Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-در جلسه دیروز هیأت دولت، رئیس جمهور به موضوع انتخابات و ضرورت حضور مردم اشاره کرد و گفت مردم ایران باید عناصر و افرادی را گزینش کنند که بتوانند مطالبات و آرزوهای مردم، به ویژه نسل جوان و کار آفرینان را برآورده سازد.

واقعیت این است که هنوز در باب انتخابات و فرآیند بررسی صلاحیت‌ها و گزینش‌های صواب و استصوابی، یا مداخله رقابت‌ها و تمایلات جناحی در بخشی از دستگاه‌های نظارتی و اجرایی، تردیدهای جدی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم همواره نقش خود را ایفا کرده و در دوره‌های مختلف از انقلاب و دفاع مقدس تا رفراندوم و انتخابات در بهترین یا بدترین شرایط، رو سفید و سربلند از عهده برآمده‌اند.

توقع از مردم در حالی که طی سال‌های اخیر خاطرات ناخوشایند و منفی از مسائلی که به دولت و کل دستگاه‌های حکومتی، مجلس و دستگاه‌ قضا مربوط می‌شود دارند، البته عجیب نیست، زیرا در نهایت ملت‌اند که پناهگاه همگان و منشاء تحولات و برنامه‌های آینده خواهند بود. اما در حالی که مجلس و ریاست جمهوری و سایر دستگاه‌های انتخابی، با بیشترین ممیزی روبرو هستند و گاهی به نظر می‌رسد فرآیندی کاملاً مهندسی شده رویاروی همگان قرار می‌گیرد، چگونه می‌توان تقاضای انتخاباتی پرشور را در جامعه مطرح کرد؟

همین هفته‌های اخیر بود که شک و شبهه‌ و مسائل مربوط به دیدار در مسجدی با ثبت نام کنندگان و نامزدهای مجلس افشا شد و نماینده شجاع و صریح ملت، دکتر محمود صادقی با ذکر اسامی و معرفی تعدادی از کسانی که در معرض درخواست میلیاردها یا صدها میلیون پول برای تأیید صلاحیتشان قرار گرفته بودند، درخواست رسیدگی و شفاف‌سازی در این موضوع را علنی و رسانه‌ای کرد. واقعاً چقدر به این موضوعات رسیدگی شد؟

 امروز که چند ماهی با آغاز شوروشوق ثبت‌نام و سپس تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی فاصله داریم، هشدار می‌دهیم که در غیاب مردم و در صورت رویگردانی مردم از حضور وسیع و گسترده، کل نظام و کل کشور متضرر خواهند شد. رئیس‌جمهور باید از طریق وزیر اطلاعات و وزارت کشور با قاطعیت اطلاع‌رسانی کرده و اجازه ندهد جریان‌های پول محور و لابی‌های جناحی، مجلس شورای اسلامی را از این که هست کم‌اثرتر و صامت‌تر سازند. مجلس صدای ملت است، مبداء و مرکز قوانین و نظارت‌هاست، اگر نمایندگان واقعی، نظیر همین سه‌چهار نفری که اکنون از صافی حوادث گریخته و توانسته‌اند وارد صحن مجلس قانونگذاری شوند، بتوانند به‌صورت گسترده‌تر حضور یابند، بسیاری از مشکلات کشور به صورت کارشناسی حل خواهد شد و دمار از روزگار مفسدان، سوء‌استفاده‌کنندگان، کاسبان، رانت‌جویان، شبکه‌های فامیلی، آقازاده‌ها، اختلاسگران و قانون‌گریزان درخواهد آمد.

وقت آن رسیده که رئیس‌جمهور به وعده بزرگی عمل کند و آن تلاش بی‌وقفه و بی‌رحمانه برای رسیدن به مجلسی آزاد و حضور و رقابت نمایندگانی واقعی و آزاد و شریف و کاردان در عرصة انتخاباتی آتی است. دنیا منتظر است ببیند مردم ایران آیا در این شرایط دشوار، همچنان پرشور و پشتیبان نظام خواهند بود؟ از این منظر، انتخابات آینده را باید یک رفراندوم و آزمایش تاریخی تلقی کرد. در این آزمون تاریخی، یا یک نظام سیاسی به دور از خواست و آرمان‌های ملت و بدون توجه به پشتیبانی آنان به کار ادامه خواهد داد یا یک نظام مردمی که به پشتوانة حمایت ملت می‌تواند هر قله و هر سنگری را فتح کند. در صورت اول، نظام باید هزینه‌های مدیریت و کنترل بی‌وقفه را در داخل و خارج به صورت تصاعدی و فرسایشی به خود و کشور تحمیل کند و در صورت دوم، مردم حکومت را صیانت کرده و از هر ورطه و مانعی عبور خواهند داد.

این دو راهی، پس از چهل سال شعار و کشمکش و آزمون و خطا، پس از چهل سال شکیبایی و مقاومت ملت، نشان خواهد داد که حکومت جمهوری اسلامی ایران تا چه اندازه توانسته است اهداف و آرمان‌های خود را بازیابد و به عهد اول که با ملت بسته، وفادار است. پس رئیس‌جمهور باید تدارک یک مجلس واقعی و رقابتی حقیقی از کاندیداهای تمامی جریان‌ها، اصناف و طبقات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی را در نظر بگیرد و برای تحقق آن از هیچ‌کس جز خداوند سبحان نهراسد و به هیچ کس جز ملت و منافع ملی پاسخگو نباشد. این آزمون آخر روحانی است.

منبع : روزنامه اطلاعات

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصراف بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس عوام انگلیس از انتخابات آینده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ۱۰۲ نماینده کنونی مجلس عوام انگلیس اعلام کردند که در انتخابات آتی این کشور نامزد نخواهند شد.

بیشتر این نمایندگان، از حزب حاکم محافظه کار انگلیس هستند. پس از حزب حاکم محافظه کار، بیشتر انصراف دهندگان از حزب کارگر هستند.

مجلس عوام انگلیس هم اکنون ۶۵۰ نماینده دارد که ۳۶۵ نفر آنها از حزب محافظه کارند.

بر اساس نتایج نظر سنجی اخیر شرکت تحقیقاتی ایپسوس، محبوبیت حزب حاکم انگلیس به کمترین میزان در ۴۶ سال اخیر رسیده است. کار شناسان پیش بینی می کنند در صورت برگزاری انتخابات در این کشور, حزب حاکم انگلیس شکست خواهد خورد.

نتایج نظرسنجی جدید موسسه افکارسنجی آپی نیوم (Opinium) هم درباره دیدگاه مردم انگلیس درخصوص دولت و دولتمردان این کشور نشان می دهد که میزان محبوبیت حزب محافظه کار حاکم در مقایسه با سال ۲۰۱۹ به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.

در این نظرسنجی مشخص شد از هر ۱۰ رای‌دهنده انگلیسی فقط چهار نفر از «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه کار حمایت و اعلام کردند حاضرند در انتخابات سراسری بعدی به این حزب رای بدهند.

کد خبر 6084642

دیگر خبرها

  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • رئیس اطلاعات ارتش اوکراین: وضعیت دشواری از ماه مه در انتظار ماست
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟
  • انصراف بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس عوام انگلیس از انتخابات آینده
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه، الکترونیکی برگزار می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در تهران الکترونیکی برگزار می‌شود