Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری مازندران، حسن خیریانپور افزود: سرای تجاری در فضایی به مساحت یکصدمترمربع همراه با   ۷۶ ویترین نمایشگاهی است.

وی  با اشاره به ضرورت توسعه وگسترش بیش از پیش مراودات و مناسبات اقتصادی وتجاری با کشورهای هدف حاشیه دریای خزر ، تصریح کرد: راه اندازی سرای تجاری بستری مناسب برای ارائه محصولات تولیدی ایران و استان مازندران بوده و زمینه ارتباط بی واسطه و بهره مندی طرف های تجاری خارجی را به سهولت فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه سرای تجاری نقش بسیار مهمی در افزایش صادرات غیرنفتی دارد، توضیح داد: ایجاد سرای تجاری در دیگر استانهای روسیه از جمله استان ساراتف نیز  از برنامه‌های مهم استان مازندران در آینده است.

خیریانپور افرود: مازندران مصمم هست در تحقق اهدف اقتصاد مقاومتی با استانهای متناظر و مشابه کشورهای هدف به صورت مجزا و یا در قالب استانهای شمالی تبادل هیات داشته باشد.

استان ولگاگراد با ۱۱۳ هزار کیلومتر مربع وسعت یکی از واحدهای فدرالی روسیه و مرکز آن شهر ولگاگراد است و این استان در جنوب غربی فدراسیون روسیه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

هیات رسمی اقتصادی استان ولگاگراد روسیه اردیبهشت سال گذشته با هدف تقویت دیپلماسی اقتصادی، تمهید توافق نامه همکاری های تجاری، اقتصادی، نوآوری، فناوری، اجتماعی و فرهنگی به مازندران سفر کرده بود.

بر اساس تفاهم نامه بین مازندران و استان ولگاگراد این ۲ استان می توانند تجارت پایاپای محصولات کشاورزی داشته باشند و هم اکنون نیز بسترهای لازم برای این نوع تجارت در این ۲ منطقه وجود دارد. 

طبق آمار ولگاگراد سال گذشته ۶۳ میلیون دلار با ایران داد و ستد تجاری داشته است.

همچنین  هیات اقتصادی ساراتف یکی از واحدهای فدرالی روسیه در جنوب غربی این کشور با جمعیت حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری نیز طی یک سال اخیر ۲بار به استان مازندران  سفر کرده است. 

میزان مبادلات ایران با استان ساراتف روسیه نیز حدود ۳۰ میلیون دلار اعلام شده است.

۶۹۹۰/۱۸۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه مازندران روابط خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود

    عصر ایران؛ محمد حسن گودرزی- حسین سلاح‌ورزی عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: اقتصاد و بازارها تحت تاثیر تکانه‌های زیادی هستند و از این جهت امیدوارم این شوک و تنشی که به بازار ارز و بازار سرمایه وارد شده به زودی تخلیه شود و شاهد آرامش در این بازارها و بازگشت روند فعالیت‌های اقتصادی به حالت عادی باشیم.

   در اولین ساعات روز یکشنبه، ایران در پاسخ به حمله ارتش اسراییل به کنسول گری خود در دمشق حمله‌ای هوایی با استفاده از موشک و پهباد به دو مرکز اطلاعاتی و هوایی اسرائیل در مرز انجام داد.

   با وجود اینکه در روزهای پیش از این عملیات، بازار ارز و سرمایه در ایران پرتلاطم و به نوعی همراه با نگرانی از تاثیرات این عملیات بود اما برخلاف انتظار روز یکشنبه بازارهای ایران نسبتا آرام بودند. انتشار اخباری در مورد فرونشستن تنش باعث شد  فضا تا حدی به سوی عادی شدن حرکت کند و بازارهای کشور تا حدودی از شرایط احساسی دور شوند.

   حسین سلاح‌ورزی رییس پیشین و عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در گفت و گو با عصر ایران این گزاره را که بعد از پاسخ ایران به اسرائیل برخی صحبت از ترس مردم به دلیل تاثیرات اقتصادی این واکنش کرده‌اند رد کرد و گفت‌: واقعیت ماجرا از دید من به عنوان یک فعال اقتصادی و شهروند خلاف این را ثابت کرده و به نظر می‌رسد تا حدودی آرامش در بین مردم وجود دارد.

   سلاح‌ورزی ادامه داد: تجارت، سرمایه‌گذاری و اقتصاد یک برآیند و موضوعی تاثیرپذیر از مسائل مختلف اند و هر نوع اخبار ناخوشایند بر آنها تاثیرگذار است. با این همه همان طور که پیشتر در نطق خودم در جلسه روز دوشنبه به آن اشاره کردم، در نهایت تصمیم‌گیران کشور ناگزیر بودند پاسخی تنبیهی به آن تعرض (حمله اسرائیل به کنسول گری ایران در دمشق) می‌دادند، بهتر و شایسته‌تر این است که در این شرایط حس وحدت ملی، انسجام داخلی و تقویت رضایت‌مندی مردم هم در نظر گرفته شود.

   رئیس اتاق بازرگانی خرم‌آباد گفت: کاش برخی از نهادها و دستگاه‌های کشور که در هفته‌های اخیر کاری جز تحریک حساسیت مردم و مقابل افکار عمومی ایستادن نداشتند، در این ساعات و روزها به هر خانوار ایرانی یک پرچم می‌دادند تا ایرانی‌ها با اهتزاز آن در جلو خانه‌هایشان تصویری بسیار زیبا، پیامی روشن از عشق و علاقه خود به این آب و خاک نشان می‌دادند.

   وی تصریح کرد: با این همه اقتصاد و بازارها تحت تاثیر تکانه‌های زیادی هستند و از این جهت امیدوارم این شوک و تنشی که به بازار ارز و بازار سرمایه وارد شده به زودی تخلیه شود و شاهد آرامش در این بازارها و بازگشت روند فعالیت‌های اقتصادی به حالت عادی باشیم.

    سلاح‌ورزی در پاسخ به سوال دیگری در مورد خوش بین بودن به روزهای آینده گفت: من امیدوارم این سلسله درگیری‌ها با توجه به اینکه پیام‌های روشنی منتشر شده دیگر ادامه پیدا نکند و این موضوع خاتمه یافته باشد (همان طور که از طرف مقامات ما اعلام شده تمام شده است مگر آنها ادامه دهند).

   رییس پیشین اتاق ایران در باره افق پیش رو در تجارت خارجی  تصریح کرد:  در سال 1402 متاسفانه شاهد کاهش صادرات غیرنفتی بودیم و افزایش کسری تراز تجاری نزدیک به 17 میلیارد دلار رکورد زد. نوع سیاست گذاری و ریل گذاری در مورد سیاست‌های ارزی و تجاری علائم امیدوارکننده‌ای را نشان نمی‌دهد. تصور من این است که در سال 1403 هم صادرات کاهش خواهد پیدا کرد و هم کسری تراز تجاری بیشتری خواهیم داشت.

   سلاح‌ورزی در پایان در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی باید رخ دهد تا این مشکلات تجاری حل شود، گفت: من فکر می‌کنم  موضوع اول در واقع عزم جدی و کنارگذاشتن تحریم‌ها و بازگشت به اقتصاد بین‌الملل است. تحریم عامل موثری در کاهش تجارت خارجی است. دوم اینکه مسئولان باید سیاست دیگری برای سیاست گذاری اقتصادی هم در حوزه ارزی و هم در حوزه تجاری در پیش بگیرند. نوع سیاست‌هایی که به خصوص در حوزه پیمان‌سپاری داریم، هیچکدام تسهیل کننده و کمک کننده به صادرات نیستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارزش مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • حجم مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار می رسد
  • مبادلات تجاری ایران و ازبکستان افزایش می‌یابد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی انتخاب شود
  • سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود
  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، بزودی سقوط می‌کند