Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت:‌ راه‌اندازی کارخانه فروسیلیسیم خلخال که ۱۳ هزار میلیارد ریال برای آن سرمایه‌گذاری می‌شود زمینه اشتغال برای ۵۰۰ نفر در جنوب استان را فراهم می‌کند. ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنام‌جو پیش از ظهر امروز در جلسه تامین زیرساخت‌های کارخانه فروسیلیسیم خلخال در استانداری اردبیل اظهار داشت: حمایت از سرمایه‌گذاران یک اصل مهم و اساسی در استان بوده که با جدیت دنبال می‌شود که تامین زیرساخت‌های مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری از جمله اقدامات در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تامین زیرساخت‌های لازم احداث کارخانه فروسیلیسیم خلخال خبر داد و افزود: براساس هماهنگی‌های انجام شده با مسئولان دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات‌رسان تمامی زیرساخت‌های این واحد اعم از زمین مورد نیاز، پهنه معدنی، آب و برق تامین خواهد شد.

️روند تسهیل و رفع موانع واحدهای تولیدی در اردبیل رصد می‌شودنمایشگاه دائمی محصولات تولیدی در اردبیل برپا می‌شودروند ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی در اردبیل تسهیل می‌شود

استاندار اردبیل بهره‌برداری این کارخانه را گامی مهم در راستای رونق اشتغال در استان دانست و بیان کرد: راه‌اندازی این واحد که 13 هزار میلیارد ریال برای آن سرمایه‌گذاری می‌شود زمینه اشتغال برای 500 نفر در جنوب استان را فراهم می‌کند.

بهنام‌جو از ارائه مجوزهای لازم برای احداث این کارخانه پس از مطالعات زیست‌محیطی خبر داد و گفت: برای راه‌اندازی و احداث این کارخانه در کنار سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی دولت نیز سه هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات بانکی در این کارخانه سرمایه‌گذاری می‌کند.

وی تولیدات این کارخانه شامل فروسیلیس و فرومنگنز را مورد استفاده در صنایع اعم از صنایع فولاد و برق دانست و تصریح کرد: در کنار تامین نیاز داخلی تولیدات این کارخانه به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شود که سالانه از این طریق 23 میلیارد دلار برای کشور ارزآوری می‌شود.

انتهای پیام/ح

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علی یوسف‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد طرح‌های بزرگراهی استان فعال است، گفت: با توجه به اینکه توسعه همه‌جانبه استان بدون توسعه زیرساخت‌های آن و مهم‌تر از همه توسعه بزرگراه‌ها مقدور نیست برای تردد ایمن در راه‌های استان بر اساس پژوهش و مطالعات انجام گرفته این استان نیازمند ۸۱۴ کیلومتر بزرگراه می باشد.
وی افزود: با توجه به شکل جغرافیایی استان اردبیل در تقسیمات سیاسی کشور، طول راه‌ها در کریدور شرقی – غربی استان حدود ۹۰ کیلومتر می‌باشد که مسیر منتهی به استان گیلان با بهره‌برداری از تونل شمالی حیران و در مسیر منتهی به غرب از محدوده نیر به سمت سراب تکمیل و نواقص موجود در این کریدور مرتفع شده و اتصال استان‌های آذربایجان شرقی و غربی به استان‌های شمالی کشور برقرار است.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه احداث ، تکمیل و توسعه پروژه‌های بزرگراهی به عنوان پیشران پیشرفت و توسعه استان در اولویت برنامه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل قرار دارد ، افزود: بهره‌برداری از ۱۷ کیلومتر طرح بزرگراهی مسیر مهم و راهبردی اردبیل - سرچم در اواخر اسفندماه سال گذشته خدمت ماندگار دولت به مردم استان است.
یوسف‌زاده در ادامه به طرح‎های در دست اجرای راه‌سازی در استان اشاره کرد و گفت: احداث تونل دوم گردنه حیران به طول ۷۳۰ متر ، احداث باند دوم اردبیل – سرچم به طول ۹۰ کیلومتر ، احداث باند دوم رضی – امیرکندی و گرمی – بیله‌سوار به طول ۶۵ کیلومتر و احداث باند دوم پارس‌آباد – سربند – مشگین‌شهر به طول ۶۰ کیلومتر به عنوان طرح‌های مهم و بزرگراهی در دست اقدام استان می‌باشد.
وی درباره بهسازی بزرگراه اردبیل - مشگین‌شهر افزود: موسسه عاشورا به عنوان مجری طرح بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال از راه و شهرسازی مطالبه دارد که در صورت پرداخت مطالبات پیمانکار و تامین اعتبار لازم، این طرح نیز در موعد مقرر بهره‌برداری می‌شود.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه جاده مشگین‌شهر- اهر به بزرگراه تبدیل می‌شود ، ادامه داد: اجرای این طرح با توجه به حادثه‌خیز بودن جاده از مطالبات و خواسته‌های اصلی مردم مشگین‌شهر بود که پس از اتمام مطالعات و تامین اعتبار اولیه به پیمانکار واگذار شد و عملیات اجرایی آن به خوبی پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • راه‌اندازی ۶ مرکز نوآوری تخصصی در مشهد
  • راه اندازی مجدد کارخانه آسفالت شهرداری مهاباد
  • دستگیری دو شکارچی متخلف در شهرستان خلخال
  • محدود بودن اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل محدود است
  • مرکز فناوری هسته‌ای کشاورزی در اردبیل راه‌اندازی می‌شود
  • احداث کارخانه فرآوری شرط واگذاری معادن جدید استان کرمان