Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس صدای فارس، پایگاه خبری صدای ایران، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم شهرستان لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی: دکتر جمشید جعفرپور نماینده مردم لارستان، خنج و گراش اما ساعتی پیش طی یک گزارش مکتوب موضع خود را در این باره اعلام کرده است که متن کامل را در ادامه می خوانید:

(بسم الله الرحمن الرحیم)
در مقام ایفای وظیفه نمایندگی و بنابر وظیفه قانونی در قبال موکلین، بر اساس سوگند نمایندگی مبنی بر حفظ حقوق ملّت و خدمت به مردم و با افتخار به اصولگرایی و پیروی از منویات و فرامین مقام عظمای ولایت به اطلاع مردم شریف و ولایتمدار لارستان می رسانم:
منطقه لارستان بزرگ از دیرباز لنگر ثبات جنوب کشور، کانون برادری دینی و وحدت مثال زدنی و بر اساس داوری افتخارآفرین مقام معظم رهبری بر حسب شاخص ها و مقیاس ها جزء برجسته ترین مناطق کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خطّه کریم و پهناور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد جدایی بخش هایی از خود و تشکیل شهرستان های لامرد، مهر، خنج و گراش بوده و در چند سال اخیر پیگیری های وسیعی در سطح استان و وزارت کشور برای جدایی بخش اوز و تبدیل آن به شهرستان شدت گرفته است.
به همین دلیل با توجه به تجربیات تلخ گذشته و بمنظور پرهیز از تکرار آن، از ابتدای سال ۹۶ تاکنون توسط اینجانب افراد و گروه های صاحبنظر و مؤثر در جریان آخرین وضعیت اداری و مراحل کار قرار گرفته اند تا دیدگاه ها و نظریات عمومی مردم جمع بندی شده و به تصمیم گیران و مسئولان ارائه گردد.
با توجه به وسعت و پراکندگی استان و افزایش شهرستان ها به ۳۶ شهرستان که عملاً امکان مدیریت واحد را بر استان ناممکن می سازد و لاجرم در آینده به سمت تغییر در تقسیمات فعلی پیش خواهد رفت، آنچه از مجموعه دیدگاه ها بعنوان جمع بندی بدست آمد موافقت عمومی با رشد و ارتقای همه مناطقی بود که شاخص های لازم را دارا می باشند و با توجه به ظرفیت ها و شاخص های لارستان، همزمان حق مرکزیت لارستان برای جنوب استان به رسمیت شناخته شود و در گام اول از طریق برخی ادارات کل، یکپارچگی و وحدت منطقه حفظ گردد.
همزمان با اطلاع رسانی و رایزنی با مردم در طول ۲/۵ سال گذشته پیگیری های متعدد چه بصورت مکتوب یا مذاکره حضوری یا تلفنی با ارکان دولت و مؤثرین از جمله رئیس جمهور، رئیس مجلس، معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون امور مجلسِ رئیس جمهور، وزیر کشور، معاون امور مجلس وزارت کشور، معاون سیاسی وزارت کشور، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، برخی از وزرای کابینه همچون وزیر اطلاعات، وزیر ورزش و جوانان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، انجام شده تا دیدگاه مردم به اطلاع آنان برسد.
متأسفانه در این میان مداخله برخی مقامات ذی نفوذ دولت در مناسبات و توازن منطقه ای نیز مانع اجرای برخی مطالبات بحق و کارشناسی شده مردم گشته که اجرای آنها می توانست به مدیریت و آرامش اوضاع کمک شایانی بنماید.
هم اکنون بنظر می رسد استانداری فارس به عنوان عامل اصلی اصرار و پیگیری و نیز دولت مصمم بر انجام این طرح در حوزه لارستان می باشند.
طبیعی است حق اظهار نظر در سایر شهرستان های استان با نماینده آن حوزه انتخابیه و مقامات محلی می باشد و بر اساس واقعیات آن منطقه تصمیم گیری صورت می گیرد اما در حوزه لارستان مجدداً از سر خیر خواهی پیشنهاد می گردد دولت محترم این دستور را با درخواست اینجانب مبنی بر تشکیل استان لارستان که به رئیس محترم جمهور ارائه و از سوی ایشان برای بررسی به وزارت کشور ارجاع گردید بطور همزمان در دستور کار قرار دهد و موجبات تحکیم برادری و رضایتمندی مردمان متدین و ولایتمدار خطه جنوب فارس را فراهم آورد.
اللهم اجعل محیانا محیا محمد و آل محمد (ص)
و مماتنا ممات محمد و آل محمد (ص)
جمشید جعفرپور/ نماینده مردم شریف لارستان، خنج و گراش/ ۲۰ شهریور ۱۳۹۸







پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران مداخله برخی مقامات برحق مردم است

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیس‌جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان، به شهر کراچی به عنوان مرکز ایالت سند سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح، به مقام «قائد اعظم» و رهبر استقلال این کشور ادای احترام کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در ۲۵ دسامبر سال ۱۸۷۶ در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال ۱۸۹۵ از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال ۱۸۹۶ به کنگره هند پیوست و در سال ۱۹۱۳ به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال ۱۹۱۶ بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمد علی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال ۱۹۲۹ جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر ۱۴ نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعد‌ها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و، چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندو‌ها به شمار می‌رفت.

در مارس ۱۹۲۷ جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند، اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کار‌های جناح بی‌نتیجه ماند. در سال ۱۹۲۹ محمدعلی جناح طرح معروفی را در ۱۴ ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح ۱۴ ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در ۱۹۴۰ محمد علی جناح بیمار شد و در سال ۱۹۴۷ درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال ۱۹۴۸ دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • ادای احترام رئیس‌جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • مصمم به ارتقای روابط ایران و پاکستان هستیم/ افزایش سطح روابط تجاری به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول
  • مدیران مصوبات سفر رئیس‌جمهور را پیگیری کنند
  • ارتقای تعاملات اقتصادی به سطح ده میلیارد دلار با پاکستان
  • تدوین بسته ماندگاری پرستاران برای رفع مشکلات معیشتی