Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، پنج سامانه نوین گندزدایی آب با حضور وزیر نیرو در یزد با هدف اطمینان از غیر فعال‌سازی تمام ارگانیسم‌های مضر، تشکیل نشدن ترکیبات مضر، جلوگیری از ایجاد آلودگی‌های احتمالی در شبکه‌های فرسوده یا آسیب دیده و با صرف ۲۶ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانه‌های بهره برداری شده توانایی گندزدایی ۲ هزار و ۱۴۰ لیتر بر ثانیه آب به روش الکترولیز نمک کلرید سدیم را دارد که این مقدار در یزد ۱۵۰۰ لیتر بر ثانیه، اردکان ۳۰۰ لیتر بر ثانیه، هرات ۱۴۰ لیتر برثانیه، ابرکوه ۱۰۰ لیتر بر ثانیه و زارچ ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب است.

این شیوه به عنوان یکی از روش‌های نوین و ایمن گندزدایی آب جایگزین سیستم‌های گندزدایی گاز کلر شناخته می‌شود که از شروع تا پایان مرحله تولید، سیستم کاملا ایمن بوده و اپراتور با هیچ گونه ماده شیمیایی در تماس نیست.

این سامانه‌ها، مزایایی از جمله ایمنی بالا نسبت به سیلندرهای گاز کلر، راه اندازی بسیار آسان و راحت و صرفه اقتصادی به نسبت گاز کلر و پرکلرین دارد.

محمد فاتحی سرپرست شرکت آب فاضلاب شهری( آبفا) یزد در حاشیه بهره‌برداری از این سامانه‌ها در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اکنون ۱۸ شهر تحت پوشش خدمات آبفاست و ۹۹ درصد جمعیت شهری تحت پوشش خدمات‌رسانی این شرکت قرار دارند.

وزیر نیرو عصر روز چهارشنبه برای بهره‌برداری از چند پروژه و نیز شروع عملیات اجرایی تعدادی از پروژه‌های حوزه صنعت آب و برق به یزد سفر کرد و با حضور اردکانیان امروز نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان تشکیل شد.

به گفته اردکانیان با تکمیل ۳۴ طرح اقتصاد مقاومتی با ۴۰ درصد پیشرفت کار در یزد زمینه اشتغال ۱۰ هزار نفر فراهم می‌شود و برای اجرای این پروژه‌ تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده و به ۴۵۰۰ میلیارد تومان بودجه دیگر نیاز است.

استان یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد آن در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

انتهای پیام/ غ

پنج سامانه نوین گندزدایی آب با حضور وزیر نیرو در یزد افتتاح شد 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

وزیر نفت از علاقه‌مندی اسلام‌آباد برای بهره‌برداری سریع خط لوله صادراتی گاز ایران به پاکستان (آی‌پی) خبر داد.

به گزارش شانا، جواد اوجی روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌ماه) در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

وزیر نفت که به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان سفر کرده است دیروز با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد؛ تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز از مهمترین محورهای مورد تأکید در این دیدار بود.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز از محورهای مذاکرات روز دوشنبه وزیران نفت ایران و پاکستان به شمار می‌آید.

وزیر نفت پاکستان هم پس از این ملاقات در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی خیره‌کننده بین دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد، گفت: ما از سفر جناب رئیسی، رئیس‌جمهوری و هیئت ایرانی در پاکستان بسیار خرسندیم و میزبانی از دوستان ایرانی افتخار بزرگی برای ماست.

وی ادامه داد:  مرحله نخست مذاکرات ما مرتبط با همه محورها برگزار شد و ما این روند را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: ایران و پاکستان به همکاری برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

مهمترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان (خط لوله آی‌پی) است، طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شده که به دلایل مختلفی تاکنون عملیاتی نشده است؛ هم‌اکنون خط لوله لازم برای صادرات گاز ایران به پاکستان احداث شده و با ساخت خط لوله مورد نیاز در سمت پاکستان امکان صادرات گاز فراهم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • بهره برداری از ۶ داشبورد و سامانه در مسیر شفافیت
  • استان همدان صاحب آزمایشگاه تخصصی ژنتیک شد
  • بررسی روند توسعه سامانه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در چایپاره
  • نوسازی سامانه‌های گندزدایی برای تامین آب شرب استان یزد
  • امسال ۱۰۰ هزار مترمربع پروژه بهداشتی و درمانی در خراسان شمالی افتتاح می‌شود
  • افتتاح و بهره‌برداری از ۲۷ پروژه شهری جدید در تهران
  • افتتاح و بهره برداری از ۲۷ طرح شهری در منطقه ۲ تهران