Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@22:10:02 GMT

اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال به توسعه تولید در فاروج

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۹۰۲۹

اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال به توسعه تولید در فاروج

به گزارش ایرنا حسین مهری روز چهارشنبه در جمع سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان واحدهای تولیدی و صنعتی فاروج با اظهار امیدواری نسبت به حل مشکلات بخش تولید فاروج، اظهار داشت: بخش های عمده تفاهم‌نامه‌ای که در سفر تیرماه ریاست جمهوری به خراسان شمالی در حوزه سرمایه گذاری امضا شد، عملیاتی شده و امید است شاهد تحقق آن در شهرستان فاروج باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کمک به اجرای طرح های توسعه ای در حوزه واحدهای تولیدی را جزو اولویت های بانک صنعت و معدن دانست و افزود: فاروج در حوزه محصولات باغی دارای قابلیت زیادی است اما برندی در این خصوص شکل نگرفته است که با ورود به حوزه فرآوری و بسته بندی می تواند خود را در ردیف مناطق موفق کشور مطرح سازد.

مهری با اعلام آمادگی برای ارائه تسهیلات در بخش محصول زعفران و صنایع تبدیلی آن در شهرستان فاروج گفت: در بخش دامپروری و صنایع تبدیلی هم بدون اولویت اگر متقاضی دارای طرح توجیهی وجود داشته باشد، ما آمادگی پرداخت تسهیلات داریم.

فاروج، شهر ۲۴ ساعته 

نماینده مردم شهرستان های فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: فاروج با توجه به قرار گرفتن در حد واسط ۲ مرکز استان خراسان شمالی و رضوی، از نظر دسترسی به بازارهای داخلی و بین المللی، نزدیکترین شهرستان خراسان شمالی به مبادی رسمی ورود و خروج  کالا به آسیای میانه محسوب می شود.

هادی شوشتری، از فاروج به عنوان شهری ۲۴ ساعته یاد کرد و افزود: این شهر علیرغم کوچکی جغرافیایی، شهری دائما بیدار است و در بخش های خدمات، کشاورزی و دامپروری می تواند از محورهای توسعه اقتصادی استان باشد.

وی گفت: این شهرستان از لحاظ مطالعات پیش سرمایه گذاری جایگاه خوبی دارد و با برطرف شدن ۲ مشکل واحدهای تولیدی فاروج در بخش سرمایه در گردش و اجرای طرح توسعه، چشم انداز روشنی پیش روی این منطقه است.

شوشتری با مطالبه تعریف خط اعتباری ویژه برای شهرستان فاروج در قالب تفاهم نامه امضا شده در شورای توسعه و برنامه ریزی استان در سفر هیات دولت، افزود: با کسر ۲ هفته پایانی اسفندماه که برای حسابرسی، پرداخت تسهیلات متوقف می شود ۲۲ هفته برای پیگیری پرداخت تسهیلات و آسیب شناسی این حوزه در ۶ ماهه دوم سال فرصت داریم.

وی گفت: با این روند، هم مشکل سرمایه در گردش بخش تولید شهرستان برطرف می شود و هم طرح های جدیدی فرصت عملیاتی شدن می یابند.

کاهش صادرات استان به زیر یک میلیون دلار 

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی هم در این نشست گفت: صادرات استان که در سال های گذشته به ۴۷ میلیون دلار هم رسیده بود، به زیر یک میلیون دلار رسیده که این وضعیت که به دلایل مختلفی صورت گرفته، توان فعالیت را از واحدهای تولیدی ما گرفته است.

محمد بدری فریمان افزود: واحدی که تولید نداشته باشد درآمدی ندارد و واحد بدون درآمد توان بازپرداخت اقساط خود را ندارد که این روند چرخه اقتصادی را معیوب می کند.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار زمانی پای کار می آید که برایش سودی متصور باشد، بیان داشت: باید از همه ظرفیت های صنعت و معدن برای کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی استفاده کنیم تا شاهد رونق دوباره اقتصادی در بخش های مختلف باشیم.

شهرستان فاروج، دارای یک شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی فعال است و تعدادی واحد صنعتی هم در روستاهای این شهرستان فعالیت می کنند.

۷۱۸۷/۵۱۳۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فاروج صنعت و معدن خراسان شمالی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۹۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی و برای رفع آن اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخر موحدی امروز _ پنج شنبه سی‌ام فروردین_ در کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی کرده و برای رفع آن اقدام کنند.

وی افزود: بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط موانع و محدودیت‌های موجود برای عدم پرداخت تسهیلات را پس از شناسایی، به صورت مکتوب اعلام کنند تا مراتب برای رفع مشکلات این حوزه، به شبکه بانکی اطلاع‌رسانی شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد، خاطرنشان کرد: جمع‌آوری اطلاعات تمام واحدهای تولیدی فعال، نیمه‌فعال و راکد استان و انعکاس آن به حوزه سرمایه‌گذاری استانداری را برای تمام دستگاه‌ها و نهادها تکلیف کردیم تا در سال جاری برای بررسی وضعیت، رفع مشکلات و فعال‌سازی آن‌ها اقدام شود.

فخر موحدی هدف از اجرای این طرح را تحقق شعار سال و جهش تولید در استان عنوان کرد و گفت: مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی صرف مشکل مالی نیست، بلکه بسیاری از این واحدها مشکلات مدیریتی و حقوقی دارند که رفع موانع و فعال‌سازی مجدد آن‌ها در سال جاری به صورت جدی دنبال خواهد شد.

کد خبر 745725

دیگر خبرها

  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • سیستم قضایی آماده شنیدن مشکلات واحدهای تولیدی است
  • اختصاص ۳ شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده‌های تولید و سرمایه‌گذاری
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان