Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@03:55:20 GMT

ملاقات احتمالی ترامپ با روحانی قوت گرفت

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۳۲۰۳

ملاقات احتمالی ترامپ با روحانی قوت گرفت

ساعت 24 - آیا خبرگزاری روسی اسپوتنیک به اطلاعات تازه ای از مناسبات ایران و آمریکا دست یافته است که با قدرت تمام تیتر می زند که احتمال دیدار حسن روحانی و دونالد ترامپ روسیای جمهور ایران و آمریکا درنیویورک افزایش یافته است؟ به گزارش اسپوتنیک که البته به نقل از بلومبرگ است کارمندان کاخ سفید در حال آماده سازی تدارکات برای دیدار احتمالی بین روسای جمهور ایالات متحده و ایران دونالد ترامپ و حسن روحانی در نیویورک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرض بر این است که مذاکرات می تواند در حاشیه مجمع اجلاس عمومی سازمان ملل متحد آغاز شود که از پایان ماه سپتامبر آغاز می شود.همچنین بلومبرگ می نویسد: در عین حال هیچ قطعیتی وجود ندارد که این جلسه واقعاً برگزار شود. کاملاً مشخص نیست که آیا ایرانیان در شرایطی که تحریم های ایالات متحده همچنان به قوت خود باقی مانده مذاکره کنند یا خیر!به گفته منابع آگاه، یکی از سناریوهایی که طرف آمریکایی در نظر دارد در صورت نپذیرفتن ملاقات از سوی ایران انجام دهد، پیوستن ترامپ به مذاکرات حسن روحانی و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در اجلاس عمومی سازمان ملل متحد نیویورک است.پیش از این، ترامپ بارها و بارها آمادگی خود را برای مذاکره بدون پیش شرط با روحانی به منظور بحث در مورد مسئله هسته ای و سایر مواردی که باعث اختلاف بین واشنگتن و تهران شده است اعلام کرده است. تایید ضمنی بلومبرگ از سوی خبرگزاری روسی اسپوتنیک درحالی رخ داده است که بنابر گزارش خبرگزاری‌های داخل ایران حسن روحانی رئیس‌جمهوری ایران در گفتگوی تلفنی با امانوئل مکرون، همتای فرانسوی خود گفته در صورت نهایی‌شدن توافقات با اروپا تهران آماده است به تعهدات خود در قالب توافق هسته‌ای موسوم به برجام بازگردد اما برای آغاز مجدد گفتگوهای گروه ۱+۵ ابتدا باید تحریم‌های آمریکا برداشته شود. خبرگزاری دولتی ایرنا، چهارشنبه شب، یازدهم سپتامبر، به نقل از آقای روحانی نوشت: "از دیدگاه دولت، مجلس و مردم ایران در شرایطی که تحریم ها باقی باشد، مذاکره با آمریکا معنا و مفهومی ندارد."رئیس جمهور فرانسه تلاش دارد با میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن، ضمن کاهش تنش میان دو کشور از فروپاشی کامل توافق هسته‌ای موسوم به برجام جلوگیری کند.ایران از دو ماه پیش مرحله به مرحله از تعهدات خود در قالب این توافق عقب ‎نشینی کرده و می‌گوید تا زمانی که اروپا به تعهدات خود در جهت تامین منافع اقتصادی ایران به ویژه امکان فروش نفت عمل نکند بر اساس بک برنامه زمان‌بندی شده از برجام عدول خواهد کرد.

پیش از سخنان عصر چهارشنبه رئیس‌جمهوری ایران، مجید تخت روانچی، نماینده دائم ایران  در سازمان ملل متحد هم گفته بود: "ما بارها اعلام کرده‌ایم و رئیس‌جمهور ایران هم به صراحت نظر داده تا زمانی که این تحریم‌های ظالمانه و تروریسم اقتصادی دولت آمریکا علیه مردم ایران، ادامه دارد، جای صحبت و مذاکره نیست".این اظهارات مقام‌های ایران را می‌توان واکنشی به سخنان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دانست که روز چهارشنبه در برابر پرسش خبرنگاران احتمال کاهش تحریم‌های ایران پیش از ملاقات احتمالی با حسن روحانی را رد نکرد.همچنین روزنامه اسرائیلی جروزلم پست گزارش داد که آقای ترامپ در حال بررسی کاهش تحریم‌های ایران است. در این گزارش آمده استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا هم با این ایده موافق است . شامگاه چهارشنبه نشریه دیلی‌بیست آمریکا در گزارشی اختصاصی مدعی شد که چهار منبع خبری مطلع از مکالمات تلفنی میان دونالد ترامپ و امانوئل مکرون گفته‌ا ند که رئیس‌جمهور آمریکا طی چند هفته گذشته به پیشنهاد همتای فرانسوی خود مبنی بر گشایش خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری در برابر بازگشت ایران به تعهدات خود در قالب برجام، رغبت بیشتری نشان داده است.بنابر این گزارش این "روی خوش" گویا در خلال اجلاس اخیر سران گروه هفت در فرانسه که در حاشیه آن محمدجواد ظریف هم سفری غیرمنتظره و کوتاه به محل برگزاری آن داشت قوت گرفته است.دیلی‌بیست نوشته دو نفر از چهار منبع خبری این نشریه گفته‌اند که مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا هم به نظر با پیشنهاد فرانسه مشکلی ندارد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ

یک سناتور آمریکایی اظهار کرد اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، او نمی‌تواند ادامه کمک‌ها به اوکراین را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سناتور جمهوری خواه دن سالیوان از ایالت آلاسکا اظهار کرد او نمی تواند ادامه کمک رسانی به اوکراین را تضمین کند اگر ترامپ بار دیگر در ماه نوامبر به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شود.

وی در مصاحبه با شبکه سی بی اس در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا او می تواند تضمین کند که آمریکا همچنان در کنار اوکراین می ماند اگر ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگردد؟ گفت: من نمی توانم هیچ چیزی را تضمین کنم اما به راستی خوب است که رئیس جمهور زلنسکی نگاهی به افغانستان بیاندازد زیرا این کشور چیزهای زیادی را از دست داد.

اشاره سالیوان به اظهارات اخیر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پس از تصویب بودجه کمکی حدود 61 میلیارد دلاری در کنگره آمریکا برای این کشور در مقابله با روسیه است. زلنسکی پس از تصویب این بودجه گفته بود: اختصاص بودجه برای کمک به اوکراین، نشان می دهد که کشورش افغانستان دوم نیست و آمریکا در کنار اوکراین ایستاده است.

سالیوان ادامه داد من فکر می کنم ما باید به شرایط اوکراین نگاه کنیم. من قویا معتقدم به دلیل ضعف دولت بایدن، آنها هر ساله هزینه های دفاعی را در بودجه کشور کاهش دادند. سیاست های انرژی آنها نیز منعکس کننده ضعف آنهاست و خروج ناشیانه آمریکا از افغانستان، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به حمله به اوکراین، تشویق کرد.

این در حالی است که مجلس نمایندگان با 311 رای موافق و 112 رای مخالف در نهایت کمک 60.84 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد.

این لایحه اکنون به مجلس سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است فرستاده خواهد شد و به احتمال زیاد در آنجا مورد تایید متحدان دولت جو بایدن قرار خواهد گرفت.

این طرح ماه‌هاست به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

این کمک‌ها به معنی تامین مهمات توپخانه و موشک‌های دفاع هوایی خواهد بود. دولت کی‌یف، که به شدت به این کمک‌ها نیاز دارد، بارها از کنگره آمریکا خواسته آن را تصویب کند چرا که این کمک‌ها را مسئله مرگ و زندگی برای اوکراین اعلام کرده است.

همچنین مجلس نمایندگان آمریکا کمک 26.38 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با 366 رای موافقت در مقابل 58 رای مخالف به تصویب رساند. علاوه بر این، 8 میلیارد دلار برای کشورهای دوست و متحد آمریکا در حوزه هند-اقیانوس آرام شامل تایوان، و مبلغی نیز برای کمک های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه و دیگر مناطق درگیر جنگ اختصاص داده شد. همچنین قوانینی مربوط به امنیت ملی آمریکا از جمله ممنوعیت احتمالی شبکه اجتماعی تیک تاک، تصویب شد.

در همین حال سناتور جمهوری خواه ران جانسون از ایالت ویسکانسین، مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل تصویب لوایح کمک های خارجی مورد انتقاد قرار داد و گفت: کنگره پولی را برای این لوایح اختصاص داده که ما نداریم.

وی در جریان یک مصاحبه افزود: آمریکا به جای ارسال کمک های خارجی به کشورهای دیگر باید بر تضمین امنیت مرزهای خود تمرکز کند.

این در حالی است که دونالد ترامپ نیز در ماه های اخیر درباره ارسال کمک ها به اوکراین ابراز تردید کرده  و اظهار داشته که حمایت از اوکراین منافع حیاتی آمریکایی ها نیست. با این حال ترامپ در دیدار با مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان موافقت خود را با اعطای کمک ها به اوکراین به صورت وام، اعلام کرده است.

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجیپیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده 6 ژانویه برای ترامپبهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ