Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@05:15:08 GMT

طرز تهیه برنج سرخ کرده هاوایی

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۵۹۸۲

طرز تهیه برنج سرخ کرده هاوایی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند.

درست کردن برنج سرخ کرده خیلی لذت بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این غذا خوش طعم، سیر کننده و یک غذای چند منظوره است. شما می‌توانید پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات مختلف را با طعم‌های مختلف همزمان در یک غذا داشته باشید. این نسخه هاوایی با برنج نارگیلی و آناناس شیرین و کالباس نمکی درست شده است که یک طعم ترکیبی جالب را ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر فکر کنید که یک پیتزای هاوایی با برنج سرخ شده همکاری کند؛ بنابراین بسیاری از طعم‌های تازه در ظرف برنج شما وجود دارد.

مواد لازم :

برنج دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پیمانه
شیر‌نارگیل: ۱۴ و ۱/۴ پیمانه
آب‌نارگیل یا آب ساده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد نگینی شده
پیازچه: ۱/۳ پیمانه، خرد شده
سیر: ۲ حبه، رنده شده
زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
کالباس: ۲ پیمانه، نگینی شده
آناناس: ۲ پیمانه نگینی شده
تخم‌مرغ: ۳ عدد
گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری ریز شده
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر

طرز تهیه :

۱. در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید.

۲. برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج شود. یعنی حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.

۳. برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

۴. در حالی که برنج استراحت کرده و جا می‌افتد، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید.

۵. فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفل‌ها نرم شوند یعنی حدود ۴ دقیقه.

۶. سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس کالباس و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود ۱ دقیقه.

۷. همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی ۱/۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۱/۲ قاشق چای‌خوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید.

۸. تخم‌مرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینه‌ای شود. زیاد هم نپزید که لاستیکی شود.

۹. برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در صورت دل‌خواه همان طور که گرم است با سس سیراچا سرو کنید.

نکات مهم :

قبل از پختن برنج، حتما آن را خوب بشویید و آب آن را کامل خالی کنید در اینصورت برنج چسبناک و شفته نخواهد شد.
از کالباس با کیفیت و آناناس تازه استفاده کنید. چون آن‌ها بخش‌های مهم غذا هستند که در ظاهر غذا موثر هستند.
از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید. چون مواد شما به دلیل متنوع بودن در هر صورت زیاد خواهند شد و باید جای کافی برای قرار گیری همه آن‌ها و همچنین بهم خوردن همه مواد داشته باشد. در غیر این صورت بخشی از مواد بیرون می‌ریزد.
به هیچ عنوان پودر زنجبیل را جایگزین زنجبیل رنده شده نکنید، چون همان طعم را ایجاد نمی‌کند.
فلفل‌دلمه‌ای قرمز باعث ایجاد تعادل در رنگ‌ها و تنوع رنگی خواهد شد، اما شما می‌توانید هر رنگی را که دوست داشتید استفاده کنید.
استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن سبزیجات به دلیل سبک بودن خیلی بهتر از روغن‌های معمولی است. حتما از روغن زیتون سبک استفاده کنید.

منبع : برترینها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آشپزی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز تهیه کله کنجی شیرینی سنتی ایلام

کله کنجی یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه استان ایلام است که از ترکیب کنجد و خرما تهیه می‌شود. این شیرینی به دلیل طعم و عطر بی نظیرش، طرفداران زیادی در سراسر ایران دارد. کله کنجی به عنوان یکی از سوغاتی‌های ایلام نیز شناخته می‌شود.

با کُنجی (گِمِگَه) یکی از سوغات‌های خوشمزه استان ایلام آشنا شویم.

 

 

کله کنجی یک نوع حلوای شیرین و خوشمزه است که در شهر ایلام وجود دارد و به عنوان یکی از شیرینی‌های محلی این منطقه شناخته می‌شود. مردم ایلام در بیشتر فصول از این شیرینی استفاده می‌کنند. مواد اصلی مورد استفاده در تهیه آن شامل کنجد و خرمای خشک (قصب، زی، زهدی و یا زاهدی) می‌شود. این شیرینی حاوی انرژی و مواد مغذی زیادی است. خرما به عنوان یکی از مواد اصلی در تهیه انواع نان‌ها و شیرینی‌های سنتی ایرانی بسیار محبوب است و نشانگر ارزش غذایی بالا و فرهنگ غذایی سالم اجداد است.

برای تهیه کله کنجی، از خرمای خشک (ژی) و کنجد استفاده می‌شود. بخش دشوارتر در تهیه این شیرینی، کوبیدن مواد درون یک وسیله به نام چالگ و میه کت است. این عمل نیازمند انرژی و قدرت نسبتاً زیادی است. با این حال، از آنجایی که همه افراد به راحتی این وسیله را در اختیار ندارند و ممکن است بخواهند این شیرینی خوشمزه استان ایلام را خودشان تهیه کنند، می‌توانند از چرخ گوشت استفاده کنند.

این روش، امکان دستیابی به طعم مشابه با استفاده از چالگ و میه کت را فراهم می‌کند، اگر چه شاید به پای چالگ و میه نرسد. دلیل استفاده از چالگ و میه کت در درست کردن شیرینی کله کنجی، به دلیل بهبود فرایند تهیه و روغن انداختن آن است که تنها با کوبیدن مواد اولیه می‌توان به نتیجه مطلوب و مورد نظر به دست آورد.

مهم‌ترین دلیل مصرف این شیرینی، انرژی فوق العاده و عدم حضور چربی‌های مضری است که اغلب در اکثر شیرینی‌های دیگر مشاهده می‌شود.

مواد لازم کله کنجی:

کنجد                            ۵۰۰ گرم
 خرما خشک                 ۱ کیلو گرم

طرز تهیه کله کنجی:

برای تهیه‌ی کله کنجی، ابتدا کنجد‌ها را بشویید سپس اجازه دهید تا آب آن به خوبی گرفته شده و خشک شوند.

در همین حین خرما‌ها را نیز بشویید و در آبکش بریزید و اجازه بدهید آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس هسته‌های آن‌ها را جدا کنید؛ و آن‌ها را داخل هاونگ بکوبید.

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار بدهید و کنجد‌های خشک شده را داخل آن بریزید و آن‌ها را هم بزنید تا بو داده شوند دقت کنید که نسوزند، رنگ آن‌ها که کمی تغییر کرد کافی است.

خرما‌ها را به آن‌ها اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید و تفت بدهید حدود ۵-۱۰ دقیقه زمان لازم است تا کنجد و خرما به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند. زمانی که کاملا مخلوط و یکدست شدند. می‌توانید برای نرم‌تر شدن و منسجم شدن آن‌ها را داخل چرخ گوشت بریزید و ۲-۳ بار چرخ کنید تا کاملا منسجم و یکدست شود و چسبندگی لازم را به دست بیاورد.

اجازه بدهید مخلوط خرما و کنجد خنک شود، سپس آن را روی سطح کار آشپزخانه پهن کنید و قطر آن را به ۲ میلیمتر برسانید و به شکل دلخواه برش و یا قالب بزنید. می‌توانید آن‌ها را به اندازه‌ی گردو گرد کنید.

در پایان می‌توانید برای تزیین آن را داخل کنجد بو داده و یا پودر پسته، پودر گردو، پودر نارگیل و حتی پودر دارچین بغلتانید و یا روی آن‌ها بپاشید. به دلیل خاصیت چسبندگی که دارد به راحتی تزیین می‌شود و مواد به آن می‌چسبد.

آن را در یخچال قرار بدهید و با چای و دمنوش مناسب میل کنید.

نکاتی برای درست کردن کله کنجی:

• برای تهیه کله کنجی می‌توانید از خرما زاهدی تازه استفاده کنید، خرما‌ها نباید خیلی خشک و سفت باشند.

• اگر می‌خواهید شیرینی شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را در آن افزایش دهید.

• برای اینکه شیرینی شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید مقداری پودر هل یا پودر دارچین به آن اضافه کنید.

• کله کنجی را می‌توانید در ظرف در بسته به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.

خواص کله کنجی:

کله کنجی یک شیرینی مقوی و سرشار از مواد مغذی است. این شیرینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، آهن و ویتامین‌های گروه B است. کله کنجی همچنین دارای طبع گرم است و برای افرادی که در فصل زمستان دچار سرماخوردگی و آنفلونزا می‌شوند، مفید است.

شیرینی کله کنجی طبع گرمی دارد و برای فصل‌های سرد سال بسیار مناسب است. این شیرینی انرژی زا است و می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا عصرانه سالم و مقوی مصرف شود.

در پایان:

شیرینی کله کنجی یک شیرینی سنتی و سالم است که از مواد اولیه طبیعی تهیه می‌شود. این شیرینی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. خرما منبع خوبی از فیبر، پتاسیم، آهن و منیزیم است. کنجد نیز منبع خوبی از پروتئین، چربی‌های سالم، کلسیم و منیزیم است.

منبع: بیتوته

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • طرز تهیه کوکو مکزیکی
  • آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار ساده
  • طرز تهیه کله کنجی شیرینی سنتی ایلام
  • چرا ایرانیان بدترین روش برای پخت غذا را دارند؟
  • چرا ایرانیان بدترین روش پخت غذا را دارند؟
  • طرز تهیه زولبیا و بامیه به روش قنادی در خانه مشابه قنادی
  • چرا ایرانیان بدترین روش برای پخت غذا را دارتد؟
  • شیر برنج بدون خامه بهترین گزینه برای کسانی که رژیم دارند
  • کشف و معدوم سازی ۱۸۰ کیلوگرم روغن ضایعاتی در روداب
  • طرز تهیه ۴ مدل سوپ خوشمزه و مقوی برای افطار