Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل اعلام کرد، تحقیقات داخلی قریب‌الوقوع آن درباره سلسله حوادثی که در شمال غرب سوریه رخ می‌دهند هرگز به لحاظ قانونی الزام ‌آور نخواهند بود و هرگز مسؤولیت قانونی و کیفری را متوجه شخص یا طرف خاصی نخواهند کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس خبری در مقری دائمی این سازمان در نیویورک گفت: کمیته تحقیقات داخلی که در ماه اوت گذشته اعلام شد درباره بررسی سلسله حوادث رخ داده در شمال غرب سوریه از زمان امضای یادداشت تفاهم مربوط به منطقه کاهش تنش در ادلب بین ترکیه و روسیه در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۸ تشکیل می‌شود هرگز پیامد قانونی یا کیفری نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، این کمیته هرگز اتهاماتی را به طرف‌هایی که در این حوادث دست دارند وارد نخواهد کرد و هدف از تشکیل آن ارائه حقایق و تحولات منطقه به دبیرکل سازمان ملل است.

دوجاریک تصریح کرد: این تحقیق همچنین هیچ طرفی را به عنوان مسؤول قانونی و کیفری معرفی نخواهد کرد و تنها برای استفاده داخلی است و هرگز نتایج تحقیقات به طور علنی منتشر نخواهند شد.

این سخنگو ادامه داد، کمیته تحقیقات از ۳۱ سپتامبر جاری در مناطق کاهش تنش کار خود را آغاز خواهد کرد. این کمیته تحقیقاتی درباره بمباران بیمارستان‌ها در سوریه تشکیل می‌شود و مختصات جغرافیایی را درباره این تاسیسات تعیین می‌کند.

وی تاکید کرد، تیم تحقیقات را چیکادیبیا اوبیاکور، نیجریایی و جَنِت لیم از سنگاپور و مارتا سانتوس بایس وکیل پرتغالی هدایت خواهند کرد.

طبق گفته دوجاریک، گوترش از تمام طرف‌های مربوطه می‌خواهد با کمیته همکاری کامل داشته باشند.

گفته می‌شود ۱۴ تاسیسات مورد حمایت سازمان ملل در سوریه از بهار گذشته هدف حملات قرار گرفته‌اند.

از ۲۶ آوریل نظام سوریه حملاتی را علیه منطقه کاهش تنش در شمال انجام دادند. این منطقه براساس مذاکرات آستانه تعیین شد. در اواسط سپتامبر ۲۰۱۷ نیز کشورهای ضامن روند آستانه (ترکیه، روسیه و ایران) به توافقی در زمینه ایجاد منطقه کاهش تنش در استان ادلب و اطراف آن دست یافتند.

از زمان امضای این توافق تعداد کشته‌ها در ادلب به ۱۲۸۲ تن و تعداد آوارگان نیز به ۹۴۵ هزار و ۹۹۲ تن رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین نشست کمیته قضایی ایران، عراق و سوریه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دمشق، بررسی راهکار‌های مبارزه با تروریسم و ریشه کنی گروه‌های تروریستی، محور اصلی این نشست سه جانبه اعلام شد.
پیگیری حقوقی و قضایی جنایت حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق؛ از جمله موضوعات مطروحه در دستور کار این نشست است.
کاظم غریب آبادی معاون بین الملل رئیس قوه قضائیه کشورمان در این باره گفت، پیگیری‌ها ادامه دارد و به زودی پرونده‌هایی علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی در دادگاه ایران و سوریه تشکیل خواهیم داد، تا پاسخ نظامی را تکمیل کنیم.
تاکید بر ضرورت اجرای مفاد قوانین و حقوق بین الملل نیز در دستور کار این نشست سه جانبه قرار دارد؛ شرکت کنندگان بر ضرورت جلوگیری از سیاسی کاری در اجرای این قوانین و معاهدات تاکید کردند.
وزیر دادگستردی سوریه، از اشغالگران آمریکایی که ثروت‌های سوریه را به غارت می‌برد، در فرودگاه بغداد شخصیت‌های برجسته را ترور می‌کند و نیز رژیم صهیونیستی به یک ساختمان دیپلماتیک در دمشق حمله و ویران می‌کند، انتقاد کرد.
احمد السید با محکوم کردن این جنایات خاطرنشان کرد که معاهدات بین المللی باید برای همگان الزام آور باشد؛ نه اینکه ابزار جدید در دست حامیان تروریسم باشد تا بر کشورمان اعمال فشار کنند.
نماینده عراق نیز ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نشست‌ها همکاری گسترده میان کشور‌های همسایه در حوزه امنیت صورت گیرد.
لیث جبر حمزه با اشاره به همکاری‌های سه جانبه در زمینه مبارزه با داعش، ابراز امیدواری کرد، همکاری‌ها به خشکاندن ریشه تروریسم در منطقه منجر شود تا از این جهت نیازی به حضور نیرو‌های خارجی در خاک کشورمان نداشته باشیم.
شرکت کنندگان قرار است در پایان این نشست سه جانبه یادداشت تفاهمی همکاری در حوزه حقوقی و قضایی امضا کنند تا در مرحله بعد، دفاتر ارتباط مشترک در پایتخت‌های سه کشور راه اندازی شود.....

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات: 
۱ و ۲- کاظم غریب‌آبادی - معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه
۳- احمد السید - وزیر دادگستری سوریه
۴- لیث جبر حمزه - رئیس سازمان نظارت قضایی عراق

دیگر خبرها

  • فرود مشکوک بالگرد‌های آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • ناامنی غذایی در انتظار بیش از ۱۵ میلیون افغانستانی
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • استفاده از نان کامل در زنجیره تولید نان لحاظ شود
  • روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • پیام نشست کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران؛ تقابل با تروریسم و صهیونیسم
  • برگزاری نخستین نشست کمیته قضایی ایران، عراق و سوریه
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضائی سوریه، عراق و ایران در دمشق
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای