Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، در حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم آمده است:

 

برادر گرامی جناب آقای دکتر احسان شریفی پور

عضو محترم هیات علمی

سلام‌علیکم

 

با صلوات بر محمد و آل محمد و احترام، ضمن تقدیر و تشکر فراوان از تلاش  و زحمات جناب آقای دکتر حسین ثقفی، در طول دوران تصدی مسئولیت، نظر به تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی به‌موجب این ابلاغ به سمت «سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امید است در سایه الطاف الهی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه موجود در آن معاونت و بهره‌گیری از خرد جمعی نیروهای متخصص و متعهد سایر معاونت‌ها تلاش و پیگیری لازم را در امور ذیل مبذول نمایید:

 

استمرار برنامه‌های پژوهشی بر اساس برنامه راهبردی حوزه پژوهش دانشگاه

 

تلاش در جهت بهبود کمی و کیفی تحقیقات کاربردی و سلامت‌محور

 

تقویت حوزه ارتباط با صنعت

 

تقویت کمیته تحقیقات دانشجویی و تلاش جهت آموزش روش‌های پژوهشی به همه دانشجویان با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه در یک برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با سنوات تحصیل

 

تقویت زیرساخت‌های الکترونیک در واحدهای مختلف به‌ویژه دانشکده‌ها، کتابخانه‌ها و خوابگاه‌ها با همکاری مدیریت تکنولوژی اطلاعات دانشگاه

 

تقویت مجلات دانشگاه و حمایت از دفتر هماهنگی مجلات و نشریات دانشگاه

 

برگزاری مکرر مسابقات و رقابت‌های تحقیقاتی بین دانشجویان دانشگاه

 

ارتقا جایگاه پژوهشی دانشگاه در رتبه‌های بین‌المللی با تأکید بر اخلاق در پژوهش با اولویت سلامت‌محوری پروژه‌های تحقیقاتی

 

استفاده منظم و برنامه‌ریزی‌شده از نظرات اساتید صاحب‌نظر در عرصه پژوهش

 

تقویت ارتباط برون بخشی با مراکز ذی‌ربط

 

ضمن تقدیر از قبول این مسئولیت، توفیقات روزافزون جنابعالی را در انجام وظایف خطیر محوله از درگاه خداوند متعال خواستارم.

 

دکتر محمدرضا قدیر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی رقابت صنعت قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است

عبداله زاده در مراسم روز ملی آزمایشگاه که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از پژوهش به عنوان موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور و از آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی به عنوان موتور محرک پژوهش نام برد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبداله زاده ضمن تشکر از مدیر آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی گفت: برگزاری مراسم روز ملی آزمایشگاه فرصت مناسبی برای ایجاد انسجام و نزدیکی بیشتر بین کارشناسان و فعالان آزمایشگاه‌ها و تقدیر از زحمات آن‌ها است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص اهمیت آزمایشگاه‌ها یادآور شد: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است و موتور محرک پژوهش، آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی است. پژوهش‌های موفق از آزمایشگاه‌های پیشرفته و دقیق حاصل می‌شوند که دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

عبداله زاده گفت: یکی از مهمترین مؤلفه‌های آزمایشگاه موفق، داشتن تجهیزات پیشرفته و دقیق است. اما مهم‌تر از این مؤلفه، وجود کارشناسان خبره و قوانین و مقررات حاکم بر آن است. عنصر اصلی یک آزمایشگاه موفق، نیروی انسانی یا همان کارشناس است که می‌تواند بر تجهیزات موجود در آزمایشگاه اثر بگذارد و با نحوه نگهداری از امکانات، نقش مهمی در آزمایشگاه ایفا کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اضافه کرد: یکی دیگر از وظایف و نقش‌های مهم کارشناسان آزمایشگاه، تربیت نیروی انسانی است. دانشجویان زمان زیادی در آزمایشگاه حضور دارند. تعامل کارشناسان آزمایشگاه با دانشجویان بسیار مهم است و در اینجا نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی دارند.

عبداله زاده با اشاره به اهمیت دسترسی پژوهشگران به تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: برای ایجاد امکان دسترسی مناسب‌تر به تجهیزات آزمایشگاه‌ها، اکثر تجهیزات را به صورت شبکه‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم و بدین منظور یکی دیگر از وظایف کارشناسان آزمایشگاه این است که، تجهیزات آزمایشگاه‌ها را به موقع در سامانه‌های‌های مختلف مانند گلستان و خاتم ثبت کنند.

وی افزود: ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه و همکاران این حوزه بسیار بیشتر است و امیدواریم دست در دست یکدیگر وضعیت بهتری را در آینده رقم بزنیم. همکاران در آزمایشگاه‌های دانشگاه گاه کار کارشناسی انجام می‌دهند و گاهی کار مدیریتی بر عهده دارند، اما در پاره‌ای موارد هر دو وظیفه را بر دوش می‌کشند. یکی از اموری که کارشناسان آزمایشگاه می‌توانند انجام دهند، ارائه مشاوره‌های علمی و آزمایشگاهی به دانشجویان و اساتید است.

عبداله زاده در پایان ضمن تاکید بر اهمیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خاطر نشان کرد: توجه به آزمایشگاه مرکزی در اولویت است امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان و پژوهشگران ارائه دهیم. در این راستا باید از نظرات یکدیگر استفاده کنیم.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از پیشنهادات همکاران در خصوص جمع گرم و صمیمی کارشناسان آزمایشگاه‌ها و ارتقای کیفیت فعالیت آن‌ها استقبال می‌کند و در صورت امکان آن‌ها را به اجرا در می‌آورد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی