Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@00:24:03 GMT

نشریات دانشگاهی سهمیه کاغذ ندارند

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۶۹۹۸

نشریات دانشگاهی سهمیه کاغذ ندارند

«غلامرضا غفاری» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش اظهار داشت: نشریات دانشجویی یکی از حوزه های بسیار مهم در فعالیت های دانشجویی است که ماهیت خود را در ابعاد مختلف فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، دینی و سیاسی نشان می دهد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ها در بخش فرهنگی موظف هستند بر اساس امکانات و منابعی که در اختیار دارند برای نشریات دانشجویی هزینه کنند و یکی از هزینه های مرتبط با دانشگاه ها، کاغذ مورد نیاز این نشریات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: تاکنون سهمیه ای برای کاغذ نشریات دانشگاهی مانند آنچه که برای روزنامه ها و مجلات عمومی کشور اختصاص می یابد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته نشده است.

غفاری در مورد نحوه چاپ نشریات دانشگاهی در دانشگاه ها یادآور شد: دانشگاه ها با همکاری انتشارات برای چاپ و تکثیر نشریات دانشگاهی اقدام می کنند و در برخی موارد این نشریات خارج از محیط دانشگاه به چاپ می رسد که دانشگاه موظف به پرداخت هزینه چاپ است.
وی تاکید کرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور توجه بیشتر به نشریات دانشگاهی مکاتبه ای با معاون اول رئیس جمهوری مبنی بر مساعدت با نشریات دانشگاهی داشته است که تاکنون پاسخی دریافت نکرده ایم.
غفاری افزود: انتظار می رود تسهیلاتی در این زمینه برای نشریات دانشگاهی در نظر گرفته شود که به رونق این نشریات کمک کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: در زمان حاضر حدود چهار هزار نشریه دانشجویی در دانشگاه های کشور فعال است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نشریات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید

سیدناصر نعمتی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با موضوع شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم) با بیان اینکه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی برای جهش تولید موضوعی است که کمتر به آنها توجه می‌شود و بدون تأکید بر آن سایر فعالیت‌ها اثربخشی لازم را نخواهد داشت، اظهار کرد: اعتماد و اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، توجه به روحیه تعاون و نگاه عملیاتی به اقتصاد دانش‌بنیان سه محوری بوده که باید با رویکرد تحولی برای تحقق جهش تولید در سال جدید پیگیری شود.

وی افزود: در اعتماد و اعتقاد به توانمندی داخلی دچار چالش اجتماعی هستیم، عبور از این چالش نیازمند کار فرهنگی است و اگر نگاه‌ها در این حوزه تغییر نکند، نمی‌توانیم در مسیر جهش تولید توفیقات مدنظر را به‌دست آوریم.

بخش تعاون مهجور در اقتصاد کشور

نعمتی اضافه کرد: بخش تعاون در اقتصاد کشور هم یکی از حوزه‌های مهجور بوده که از ظرفیت آن به اندازه کافی بهره‌برداری نشده است؛ این مسئله ریشه فرهنگی دارد و می‌توان با فعال‌سازی این ظرفیت به یک دستاورد تحولی در جهش تولید رسید.

نعمتی سومین رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای جهش تولید را توجه به اقتصاد دانش‌بنیان دانست و تأکید کرد: اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رشد خوبی داشته است؛ اما زمانی که از جهش تولید صحبت می‌کنیم باید برای آزادسازی ظرفیت‌های این بخش رویکرد تازه و تحولی را درپیش گیریم.

اقتصاد دانش‌بنیان درگیر نگاه‌های تزئینی

این پژوهشگر حوزه فرهنگ و ارتباطات بیان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان هم درگیر نگاه‌های تزئینی بوده و عبور از این نگاه‌ها نیازمند رویکردی فرهنگی است. نباید در اقتصاد سنتی بمانیم و از رویکرد‌های جدید غفلت کنیم؛ این یک راهبرد اساسی و در واقع زیرساخت تحقق جهش تولید است.

نعمتی گفت: دانشگاه و دانشگاهیان در این مسیر نقش مهمی برعهده دارند؛ برای ایجاد رویکرد‌های تحولی در جامعه و اقتصاد، انتظار از دانشگاه به‌عنوان کانون تحولات اجتماعی بیش از سایر نهادهاست.

دولت و اضلاع حاکمیتی بسترهای نقش‌آفرینی دانشگاه را فراهم کنند

وی اضافه کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه فرهنگ و اقتصاد کشور به رویکرد‌های تحولی و جدید نیاز دارد و امیدوارم دانشگاه بتواند به رسالت تاریخی خود در این زمینه عمل کند؛ نباید فراموش کنیم که نقش‌آفرینی دانشگاه نیز نیازمند بستر‌هایی است که در دولت و سایر اضلاع حاکمیتی باید فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید طیب، شهید شاخص دانشجویی۱۴۰۳
  • چگونه دانشگاه‌ها زندگی افراد مسن را بهبود می‌بخشند؟
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • ۸ نکته مهم در زمان خرید پرینتر که باید به آن توجه کنید
  • جشنواره تئاتر دانشگاهی حذف شد؟/ خانه‌ای که روی آب ماند!
  • ۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید
  • وضعیت اخلاق مداری دانشجویان
  • کاربرد‌های متفاوت گیره کاغذ + فیلم