Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مدیر سینما با بیان این‌که یکی از مشکلات در استان، تعداد کم سینما به نسبت جمعیت است، گفت: هنوز صندلی خالی در سینماها وجود دارد و این امر همت و تلاش نخبگان فرهنگی در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را می‌طلبد.

به گزارش ایسنا، سینما یک رسانه دیداری شنیداری مبتنی بر فناوری است که به وسیله آن فعالیت اقتصادی صورت می‌گیرد و هم‌چنین قابلیت استفاده هنری را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینما جدیدترین شاخه هنر ، معروف به هنر هفتم است که امروزه یکی از عمومی‌ترین و محبوب‌ترین تولیدات هنری را ارائه می‌کند.

تاریخ سینما ۱۲۴ سال قدمت دارد. سینما اگر چه جوان است، اما تاریخ پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است.

21 شهریور ماه، روز ورود دستگاه سینماتوگراف و سرآغاز آشنایی ایرانی‌ها با پرده سینما به عنوان روز ملی سینما نامگذاری شده است.

تعداد کم سینماهای خراسان جنوبی

حسین واحدی، مدیر سینما بهمن بیرجند، به ایسنا گفت: این سینما که متعلق به حوزه هنری  است، در سال ۱۳۴۷ با یک سالن تأسیس شده‌ است.

وی افزود: در سال‌های اخیر میزان استقبال مردم از سینما افزایش یافته که بخشی از آن مربوط به ارائه فیلمهایی متناسب با سلیقه و ذائقه مخاطب است.

نخبگان فرهنگی به کمک سینما بشتابند

مدیر سینما بهمن بیرجند بیان کرد: هنوز صندلی خالی در سینماها وجود دارد و این امر همت و تلاش نخبگان فرهنگی در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را می‌طلبد.

واحدی با تاکید بر ضرورت حمایت نخبگان فرهنگی از صنعت سینما، افزود: زیرساخت‌های سینما به آن شکلی که شایسته است، انجام نگرفته است.

وی بیان کرد: متاسفانه در استان سینما در سبد خانوار جایی ندارد و قطعا اطلاع رسانی نقش اساسی در رفع این موضوع خواهد داشت.

مدیر سینما بهمن بیرجند با اشاره به این‌که مسئولان فرهنگی لازم است از فیلم‌هایی که با هزینه‌های بالا ساخته می‌شود، حمایت کنند، تصریح کرد: چه بسا که تاثیرگذاری یک فیلم برای گروه جوان و نوجوان بسیار زیاد باشد.

واحدی ادامه داد: اطلاع رسانی، حمایت و یا معرفی فیلم‌ها بسیار در ارتقای صنعت سینما تاثیرگذار خواهد بود و صندلی‌ها را پر خواهد کرد.

وی با بیان این‌که با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته توانستیم سیستم تصویر سینما بهمن را ارتقا دهیم، افزود: مشکل اصلی سینماداران استان این است که در استان تعداد سینماها کم بوده و همان تعدادی که وجود دارد نیز تک سالن است.

واحدی ادامه داد: اگر تعداد سینماها متناسب با جمعیت بوده و یا سالن‌های یک سینما افزایش یابد، استقبال مخاطبان نیز بیشتر خواهد شد.

مدیر سینما بهمن بیرجند تاکید کرد: به مناسبت روز ملی سینما، جمعه 22 شهریورماه، فیلم با بلیط نیم بها در سینما بهمن به نمایش گذاشته خواهد شد.

ضرورت بهره‌گیری از محتوای غنی در صنعت سینما

ناصر نبی‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: سینما به عنوان پدیده‌ای نو توانسته در سالیان بعد از پیدایش علاوه بر جنبه‌ هنری، دیگر پتانسیل‌های قدرتمند خود در عرصه‌های مهم و در ارتباط با اجتماع را به نمایش بگذارد.

وی ادامه داد: این هنر با توجه به ویژگی‌های منحصر بفرد و جلوه‌های بصری و هنری قدرتمند خود تاثیرگذاری بیشتری بر مخاطبان دارد و از این رو باید از لحاظ محتوایی غنی باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: فیلم و سینما، تبیین کننده‌ای رسا برای ارائه برترین حقایق عالم یعنی حقیقت دین به شمار می‌رود و می‌توان گفت یکی از راه‌های پیشرفت کشور تا حد زیادی به دست سینماگران است، چرا که دست اندرکاران هنر فاخر سینما با توجه به تاثیرگذاری و جهت دهی این هنر می‌توانند با تولیدات خود، روح امید و شوق پیشرفت، اعتماد به نفس و اعتقاد به ارزش‌های اسلامی و ملی را در جامعه ترویج کرده و سهم بزرگ خود را در تعالی و پیشرفت کشور ایفا کنند.  

نبی‌زاده یادآور شد: امید داریم روزهای آتی در گستره سینمای ایران، به ویژه خراسان جنوبی، بهاری و معطر به شمیم همدلی و همزبانی روزافزون باشد.

سخن آخر...

بی‌تردید، سینما یکی از هنرهایی است که اگر به آن توجه شود، خواهد توانست نقش بسزایی در فرهنگ منطقه ایفا کند، چه کسی می‌تواند نقش فیلم‌هایی که بدنه اصلی سینمای ایران را تشکیل داده‌اند و مفاهیم آن‌ها سال‌ها در اذهان مردم باقی مانده‌اند را انکار کند. کمی برای این صنعت وقت بگذاریم، شاید به اندازه تلاش‌هایی که برای گرفتن هر سکانس می‌شود و یا به اندازه هنری که در شکل گیری افکار آینده سازان این سرزمین تاثیرگذار است.

گزارش از: زهرا حمیدی خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز ملی سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین

فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی از جمعه ۷ اردیبهشت ماه در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی و تهیه کنندگی عطا پناهی از جمعه ۷ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

«پرویزخان» از ۲۳ اسفندماه در سینما‌های سراسر کشور اکران خود را آغاز کرده بود که با استقبال مخاطبان رو به رو شد.

این فیلم سینمایی در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر توانست نظر منتقدان و اهالی رسانه را به خود جلب کند و موفق به نامزدی در ۹ رشته شد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول، سیمرغ بلورین بهترین تدوین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.

سعید پورصمیمی، حمیدرضا پگاه، بهنام تشکر، علی باقری، المیرا دهقانی، خسرو احمدی، مهدی قربانی، یاسین مسعودی، محمد صادق ملک، نیما نادری، روزبه رئوفی، یدالله شادمانی، مهدی فریضه، منوچهر علیپور، امیر دانشجو، سید ابوالفضل موسوی، نصیر ساکی، امیرمهدی کوشکی، علی فرحناک، اسکندر کوتی و مریم سعادت بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فلیم سینمایی «پرویزخان» که محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج با حمایت وزارت ورزش و جوانان است، درباره پرویز دهداری یکی از متفاوت‌ترین مربیان بزرگ تیم ملی فوتبال ایران است.

عوامل فیلم سینمایی «پرویز خان» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: وحید ابراهیمی، مدیر صدابرداری: میثم یاردیلو، طراح صحنه: محسن خدابخشی، طراح لباس: آزاده قوام، طراح چهره پردازی: امید گلزاده، تدوین: حسن حسندوست، طراح جلوه‌های بصری: سید هادی اسلامی، مدیر تولید: رضا زنجانیان، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، آهنگساز: بامداد افشار، اصلاح رنگ ونور: فربد جلالی، دستیار اول کارگردان: علی غیاثوند، مدیر تدارکات: امیر مرایی، برنامه‌ریز: سحر زرندی، عکاس: حبیب مجیدی، روابط عمومی: علی سلمان زاده، مجری طرح: استودیو بادبان.

دیگر خبرها

  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی سینما آزادی
  • استعداد‌های برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان باید حمایت شوند
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • «پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر
  • واکنش گسترده سینماگران به سخنان جنجالی مدیر پلتفرم نماوا
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!