Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@07:07:56 GMT

بارداری در چه زمان‌هایی توصیه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۷۵۶۲

عوامل بسیار زیادی وجود دارد که بر روی شانس باردار شدن در هر زنی تاثیر می‌گذارد اما مهم‌ترین عاملی را که می‌توان در این مورد موثر در نظر گرفت، شرایط بدنی فرد است.
اخبار اجتماعی-به طور عادی بیشتر زوج‌ها بعد از چند ماه تلاش برای بارداری موفق می‌شوند، اما افرادی که دیر ازدواج می‌کنند و از سوی دیگر دیرباردار می‌شوند، یا زوج‌های که عادت به استعمال دخانیات دارند بر روند باروریشان اثر گذاشته و باعث کاهش باروریشان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  باردار نشدن تاچه مدت طبیعی است؟ اگر شما یک سال است که تلاش کردید، اما هنوز موفق نشدید بهتر است به متخصص زنان و نازایی مراجعه کنید تا علت دیر باردار شدن خود را بدانید. افرادی که سن بالای ۳۵ دارند اگر طی مدت ۶ ماه باردار نشوند به این اتفاق بی توجهی نکنند. در یک آمار نشان داده شد، ۳۰ درصد زوج‌ها در ماه اول، ۶۰ درصد در سه ماه اول و ۸۰ درصد در  سال اول تلاششان، موفق هستند. این آمار در سه سال اول به ۹۱ درصد و در ۴ سال به ۹۳ درصد می‌رسد.   ناباروری نگران کننده نیست زوج‌هایی که نابارورند نگران نباشند، زیرا با بهره‌گیری از روش‌های نوین پزشکی در کشور در نهایت باردار می‌شوند. اگر هم این روش‌ها موثر نبود؛ موارد دیگری مثل اهدا اسپرم و لقاح مصنوعی وجود دارد.
  نقش سن در باروری  مشخص است که سن روی باروری تاثیر مستقیم دارد، زیرا کیفیت تخمک‌ها در بانوانی که سنشان بالا رفته، نسبت به جوانتر‌ها کمتر می‌شود. این بدان معناست که تخمک‌های کمی قادر هستند که به اسپرم بچسبند و لقاح اتفاق بیفتد. راه‌های افزایش شانس بارداری سالم سالم زندگی کردن را فراموش نکنید و بدن خود را برای باروری سالم آماده کنید؛ اگر اضافه وزن یا کمبود وزن دارید به بهبود آن اهمیت بدهید، سلامت عمومی بدن و روحیه شما جزو مهمترین عواملی ست که بر باروری تاثیر دارد پس حتما چکاپ انجام دهید. اگر سیگار مصرف می‌کنید آن را ترک کنید، الکل مصرف نکنید و کافئین را کمتر مصرف کنید. بدن برای بارداری به موادمغذی و ویتامین احتیاج دارد پس به مصرف آن‌ها اهمیت بدهید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بارداری ازدواج الکل بارداری سلامت ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات شورای عشایری ملارد در کمترین زمان پیگیری شود

به گزارش خبرنگار مهر، امین اسدی پیش از ظهر دوشنبه در نخستین جلسه شورای عشایری ملارد که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: جامعه عشایری در کنار عرصه تولید در جنگ تحمیلی بیش از ۱۱ هزار شهید تقدیم آرمان‌های انقلاب اسلامی کرده اند.

سرپرست فرمانداری ملارد افزود: عشایر با در دست داشتن ۲۸ درصد دام سبک کشور، ۲۵ درصد گوشت قرمز و مواد پروتئینی کشور را تولید و تأمین می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما وظیفه سنگینی در قبال شناسایی و حل مشکلات این قشر صبور و شریف داریم، عنوان کرد: اجرای مصوبات این شورا بر همه دستگاه‌ها لازم الاجرا است و می‌بایست مصوبات در کمترین زمان پیگیری و به اجرا درآید.

اسدی عنوان کرد: زندگی عشایری همواره با سختی‌های فراوانی مواجه است که می‌بایست با تخصیص اعتبارات مناسب و تأمین امکانات رفاهی و خدماتی شرایط زندگی را برای این قشر شریف که نقش مؤثری در رونق تولید دارند فراهم کنیم.

کد خبر 6085433

دیگر خبرها

  • زمان و تعداد سؤالات کنکور ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • اینفوگرافی/ زمان و تعداد سؤالات کنکور ۱۴۰۳
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • مصوبات شورای عشایری ملارد در کمترین زمان پیگیری شود
  • افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد
  • جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد
  • مسکن های بی خطر در دوران بارداری
  • ممنوعیت‌های غذایی در دوران بارداری
  • ◄ ضعف‌ های موتورهای دیزل لوکوموتیو و شتاب دهی آشکار شدن کاستی ها