Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@23:07:13 GMT

ایمن‌سازی دو نقطه جاده‌ای پرحادثه‌ در کلاله آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۴۹۸۱

ایمن‌سازی دو نقطه جاده‌ای پرحادثه‌ در کلاله آغاز شد

قاسم دبوری فریمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که اعتبار مورد نیاز برای ایمن‌سازی این دو نقطه پرحادثه از راه‌های ارتباطی کلاله شامل سه‌راهی تمر قره قوزی و سه راهی گوگجه به مراه‌تپه از منابع ملی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تامین شده است.

وی با بیان اینکه پیمانکار اجرای این دو طرح مشخص و تجهیز کارگاه نیز انجام شده است، افزود: هم اکنون عملیات اجرایی ایمن سازی سه راهی موسوم به تمرقره‌قوزی کلاله شروع شده و پس از پایان کار، عملیات اجرایی سه راهی گوگجه به مراوه تپه آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبوری فریمانی همچنین از انجام روکش آسفالت دو فقره راه روستایی شامل گوگجه به عزیزآباد به طول ۵۷۰۰ متر و یلی بدراق به گچی سو (خالدنبی) به طول ۷۷۰۰ متر خبر داد و گفت: هزینه اجرای این دو طرح در مجموع به مبلغ ۳۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال و از منابع ملی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تامین شده است.

وی یادآور شد: عملیات روکش آسفالت این دو راه روستایی در یک ماه گذشته انجام و در هفته بزرگداشت دولت امسال نیز بهره‌برداری از آن آغاز شد.

شهرستان کلاله با افزون بر ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارای دو شهر و ۱۱۶ روستا است و درمجموع ۴۶۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.

/۳۰۳۹/۱۸۶۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی راهداری راهسازی کلاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان های ناایمن در کدام منطقه تهران قرار دارند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ساختمان‌های ناایمن در تهران شناسایی و با اقدامات صورت گرفته شاهد روند کاهشی این ساختمان‌ها هستیم. قدرت الله محمدی با بیان این مطلب تاکید کرد: همچنان ساختمان‌های ناایمن در محدوده بازار قرار دارد که تهدید و خطر بزرگی برای تهران محسوب می‌شوند.

او ادامه داد: «در کنار توسعه ایستگاه‌های آتش نشانی و تجهیزات ایمنی قطعا باید در بخش جنوبی بازار اقدامات جدی در زمینه ایمن سازی ساختمان‌ها پیگیری شود و قرار است رفع مشکلات در بخش جنوبی بازار اجرایی و عملیاتی شود. بازدید کارشناسان فنی از ساختمان‌ها توسط کارشناسان در حال انجام است، به طور حتم مالکان باید طبق چک لیست سازمان آتش نشانی عمل کنند و اقدامات لازم برای ایمن سازی ملک خود را انجام دهند.»

به گفته مدیرعامل سازمان آتش نشانی تعداد ساختمان‌های ناایمن پایتخت طی یکسال و نیم گذشته از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان کاهش یافته است؛ این در حالیست که ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی موجود در شهر تهران تاییدیه آتش‌نشانی را ندارند. محمدی همچنان تاکید کرد که پرونده ساختمان‌های ناایمن در این دوره مدیریت شهری بسته می‌شود.

محمدی افزود: پاساژ ناهید، پاساژ فجر، شرکت ژال در خیابان شریعتی، ساختمان هرمزان در سعادت آباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و برخی پاساژهای بازار بزرگ تهران از جمله گرند هتل، ساختمان‌هایی هستند که هنوز ایمن سازی نشده‌اند.

کد خبر 845142 منبع: ایرنا برچسب‌ها آتش‌ نشانی شهردارى تهران تهران بازار بزرگ تهران

دیگر خبرها

  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • ایمن سازی گردنه مله شبانان در محور خرم آباد _کوهدشت
  • شب پرحادثه برای آتش نشانی قزوین/ سه حادثه طی دو ساعت
  • گلایه اصفهانی‌ها از پرحادثه و خطرآفرین بودن خیابان اصلی محله گورت + فیلم
  • ساختمان‌های ناایمن پلمب می‌شوند
  • ساختمان های ناایمن در کدام منطقه تهران قرار دارند؟
  • خط کشی۴۸ کیلومتر از راه‌های شهرستان تنکابن