Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، ژنرال «شو کیلیانگ» معاون کمیسیون مرکزی نظامی چین روز چهارشنبه در دیدار با سرلشگر «محمدحسین باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که پکن روابط با تهران را راهبردی می‌داند و آماده گسترش این روابط است.

به نوشته پایگاه «چاینا میل»، در این دیدار که در پکن صورت گرفت، کیلیانگ گفت چین و ایران «دوستی سنتی گسترده و عمیقی» دارند که بر پایه‌هایی مستحکم بنا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دو کشور را «دوستانی خوب» خواند و گفت: «تحت رهبری سران دو کشور، شراکت راهبردی چین-ایران به صورت مداوم توسعه یافته افزایش است. چین همواره روابط چین-ایران را از منظر راهبردی می‌نگرد و برای تقویت تماس‌ها و هماهنگی‌ها با ایران، تعمیق همکاری‌ها در تمان حوزه‌ها، حراست مشترک از منافع اساسی دو کشور و صلح و ثبات منطقه‌ای  و همکاری برای ساخت آینده‌ای مشترک برای جامعه انسانی آمادگی دارد.»

کیلیانگ افزود: «نیروی نظامی چین برای گسترش همکاری دوستانه با نیروی نظامی ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای قائل است و برای همکاری با ایران در جهت تقویت بیش از پیش دیدارهای سطح بالا، گسترش همکاری در حوزه‌هایی نظیر مبادلات جنگ‌افزاری، آموزش و تحصیل و توسعه مداوم روابط نظامی دوجانبه، آمادگی دارد.»

کمیسیون مرکزی نظامی چین عالی‌ترین نهاد نظامی این کشور است و ریاست آن بر عهده «شی جینپینگ» رئیس‌جمهور و فرمانده کل قوای چین است. ژنرال کیلیانگ به عنوان معاون اول این کمیسیون، عالی‌ترین مقام نظامی چین به شمار می‌آید.

سرلشگر باقری دیروز با استقبال ژنرال «لی زوچنگ» رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری خلق چین وارد پکن پایتخت این کشور شد. سرلشکر باقری در دیدار سه روزه خود که به دعوت طرف چینی صورت گرفته، با مقامات عالی رتبه سیاسی و نظامی چین ملاقات خواهد کرد. ارتقای دیپلماسی دفاعی از مهم‌ترین اهداف این سفر عنوان شده است.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • آغازی برپایان سلطه واشنگتن درنیجر/پیروزی راهبردی مسکودرمصاف باغرب
  • ۵ سند همکاری میان مقام‌های ایران و سریلانکا امضا شد
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • رئیسی: ایران امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند
  • رئیسی: ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می داند
  • در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان چه گذشت؟