Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خدائیان یکی از طرق مبارزه با مفاسد را توسعه اعتبار اسناد رسمی دانست و اظهار داشت: از جمله محور‌های طرح تحول قوه قضائیه توسعه اعتبار سند رسمی است که در سیاست‌های کلی نظام که به تأئید مقام معظم رهبری رسیده است. تاریخ انتشار: 18:54 - 21 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۹۰۸۹

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، خدائیان که در جلسه تودیع و معارفه مدیران کل ثبت اسناد و املاک لرستان سخنرانی می‌کرد در بیان فلسفه قیام عاشورا بیان داشت: در قیام عاشورا حضرت امام حسین (ع) پسران، برادران و اصحاب شریف امام (ع) به شهادت رسیدند و با شناختی که آن حضرت از ماهیت حکام بنی امیه و کوفیان داشت می‌دانست که بعد از شهادت خود اهل بیت عصمت و طهارت به اسارت گرفته خواهند شد و مشقات و سختی‌هایی بر آن‌ها تحمیل خواهد شد با این وصف به استقبال شهادت رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آن هدفی که امام حسین (ع) حاضر شدند برای تحقق آن، آنگونه ایثار و فداکاری کند در وصیت نامه امام (ع) به برادرش محمد بن حنفیه مورد اشاره قرار گرفته است و آن امر به معروف و نهی از منکر است و آن منکری که امام با ایثار خون خود با آن مبارزه کرد، انحرافی بود که حکام بنی امیه در دین ایجاد کردند، زیرا به نام دین بر مردم ظلم و ستم می‌کردند و بیت المال را به غارت می‌بردند و، چون نجات اسلام جز با شهادت امام امکان پذیر نبود آنحضرت با آغوش باز به استقبال شهادت رفتند.

خدائیان به تشریح لزوم امر به معروف و نهی از منکر در این برهه از زمان پرداخت و اظهار داشت: تاریخ تکرار شدنی است و امروزه نیز منکراتی وجود دارد که مبارزه با آن‌ها نیاز به ایثار و فداکاری دارد.

معاون قوه قضائیه افزود: حضرت امام (ره) فرمودند حفظ نظام از اوجب واجبات است، باید ببینیم در این زمان چه منکری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که ام القرای جهان اسلام است لطمه می‌زند.

رئیس سازمان ثبت اسناد ادامه داد: آنچه موجب بدبینی مردم نسبت به نظام می‌شود مفاسد اداری و اقتصادی است. اگر کارگزاران نظام پاکدست باشند مردم با وجود فشار‌های اقتصادی از آن‌ها حمایت می‌کنند؛ اما اگر ببینند مسئولان و کارگزاران از مقام و موقعیت بدست آمده سوء استفاده می‌کنند تاب تحمل آن‌ها را ندارند لذا بر همه ما فرض است با تأسی از قیام عاشورا به مبارزه با مظاهر فساد به خصوص مفاسد اقتصادی و اداری بپردازیم.

معاون قوه قضائیه سپس به نقش سازمان ثبت اسناد و املاک اشاره کرد و افزود: وظیفه نخست ما در سازمان ثبت اسناد این است که دست مفسدان اقتصادی، کار چاق کن و دلال‌ها را از سازمان کوتاه کنیم، زیرا زمین خواران و مفسدان سعی می‌کنند با جعل اسناد، و صحنه سازی اسناد مالکیت اراضی ملی، منابع طبیعی و املاک دولتی را به نام خود نمایند.

وی راه مبارزه با این مفاسد را تسریع در صدور اسناد اراضی ملی و منابع طبیعی دانست و اجرای طرح کاداستر را ضروری توصیف کرد.

خدائیان یکی دیگر از طرق مبارزه با مفاسد را توسعه اعتبار اسناد رسمی دانست و اظهار داشت: از جمله محور‌های طرح تحول قوه قضائیه توسعه اعتبار سند رسمی است که در سیاست‌های کلی نظام که به تأئید مقام معظم رهبری رسیده است.

وی از آثار رونق نقل و انتقال املاک از طریق اسناد عادی را گسترش جرائم پولشویی، فرار مالیاتی، کلاهبرداری، فروش مال غیر و در نتیجه افزایش اختلافات و نزاع بین مردم و تشکیل پرونده در دادگستری ذکر نمود.

خدائیان به طرح ارتقاء اعتبار سند رسمی که در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی مطرح است اشاره نمود و از رئیس کمیسیون و اعضای آن در تصویب این طرح تشکر کرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد یکی از طرق دیگر مبارزه با مفاسد را مکانیزه کردن امور ثبتی و تسریع در انجام امور مردم برشمرد و افزود: هر سال سازمان ثبت بیش از یکصد میلیون خدمت به مردم ارائه می‌دهد لذا الکترونیکی کردم امور ضمن کاهش مراجعات مردمی به سازمان ثبت امکان نظارت الکترونیکی بر امور را ممکن می‌سازد.

خدائیان ضمن تشکر از زحمات کارکنان ثبت اسناد، بر تکریم آن‌ها و توجه به معیشت آنان تأکید نمود.

معاون قوه قضائیه در ادامه به تشریح نقش سازمان ثبت در اقتصاد مقاومتی پرداخت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خداییان اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۸۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران