Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@08:42:34 GMT

مدرسه ۱۲ کلاسه خیّرساز در رفسنجان احداث می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۳۰۳۷

مدرسه ۱۲ کلاسه خیّرساز در رفسنجان احداث می شود

عملیات احداث یک باب مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز در موقوفه حاج باقری رفسنجان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان دکتر حسین تقوی رشیدی زاده امروز( 21 شهریور) در این آیین ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) بیان کرد: زیربنای توسعه و پیشرفت در هر جامعه ای آموزش و پرورش است و این توسعه بدون زیربنای آموزش و پرورش امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رئیس آموزش و پرورش رفسنجان تصریح کرد: متأسفانه آموزش و پرورش که مرکز تولید فکر و پرورش استعدادها است مورد کم لطفی قرار گرفته است؛ بعد از تدوین سند تحول بنیادین که همه موارد را مد نظر قرار داده امیدواریم مشکلات در این زمینه ها رفع شود؛ ما در رفسنجان بزرگترین مشکلات را در آموزش و پرورش داریم و در خصوص اماکن و فضاهای آموزشی رتبه های خوبی نداریم و مدارس فرسوده ای در شهرستان وجود دارد اگر حضور خیرین نبودند چه بسا مشکلات بیشتر می شد.

 

 

وی ادامه داد: در این راستا با همت نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس برای رفع بخشی از مشکلات از جمله کمبود معلم و کمبود فضاهای آموزشی و فرسوده بودن فضاهای موجود گام هایی برداشته شده است.

 

 

این مسئول با اشاره به اینکه در رفسنجان کمبود کلاس داریم و در هر کلاس حدود 45 دانش آموز تحصیل می کنند که این مشکل عمده ای است؛ گفت: این امر و ازدحام دانش آموزان در یک کلاس با فضای کوچک برای دانش آموزان بازدهی خوبی ندارد ضمن اینکه کمبود معلم و نیروی انسانی هم داریم و مشکلات را مضاعف کرده است.

 

 

وی اظهار داشت: اوج کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش در سطح کشور و در سطح استان کرمان در سال 1402 است که تعدادی ( در استان کرمان 13 هزار معلم) بازنشسته می شوند و تنها راه جایگزینی برای این معلمان دانش آموختگانی از دانشگاه فرهنگیان است.

 

 

تقوی رشیدی زاده افزود: خوشبختانه این دانشگاه مورد تأکید مقام معظم رهبری است و با همت نماینده مجلس و پیگیری های وی از تهران و ریاست دانشگاه فرهنگیان کشور مجوز لازم برای راه اندازی این دانشگاه اخذ شد و تقریباً نهایی شده که امیدواریم در آموزش و پرورش بتوانیم به تربیت نیروهای متخصص بپردازیم.

 

 

گفتنی است، این مدرسه توسط خیّر در زمینی به مساحت 2200 متر مربع با اعتبار بالغ بر 40 میلیارد ریال در دو طبقه تا پایان شهریور ماه سال 99 احداث خواهد شد.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: عزاداری محرم تاسوعای حسینی عاشورا عاشورای حسینی ماه محرم محرم شیرخوارگان حسینی مسجد عزاداری امام حسین ع خبرگزاری شبستان رفسنجان خیرین مدرسه ساز مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسه‌ای در جایی ساخته شده است که دانش‌آموز ندارد.

عبدالله حبیبی با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات این شورا اظهار کرد: انتظار می‌رود اعضای اصلی این شورا در جلسه حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به برگزاری ستاد برزرگداشت روز معلم و جشنواره‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان افزود: در حوزه پرورشی، جشنواره‌های قرآنی در سه شهرستان و همچنین ۸ هزار محفل انس با قرآن در مدارس برگزار شد و در محفل انس با قرآن که در آرامگاه علی بن مهزیار اهوازی برگزار شد، ۷۰۰ نفر حضور داشتند. البته تعهد می‌دهیم در دیگر ماه‌های سال هم محافل انس با قرآن برگزار شود.

حبیبی با بیان اینکه رتبه علمی آموزش خوزستان، آموزش دغدغه اداره‌کل آموزش و پرورش شده است، گفت: در حوزه آموزش نیز معاونان اداره‌کل را کدبندی کرده‌ایم و هر معاون شش شهرستان بر عهده گرفته است و امتحانات شهرستان‌ها را ارزیابی می‌کند.

وی بیان کرد: این معاونان، وضعیت هر شهرستان ارزیابی می‌کنند و مشاوره ارائه می‌دهند و در صورت نیاز مداخلات را انجام می‌دهند. امیدواریم رتبه علمی شهرستان‌ها ارتقا یابد.

حبیبی با اشاره به وضعیت امکانات آموزشی خوزستان گفت: بعضا امکانات متوازن توزیع نشده است یا مدرسه‌ای در جایی ساخته شده است که دانش‌آموز ندارد.

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در حوزه ابتدایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه شناسایی شده‌اند، افزود: این دانش‌آموزان در پنجشنبه‌های طلایی آموزش‌های لازم را می‌بینند. قطعا پوشش این طرح صددرصدی نخواهد بود، اما بخش زیادی از این دانش‌آموزان را پوشش می‌دهیم.

وی بیان کرد: در حوزه متوسطه دوم که دغدغه بیشتر ما است، از طریق فضای مجازی کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود. کلاس‌های فوق برنامه هم برای توانمندسازی معلمان و دبیران برگزار شده و همایش‌های جمع‌بندی نیز در تمام شهرستان‌ها در حال اجرا است.

حبیبی با اشاره به برگزاری کلاس‌های رفع اشکال و مرور درس‌ها برای دانش‌آموزان گفت: با توجه به وجود اشکالات اساسی، نمی‌توان پوشش صددرصدی دانش‌آموزان را در برگزاری این کلاس‌ها ارائه داد. آموزشگاه‌هایی (خصوصی) در نوبت صبح فعال هستند که تخلف بسیار بزرگی است که در خوزستان رخ می‌دهد و باید جمع شوند. این آموزشگاه‌ها، دانش‌آموزان را از کلاس فاصله می‌دهند و خانواده‌ها به ما فشار می‌آورند تا دانش‌آموزان بتوانند در این آموزشگاه‌ها حضور پیدا کنند؛ اما ما چه ابزاری داریم؟

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید بپذیریم فضایی ایجاد شده است که خانواده‌ها برای نیامدن به مدرسه، کنار دانش‌آموزان آمده‌اند و می‌گویند مدرسه چیزی برای گفتن ندارد، زیرا در مدرسه، معلم کتاب و دانش را درس می‌دهد، اما در آموزشگاه‌ها چهار نکته تست و راه‌های میان‌بر جذاب را ارائه می‌دهند و این مسائل، موجب می‌شوند دانش‌آموز به مدرسه نیاید.

وی افزود: از سوی دیگر آموزش و پرورش محدودیت دارد در حالی که این آموزشگاه‌ها محدودیت ندارند. به طور مثال در استان خوزستان یکی از بهترین اساتید زیست‌شناسی، زن است که ما در این زمینه محدودیت داریم.

حبیبی با اشاره به در پیش بودن روز معلم گفت: دستورالعمل شناسایی معلمان نمونه از دی‌ماه سال گذشته ابلاغ شد و در فرآیند شناسایی معلمان، ۴ هزار همکار واجد شرایط در استان خوزستان مشخص شدند و پس از برررسی، ۱۳۰ نفر از آنها انتخاب شدند و در نهایت ۱۴ معلم نمونه انتخاب شدند که در مرحله کشوری نیز ارزیابی می‌شوند و امیدواریم معلم نمونه کشوری هم داشته باشیم.

وی افزود: در سال‌های گذشته بیشتر بر اساس ارائه مستندات معلمان نمونه انتخاب می‌شدند، اما امسال علاوه بر این، ارائه تدریس هم مد نظر قرار گرفت.

‌سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: استقبال نکردن و نبود همراهی مناسب برخی نهادها، شرکت‌ها و ارگان‌ها برای بهتر برگزار شدن این برنامه‌ها یکی از چالش‌ها در این خصوص است. پیشنهاد می‌شود امسال تامین امکانات رفاهی، در نظر گرفتن تخفیفات، تغییر فضای تبلیغاتی شهر در هفته معلم و برگزاری اردوی‌های راهیان پیشرفت ویژه همکاران نمونه و سایر معلمان، در نظر گرفته شود.

وی بیان کرد: امسال برای اولین بار جشن منسجم بزرگداشت مقام معلم در پارک لاله اهواز با ۱۱۰ غرفه با پیوست‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • افتتاح هفدهمین مدرسه سه شنبه‌های امید در شهرستان مشهد
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی
  • علم در دست فردی تأثیرگذار است که با امید حرکت کند
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ۷ هزار مدرسه در دولت سیزدهم احداث شد