Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اسدی معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ارتباط اختلالات روحی و روانی با مسائلی مانند ترافیک و آلودگی‌ها اظهار کرد: یک سری فاکتور‌های اجتماعی با عنوان مولفه‌های سلامت جسم و روح افراد جامعه به وسیله سازمان بهداشت جهانی معرفی شده است به طوری که حذف فاکتور‌های اجتماعی باعث کاهش سلامت روان و حتی جسم مردم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: آلودگی هوا و حتی ایجاد ترافیک‌های سنگین باعث بروز اختلالات روحی و روانی در افراد می‌شود و میزان پرخاشگری مردم را به دلیل اتلاف وقت بیش از حد آن‌ها در خیابان‌ها افزایش می‌دهد.
تاثیر مستقیم آلودگی هوا بر روی سلامت روان و اختلالات روحی افراد
اسدی تاکید کرد: آلودگی هوا باعث کاهش آستانه تحمل افراد می‌شود و این مسئله ممکن است منجر به نزاع‌های خیابانی به دلیل مسائل بسیار ساده شود و همین مسئله سلامت روان افراد را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت بیان کرد: رفع مشکل ترافیک برعهده وزارت بهداشت نیست بلکه این وزارت خانه وظیفه دارد تا آموزش‌های خود مراقبتی را به افراد بدهد تا با تغییر سبک زندگی سلامت روح و روان آن‌ها حفظ شود.

او افزود: افراد جامعه نسبت به شرایطی که در آن قرار می‌گیرند، واکنش‌های مختلفی را از خود نشان می‌دهند؛  ترافیک سنگین و افزایش میزان سرب موجود در هوا باعث بروز اختلاف روانی می شود و سلامت روحی افراد را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد، به همین دلیل وزارت بهداشت سعی دارد با برگزاری دوره‌های آموزشی سبک زندگی سالم را در میان جامعه به خصوص گروه‌های هدف و پر خطر آموزش دهد.

اسدی گفت: مردم باید نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه و خود مراقبتی اطلاعات متناسب را داشته باشند تا در مواقع مواجهه با مسائلی مانند ترافیک و آلودگی هوا بهترین اقدام ممکن را انجام دهند.

معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت بیان کرد: وزارت بهداشت آموزش‌های مختلفی مانند مدیریت استرس، خشم و مهارت بالا بردن آستانه تحمل را در خانه‌های بهداشت مراکز جامع خدمات سلامت به مردم ارائه می‌دهد تا سطح سلامت روان و جسم افراد ارتقا پیدا کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است

سیدحامد عاملی در حاشیه آیین بهره‌برداری از پایگاه سلامت شماره ۳۰ اردبیل اظهار کرد: پیشرفت در سخت‌افزار و نرم‌افزار سلامت با اولویت پیگیری می‌شود و با تمام توان پیگیر نیازمندی‌های بخش سلامت اسان اردبیل هستیم.

او از غربالگری ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در پویش ملی سلامت خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت هدف و رویکرد اصلی ما در اردبیل است و اولویت این بخش نسبت به درمان حایز اهمیت است.

استاندار اردبیل با اشاره به توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت و کاهش چشمگیر مرگ و میر نوزادان در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل پیگیری می‌شود.

عاملی با قدردانی از فعالان حوزه سلامت در اردبیل گفت: بخش بهداشت و سلامت مقدم بر بحث درمان است و هر چقدر در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم هزینه کمتری در حوزه درمانی خواهیم کرد.

او افرود: خوشبختانه در سطح استان اردبیل اقدامات مطلوبی در بخش بهداشت و سلامت انجام شده به طوری که شاهد توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت در استان هستیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه پروژه‌های متعدد درمانی در اردبیل در دست احداث است، افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها در این خواهیم بود.

عاملی بیان اینکه استان پیش از این در بحث مرگ‌ومیر نوزادان رتبه اول را داشت، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام یافته و همچنین گسترش فعالیت‌های خانه‌های بهداشت، مرگ و میر نوزادان کاهش چشمگیری یافت به طوری که اکنون رتبه استان اردبیل در این بخش چهاردهم کشور است.

او با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: مشکلات متعددی در زمینه ناباروری در استان اردبیل وجود داشت که خوشبختانه با احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل اکنون مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و پیشرفت‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

استاندار اردبیل غربالگری جامع انجام شده طی سال گذشته در استان اردبیل را یادآور شد و بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در سطح استان اردبیل طی سال گذشته در قالب طرح جامع غربالگری دیابت و فشار خون بررسی شدند که از این تعداد ۲۲ هزار نفر به عنوان افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون شناسایی و روند درمان خود را آغاز کردند.

عاملی گفت: سال گذشته خدمات حوزه سلامت به صورت رایگان در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر استان اردبیل ارائه شد که امسال نیز براساس توافقات انجام یافته قرار است این خدمات رایگان برای شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر نیز ارائه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است