Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@05:10:37 GMT

هر آنچه در اختیار سپاه است به مردم تعلق دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۳۶۲۴

هر آنچه در اختیار سپاه است به مردم تعلق دارد

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، سردار سرلشکر حسین سلامی صبح امروز مراسم افتتاح متمرکز 2860 واحد مسکونی و احداثی و همچنین تعمیر و بازسازی 38 مدرسه در کشور اظهارداشت: از خداوند شاکریم که امروز توفیق حضور در این روستای زیبا را به ما و ادامه خدمت داد. از روحانیون مسئولان و مردم آق‌قلا نیز قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حقیقت مطلب این است امروز شاهد به ثمر نشستن شکوفه‌های امید در جامعه هستیم و افتتاح بناهای بازسازی شده در این روز نمادی درخشان از عزم، همت و اراده و نیت خالص و واقعی مردم است که امید و لبخند بر لب مردمان کم‌برخوردار نشانده است.

فرمانده کل سپاه گفت: واقعیت‌های تلخ سیل ابتدای امسال با مجاهدت ملت ایران و تحت فرمان دستور و فرماندهی رهبر معظم انقلاب که ظاهری مصیبت‌بار و دردناک داشت با این عزم و اراده به نعمتی بزرگ تبدیل شد.

وی اظهار کرد: ملت ایران نشان دادند بزرگ‌تر از تحریم و دشمنان‌مان هستند. اراده ملت ایران بزرگتر از اراده دشمنان است. مردم ما بزرگتر از سیل هستند و بر آن غلبه کردند مردم ما آموختند در جنگ باید زیباتر زندگی کنند.

سردار سلامی افزود: ما امروز در نبرد اقتصادی با دشمنان هستیم، قرآن ما را به اخوت و برادری دعوت کرده است. ما یک امت و برادر هم هستیم.

سیل تجسم دل‌انگیزی از وحدت، همدلی و برادری بود. فراتر از خط‌کشی‌های مذهبی بود. همه مسلمان و پیرو قرآن هستیم.

سردار سلامی با بیان اینکه سپاه از درون مردم جوشیده است، گفت: برادران سپاهی فرزندان این مردم هستند. سپاه از مردم، با مردم و برای مردم در سختی‌ها و مشکلات است.

وی با بیان اینکه سپاه بی‌هیچ منتی به مردم خدمت می‌کند، خاطرنشان کرد: سینه پاسداران سپر بلای این ملت بوده و سپاه قلعه‌های مستحکم برای حفاظت از مردم هستند.

فرمانده کل سپاه گفت: هر آنچه در اختیار سپاه است به مردم تعلق دارد. این‌گونه نیست که فقط سپاه از مردم محافظت کند بلکه امروز مردم هم از سپاه در برابر دشمنان محافظت می‌کنند.

وی با بیان اینکه هر چه به این مردم خدمت کنیم بازهم کم است، افزود: ما از رهبرمان فرمان و دستور داریم که با همه وجود و شبانه‌روزی برای اعتلای این کشور و زدودن غبار محرومیت و فقر از سیمای شریف این مردم عزیز تلاش کنیم.

سردار سلامی گفت: هرچند ابتدای سیل دردناک، سخت و غم انگیز بود اما باطنی پر از رحمت داشت. ما همان زمان به مردم قول دادیم که آنان را تنها نمی‌گذاریم و تا آخر کنارشان می‌ایستیم. امروز هم آمدیم تا تجدید عهد کنیم و صادقانه و خالصانه بگوییم با همه امکان و توان در کنار مردمانمان هستیم.

وی افزود: سپاه نخواهد گذاشت که مردم ما ذره‌ای در سختی قرار بگیرند ما با امید به خدا دل سختی‌ها را می‌شکافیم.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: هرچند سیل خانه‌های این مردم را فراگرفته بود اما ما چیزی جز نجابت، صبر، شکیبایی، ظرفیت و تحمل از این مردم ندیدیم. در آن روزهای سخت این روحیه آنان به ما آرامش می‌داد.

وی گفت: امروز شاهد برطرف شدن مشکلات هستیم تا شرایط را بهتر از قبل کنیم. ما برای حل مشکلات مردم از پای نخواهیم نشست چون این رسم و مرام ماست.

سردار سلامی افزود: ما از رهبر عزیزمان آموخته‌ایم باید این‌گونه باشیم و این راه همچنان ادامه دارد. این کشور در این شرایط به خوبی در حال ساخته شدن است و ما در حال پیشرفت هستیم.

وی فشار دشمنان را سبب قدرتمندتر شدن انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: فشار دشمن جز قوی‌تر شدن، بالابردن روحیه و انگیزه ملت برای ساختن ایران، پیشرفت بیشتر، امن‌تر، مستقل و خودکفاشدن هیچ تاثیر دیگری نداشته است.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: ما ملتی هستیم که هرگز و در هیچ شرایطی به اراده دشمن تن نمی‌دهیم چون متحد، صاحب اراده، قدرتمند و دارای رهبری بزرگ هستیم. اسلام به ما قدرت، عزت، اقتدار، درخشش، امنیت، پیشرفت و آزادی داده است. ما همیشه زیر بیرق اسلام خواهیم ماند و این راه را ادامه می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رهبر معظم انقلاب سیل قرآن مشکلات مشکلات مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخلاق خوب از کجا سرچشمه می گیرد؟

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: داشتن اخلاق خوب و سلوک رفتاری مناسب با همه بندگان خدا، یکی از ویژگی‌های ممتاز هر انسانی است که اغلب از سیرت پاک آدمی و آموزه‌های دینی و عرفانی سرچشمه می گیرد و آدمی را به جایگاه رفیع انسانی نزدیک می کند. در این زمینه کتاب های متعددی چاپ و منتشر شده که در این بخش، سه عنوان کتاب در حوزه درس اخلاق از حضرت امام خمینی(ره)، آیت‌الله آقامجتبی تهرانی و آیت‌الله مجتهد تهرانی معرفی شده است.

چهل حدیث

کتاب«چهل حدیث» اثری در حوزه عرفان و اخلاق از حضرت امام خمینی (ره) است که سوی انتشارات کتابستان چاپ و منتشر شده است. کتاب حاضر خلاصه ای از کتاب چهل حدیث حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و شالوده ای از شرح سی و پنج حدیث گرانبهای آن است که فرصت بهره برداری از نکات اخلاقی، عرفانی و حکمت های نهفته در احادیث معصومان را برای جوانان و عموم فراهم آورده است. نویسنده خوش قلم و شاعر توانا حجه الاسلام جواد محدثی، کتاب «چهل حدیث» امام خمینی(ره) را که شرح مفصل سی و سه حدیث اخلاقی و هفت حدیث اعتقادی است، با قلمی روان، ساده‎نویسی و خلاصه کرده تا عموم مردم بویژه دانش‎آموزان به راحتی از این اثر ارزشمند معنوی و اخلاقی، بهره‎مند شوند. در بخشی از این کتاب ارزشمند می‌خوانیم: «و بدان ای عزیز که عزم و اراده قویه در آن عالم خیلی لازم است و کارکن است. میزان یکی از مراتب بهشت، که از بهترین بهشتهاست، اراده و عزم است که انسان تا دارای اراده نافذه و عزم قوی نباشد، دارای آن بهشت و مقام عالی نشود. در حدیث است که وقتی اهل بهشت در آن مستقر گردند، یک مرقومه از ساحت قدس الهی جلت عظمته صادر گردد برای آنها به این مضمون: «این کتاب از زنده پایدار جاویدان است به سوی زنده پایدار جاویدان. من چنانم که به هرچه بفرمایم بشو می شود، تو را نیز امروز چنان کردم که به هرچه امر کنی بشود می شود.» ملاحظه کن این چه مقامی و سلطنتی است و این چه قدرتی است الهی که اراده او مظهر اراده الله شود. کسی که اراده اش تابع شهوات حیوانی باشد و عزمش مرده و خمود باشد به این مقام نرسد.»

ادب الهی

کتاب پنج جلدی«ادب الهی» از آثار ارزشمند استاد اخلاق، آیت‌الله آقامجتبی تهرانی است که از زمان انتشار همواره مورد توجه مخاطبان مباحث اخلاقی در جامعه اسلامی قرار گرفته است. ماجرای شکل‌گیری این اثر ماندگار به این صورت است که آیت‌الله آقامجتبی تهرانی در سال های پایانی عمر شریفش، مباحثی را پیرامون تربیت نفس و دیگران مطرح کرده‌اند، این بیانات در قالب مجموعه «ادب الهی» که شامل ۵ جلد کتاب است منتشر شده است. مجموعه کامل این مباحث که به کلیات مباحث تربیتی از دیدگاه اسلام می پردازد در دو نوبت، یکی در سال های ۱۳۷۳ در جلسات عمومی ایشان ایراد شده و بعد از یک وقفه چند ساله، مجدداً در سال ۱۳۸۸ ادامه پیدا کرده است. تعداد این جلسات که بیش از ۱۵۰ جلسه است در پنج جلد منتشر شده است. عناوین این کتاب‌های پنج‌گانه به شرح زیر است: کتاب اول: تادیب نفس؛ کتاب دوم، مبانی تربیت؛ کتاب سوم، تربیت فرزند؛ کتاب چهارم، حیا، موهبتی الهی و کتاب پنجم، تربیت مربی. در بخشی از کتاب سوم این مجموعه با عنوان «تربیت فرزند» می‌خوانیم:«احتیاج به ادب در کسانی که دارای عقل هستند، مانند احتیاج بذر گیاهان به باران است که ا گر باران نبارد، هیچ بذری رشد نخواهد کرد. من تعبیر می‌کنم که تربیت نسبت به بذر الهی، نقش آبیاری را دارد؛ بنابراین هر کودکی که به دنیا می‌آید، در وجودش بذر الهی هست.»

کلاس اخلاق

کتاب«کلاس اخلاق» نوشته محمد حسین فرمانی، مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی آیت‌الله مجتهد تهرانی است. خواننده در این کتاب با مهم‌ترین درس‌های اخلاق روبه رو می‌شود. درس‌هایی که به خواننده یاد می‌دهند چطور می‌توان در دنیای امروز اخلاقی زندگی کرد و در سایه‌ی دین مبین اسلام بود. آیت الله مجتهدی تهرانی، استاد وارسته اخلاق و تربیت، سال‌های زیادی از عمر خود را صرف آموزش و گسترش اخلاق و وارستگی جامعه کرد. همه کسانی که با او همنشین بوده اند وی را فردی مهربان و با عطوفتی وصف ناپذیر می دانند که جاذبه رفتاری و بیان شیرین موعظه اش او را در قلب ها ماندگار کرده است. محمدحسین فرمانی، گردآورنده این کتاب از شاگردان نزدیک آیت الله مجتهدی تهرانی محسوب می شود که با دقت تمام ضمن گردآوری فرمایشات ایشان، آن را به شکل موضوعی دسته بندی کرده است تا به راحتی قابل دسترسی و استفاده برای همگان باشد. این کتاب موضوعات گوناگونی از قبیل توکل، زبان شکر، وسواس، ویژگی بهترین بندگان، ملاک خوب بودن، اهمیت نماز شب، کمک به همسر، رفاقت، سخاوت و بخشندگی، زیبایی فقرا، گریه، خنده رویی، سکوت، صله ی رحم، جوانمردی، خانه ی تنهایی، حیا از مردم، اخلاق خوب، زنهایی که عذاب قبر ندارند، ثواب کردن بعد از مرگ و… را با بیانی ساده برای خوانندگان بازگو می‌کند.

کد خبر 844942 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان مدرسه و مدارس کتاب - معرفی و نقد اخلاق

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌های تربیتی در استان همدان ضعیف است
  • آقایان اراده کرده بودند استقلال را از آسیا حذف کنند
  • آمریکا برای توقف جنگ در غزه اراده سیاسی ندارد
  • آنچه در دور اول سفر رییس جمهور به سمنان گذشت
  • ساخت ۲ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی برای نیازمندان با آورده ۱۵ میلیون تومانی
  • فرمانده کل ارتش: در آمادگی کامل هستیم
  • سرلشکر موسوی: هر تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان‌کننده روبه‌رو خواهد شد
  • اخلاق خوب از کجا سرچشمه می گیرد؟
  • هدست‌های جدید داوری آماده استفاده در مسابقات لیگ برتر
  • توازن قوای منطقه در اختیار جمهوری اسلامی است