Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید رضا موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعال شدن سامانه طرح نوآفرین در کشور، افزود:  طرح «نوآفرین» با هدف حمایت از کسب و کارهای نوپا و تسهیل شرایط برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال در حوزه فناوری اواسط مرداد ماه امسال به طور رسمی آغاز به کار کرد.
وی با بیان اینکه این سامانه نقش مهمی در تسهیل کسب و کارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات خواهد داشت، ادامه داد: ساده سازی، ایجاد شفافیت و یکپارچه سازی فرآیند ارائه خدمات،‌ تسهیل سرمایه گذاری در شرکت های نوپا و ارائه مشوق ها به آنها،‌ تسهیل ارتباط فعالان حوزه کارآفرینی با مراکز دانشگاهی، علمی تحقیقاتی و مراکز رشد و همچنین  ایجاد و تشویق کسب وکارهای نوآور و خلاق اصلی ترین ماموریت های سامانه ایران نوآفرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موسوی، افزود: مالیات، بیمه و نوع رابطه استخدامی در استارتاپ ها از جمله چالش های فعالان این حوزه است که طرح «ایران نوآفرین» با شناسایی دقیق چالش های توسعه کسب و کار در این حوزه بسیاری از این چالش ها را برطرف می کند که به طور قطع منجر به اشتغال آفرینی در این عرصه خواهد شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم ادامه داد: حمایت از توسعه اشتغال زایی در شرکت های نوپای حوزه فاوا، حمایت از ایجاد شتاب دهنده های سازمانی و همچنین‌ حمایت از ایجاد سرمایه گذاری جسورانه شرکتی از جمله راهبردهای کلان برای حمایت از انواع کسب و کارهای حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات است.
وی ادامه داد: حمایت از توسعه پلتفورم های کسب و کار مبتنی بر فناوری اطلاعات، حمایت از عرضه کنندگان محصول در پلتفورم های کسب و کار مبتنی بر فناوری اطلاعات و همچنین حمایت از به کارگیری نیروی انسانی در اصناف حوزه فاوا راهبردهای حمایت از کسب و کارهای فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور از دیگر راهبردهای تعریف شده برای حمایت از توسعه کسب و کارها حوزه فاوا است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم با اشاره به نوع و میزان تسهیلات حمایتی از شرکت های نوپای حوزه فاوا گفت: این تسهیلات در قالب وام قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و حداکثر تا سقف یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که باز پرداخت آن با در نظر گرفتن یک سال زمان استرحت،‌سه سال است.

موسوی با بیان اینکه این تسهیلات در سه سطح تقسیم بندی می شود، ادامه داد: در این سطح بندی، دریافت تسهیلات برای طرح های توسعه کسب و کار مرتبط با اپلیکیشن با سایر کسب و کار های این حوزه دارای شرایط متفاوتی دارد ضمن اینکه به کسب و کارهای سطح یک، تا ۳۰۰ میلیون ریال، سطح دو تا ۹۰۰ میلیون ریال و سطح سه تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود.

وی تاکید کرد:ضروری است استارتاپ های قم برای بهره گیری از مزایا و تسهیلات این طرح در سامانه ایران کارآفرین ثبت نام کنند.

تا پایان سال ۱۳۹۷،‌ ۹۰۶ کسب و کار قم موفق به کسب نماد اعتماد الکترونیک شده اند.
۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم استارتاپ کارآفرینی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد

عباس اکبری روز چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خمین، گفت: ۹۰ میلیارد ریال اعتبار پارسال در راستای پرداخت وام مشاغل خانگی به متقاضیان چهار دستگاه اجرایی صمت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خمین تخصیص یافت.

وی ادامه داد: ۹۰ میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال طرح برای دریافت تسهیلات در سال گذشته به بانک‌های عامل معرفی شدند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خمین تعهد پارسال شهرستان در سامانه رصد را ۷۶۷ نفر عنوان کرد و افزود: یک‌هزار ۷۱۲ نفر در این سامانه ثبت شد که این تعداد ۲۲۳ درصد بیشتر از تعهد شهرستان است.

فرماندار خمین نیز در این نشست با تقدیر از پیگیری ادارات برای پیگیری تخصیص اعتبارات گفت: ادارات از انحراف تسهیلات پرداختی اشتغال با نظارت کامل جلوگیری کنند.

حمید کمانکش افزود: وام اشتغال باید به کسانی پرداخت شود که از آمار بیکاران جامعه جدا شوند.

وی با تقدیر از بانک‌های شهرستان خمین به دلیل همکاری در پرداخت وام اشتغال بیان کرد: حضور روسای بانک‌های عامل در نشست‌های کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان ضروری است.

فرماندار خمین اظهار کرد: اولویت بخشی به طرح‌های گروهی در اعطای تسهیلات بنیاد برکت اقدام خوبی است.

خمین با جمعیتی بالغ بر ۱۰۵ هزار نفر در جنوب استان مرکزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • شمار واحدهای نهضت مسکن ملی از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار گذشت
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • تخصیص ۵۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در اردستان
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳