Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، روزنامه «ماینیچی» چاپ ژاپن در مورخه ۱۳۶۴/۱۰/۱۱ مقاله ‏ای به قلم نیشی «عوامل جذب بسیجیان به‌سوی جبهه‌ها و نقش دین و قیام امام حسین(ع)» را بررسی کرده است. اکنون پس از ۳۴ سال به بهانه گرامیداشت مقام سالار شهیدان بار دیگر مروری به این مقاله خواهیم داشت:

در این مقاله آمده است: «اخیراً جریانات بسیاری در حوادث بین‌المللی مشاهده می‌شود که قهرمان پشت‌ پرده آن مذهب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا امروز همه‌جا درباره مذهب (دین) صحبت می‌شود؟ از دیدگاه معنوی به جست‌وجوی ارتباط سیاست با علم منطق می‌رویم.

در هوای سرد بارانی، گوسفندانی که قربانی شده بودند، آخرین نفس‌ها را می‌کشیدند و خون آنها بر کف خیابان جاری شده بود. بدرقه‌کنندگانِ بسیجیانی که نواری به دور سر خویش بسته بودند و فریاد می‌کشیدند «پیش به‌سوی کربلا»، اسپند و کُندر دود می‌کردند و نقل بر سر رزمندگان می‌پاشیدند.

در شهر همدان هم بسیجیانی که عازم جبهه هستند، رژه می‌روند. در ماه گذشته بیش از ۲۰۰ هزار نفر از اعضای بسیج به مرزهای ایران و عراق فرستاده شدند. قبلاً در این منطقه ۶۰۰ هزار تن از رزمندگان مستقر بودند، بنابراین حمله بزرگی تدارک دیده شده است. در بین بسیجیان افرادی نیز هستند که سن آنان بیش از ۵۰ سال بوده و ریش آنها سفید است و نیز دانش‌آموزانی با چهره‌ای معصوم دیده می‌شوند.

افرادی که ممکن است تا دیروز به‌عنوان کارگری در کارخانه یا راننده تاکسی مشغول به کار بوده‌اند، امروز با یک هدف و آن شکستن خط دفاعی و بازکردن راه کربلا، راهی جبهه شده‌اند. مسلسل و دستگاه بی‌سیمی که دراختیار بسیجیان قرار دارد، در مقایسه با تجهیزات عراق ۱۰ سال عقب‌تر می‌باشد ولی این بسیجیان هستند که از میدان مین می‌گذرند و سیم‌خاردار را پاره می‌کنند و در طول شش سال در موقعیتی مساوی با عراق می‌جنگند.

راز «کربلا» چیست؟ کربلا سرزمینی است واقع در ۱۱۰ کیلومتری جنوب‏ غربی عراق و مشهد امام حسین(ع)، امام سوم شیعیان می‌باشد. امام حسین(ع) و ۷۲ تن از یارانش در سرزمین‌ کربلا توسط ۴۰ هزار تن از سربازان معاویه (یزید بن معاویه) محاصره می‌شوند. آنها بااینکه می‌دانستند شکست می‌خورند، ولی جنگیدند و همگی کشته ‌شدند. به این ترتیب مصیبت بزرگی در تاریخ ثبت شد و این ماجرا که ۱۳۰۰ سال قدمت دارد، مسلمانان شیعه را همچنان تحریک می‌کند.

شهدای جنگ ایران و عراق به‌عنوان یاران امام حسین محسوب می‌شوند.

یکی از دلایل قیام ملت و انقلاب ایران و واژگون شدن رژیم شاه عدم وجود مساوات و عدل و وجود اختناق در جامعه بود که این مخالفت در بین افراد روشنفکر آغاز شد و فراموش نشود که دانشجویانی که در مقابل مزدوران شاه پهلوی سینه سپر کرده و مقاومت می‌کردند، از ماجرای امام حسین(ع) روحیه گرفته بودند.

درزمینه‌ جنگ ایران و عراق، دولت شوروی می‌گوید: «این جنگ هیچ معنی و مفهومی ندارد و از منطق به دور است.» و بوق‌های تبلیغاتی غرب می‌گویند: «جنگ برای این است که افکار و توجهات مردم به‌سوی نارسایی‌های اقتصادی و سیاسی جلب نشود.» اما این سخنان هیچ فایده‌ای ندارد.

بسیجیان به‌سوی کربلا حرکت می‌کنند. منشأ این انرژی و نیروی تحرک، حادثه کربلای امام حسین(ع) است. و این واقعیتی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. زمانی بود که اسلام و مسلمانان دنیا را به اشغال خود درآورده بودند، ولی پس از قرن ۱۸، شکست‌های پی‌درپی موجب عقب‌نشینی آنها و سرانجام از دست رفتن سرزمین‌هایشان شد.

اما این انقلاب اسلامی ایران بود که مجدداً اسلام را زنده کرد. در ماه فوریه سال ۱۹۷۹(بهمن ۱۳۵۷)، حکومت انقلاب اسلامی در ایران تشکیل شد که نخستین حکومت اسلامی در جهان می‌باشد که احکام اسلامی را در کشور جاری می‌سازد. مثلاً در داخل کشور خوردن مشروبات الکلی ممنوع شده است و مدارس دخترانه و پسرانه از یکدیگر مجزا شده‌اند. شریعت اسلامی احیا شده و ربا از سیستم بانکی حذف شده است. ایران که ۶ سال است با عراق در جنگ است به کشورهای اسلامی پیشنهاد می‌کند احکام و قوانین قرآن را مبنا قرار دهند.

آقای نیکسون رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در جنگ ویتنام، با دراختیار داشتن بهترین تجهیزات جنگی و سازماندهی کامل، طعم شکست مفتضحانه‌ای را چشید، اخیراً اخطار کرده است که: احتمالاً در آینده شعار انقلاب برای «تجدید حیات اسلام»، جای شعار انقلاب برای «آزادی مستضعفان» را خواهد گرفت.

منبع:

۱- اداره کل مطبوعات و رسانه‌های خارجی وزارت ارشاد اسلامی، نشریه بررسی مطبوعات جهان، شماره ۱۰۲۱، صص ۱۴ - ۱۲، به نقل از روزنامه ماینیچی چاپ ژاپن، ۱ ژانویه ۱۹۸۶ (۱۳۶۴/۱۰/۱۱).

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با همتای ژاپنی

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با خانم یوکو کامیکاوا، وزیر امور خارجه ژاپن، در خصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان در این گفتگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب دفاع مشروع و هشدار و پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسرائیل بر سفارت کشورمان در دمشق، تاکید کرد، اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

امیرعبداللهیان با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود، این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم کشور ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

خانم یوکو کامیکاوا وزیر امور خارجه ژاپن نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، تداوم رایزنی‌ها و گفتگوهای چند جانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کرد.

خانم کامیکاوا با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار داشت؛ ژاپن معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است.

وی همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتنداری حداکثری همه طرف‌ها تاکید کرد و خاطر نشان نمود که نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف‌ها توجه داده‌ایم.

وزرای امور خارجه ایران و ژاپن در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش مناسبات دوجانبه میان تهران و توکیو، بر تداوم رایزنی‌ها و گفتگوها در جهت ایجاد آرامش، صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

دیگر خبرها

  • همایش بین‌المللی «معرفت و رسالت حسینی» در کربلا آغاز شد
  • «وعده صادق» عملیات مشروع و به موقع رزمندگان در برابر اسراییل
  • سومین همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی آغاز شد
  • شهادت یکی دیگر از رزمندگان حزب‌الله لبنان
  • جنایت وهابیت وحمایت انگلیس؛از تخریب بقیع تا قتل‌عام مسلمانان
  • فیلم | ماجرای هدیه صدام به همسر وزیر ایران چه بود؟
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا،فردا
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا
  • دیوارنگاره میدان امام حسین(ع) شیراز مزین به «وعده صادق» ایران شد
  • گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با همتای ژاپنی