش در خیابان وزرا، گفت: همزمان با تحویل سال ۱۴۰۳  دو نفر از افراد شرور و دارای سابقه شرارت با یک دستگاه موتورسیکلت به یکی از محله‌های شهر تهران رفته و در آنجا به وسیله شمشیر و قمه اقدام به تخریب ۱۰ دستگاه خودروی سواری متعلق به شهروندان کرده و موجب وحشت اهالی و ساکنان را نیز پدید آوردند.

وی با بیان اینکه بلافاصله عملیات شناسایی و دستگیری این افراد آغاز شد؛ گفت: سرنخ‌هایی در خصوص این افراد به دست آمد، اما با توجه به متواری شدن آنان به مناطقی در شرق تهران، دستگیری این افراد  در حدود ۱۰ روز به طول انجامید. در نهایت در زمان دستگیری تیم عملیات وارد عمل شد اما با مقاومت این افراد مواجه شد. به همین دلیل نیز تیراندازی شکل گرفت گلوله به مچ پای فرد شرور اصابت کرد. در همین راستا نیز متهم ابتدا به بیمارستانی در شمال تهران و از آنجا به بیمارستان فراجا منتقل شدو پس از بهبود نیز به زندان تهران بزرگ انتقال داده شد. 

راستی با بیان اینکه نیاز بود تا صحنه جرم با حضور متهم بازسازی شود، گفت: پس از انتقال متهم به زندان و بهبود نسبی او، چند روز نیاز بود که متهم صحنه جرم را بازسازی کند و به همین دلیل باید در اختیار پلیس قرار می‌گرفت. این اقدام با هماهنگی قضایی انجام شد. 

رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت با بیان اینکه فرد مجرم به اقدام به جاساز چند قرص کرده در گچ پایش کرده بود، گفت: به اذعان همراهان این فرد، او در همان زندان چندین قرص را مصرف کرده بود که مصرف همین قرص‌ها سبب کاهش سطح هوشیاری وی شده بود. در نهایت نیز این فرد پس از مصرف قرص‌ها و در حین انتقال به محل وقوع جرم برای بازسازی صحنه جرم فوت کرد.

وی درباره اینکه مقر ساختمان وزرا درحال حاضر چه کاربری دارد، گفت: ساختمان وزرا از حدود یک سال پیش به مقر مبارزه با اراذل و اوباش و مبارزه با جرائم خشن تبدیل شده و کاربری که پیشتر در این ساختمان بود، به جایی در غرب تهران انتقال پیدا کرده است.

پیشتر و به دنبال انتشار خبری مبنی بر مرگ زنی جوان در بازداشتگاه وزرا به دلیل حجاب، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت این موضوع را رد و اعلام کرده بود که بازداشتگاه وزرا به مرکزی برای مبارزه با اراذل و اوباش تبدیل شده و فرد فوت شده نیز یکی از اوباش معروف به «سعید بی‌ناموس» بوده است. 

tags # اخبار حوادث سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • نجات شهروند لنگرودی با حضور به موقع پلیس
  • نجات یک شهروند از خودکشی در مسکن مهر لنگرود
  • پاپی: به استقلال گل زده‌ام و باز هم می‌زنم
  • (ویدئو) «سعید بی‌ناموس» که بود و چگونه در ساختمان وزرا خودکشی کرد؟
  • معماری جالب استادیوم سن‌سیرو میلان (فیلم)
  • «سعید بی‌ناموس» چگونه خودکشی کرد؟‌ + ویدئو | گوشه ای از رعب و وحشت شروری که در ساختمان وزرا فوت کرد
  • مروری بر معضل اجتماعی خودکشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • فیلم/ وضعیت جوی استادیوم هزاع بن زاید امارات
  • ماجرای سرقت وسایل زنان هوادار تراکتورسازی از امانات ورزشگاه (+عکس)
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ها برای ورود واگن‌های مترو