Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین آمار 17 هزار دانش‌آموز کرمانشاهی از تحصیل بازمانده‌اند و مسئولان آموزش و پرورش همچنان این موضوع را کتمان می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، باز آمد بوی ماه مهر؛ اما سالهاست این مِهر بی‌مهرتر شده است؛ برای آنانی که در همین اول راه به دلایلی از جمله مشکلات معیشتی و اقتصادی ترک درس و مدرسه کرده و راه دیگری غیر از تعلیم را در پیش گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید تصور و درک اینکه یک نفر نتواند هیچگاه سر کلاس درس حاضر شود و زنگ مدرسه را بشنود برای ما که لذت نشستن پشت میز و نیمکتهای مدرسه را چشیده ایم، سخت باشد؛ اما حسرت صندلی‌های خالی مدارس برای افراد بازمانده از تحصیل را هیچگاه نمی‌توان درک کرد.

آنهایی که درهای روشنایی و علم اندوزی به روی شان تا ابد بسته می ماند و هیچ سهمی از هیاهو و اشتیاق ماه مهر ندارند؛ همانهایی که فریادهای‌ مظلومانه آنها را کسی نمی‌شنود و سراغی از آنها نمی‌گیرند...

در استان کرمانشاه هم طبق آخرین آمار اعلامی آموزش و پرورش استان کرمانشاه 17 هزار بازمانده از تحصیل در سنین 6 تا 16 ساله وجود دارد که در حسرت الفبا مانده‌اند یا تارک تحصیل شده‌اند!

این آمار برای استانی با این همه استعداد در حوزه های مختلف نشان از یک چرخه معیوب تعلیمی در کرمانشاه دارد که حاصل کار مدیریت ناکارآمد و سیستم فشل زیر مجموعه آن است.

اظهار بی‌اطلاعی مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه از وضعیت بازمانده‌های از تحصیل!

برای پیگیری وضعیت بازمانده‌های از تحصیل به سراغ مجید یزدان‌پناه، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه رفتیم، اما وی از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت که از سال 96 تا به حال هیچ عددی در این مورد به ما اعلام نشده است!

وی همچنین بر تکذیب خبر قبلی روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان در خصوص آمار افراد بازمانده از تحصیل اصرار داشت.

اما چند ابهام در این موضوع پیش می‌آید چرا مدیرکل آموزش و پرورش از سال 96 تا به حال - زمان مدیریت وی - که ادعا می‌کند آماری در خصوص بازمانده‌های از تحصیل به آنها ارائه نشده است، هیچ پیگیری برای این موضوع نداشته، آیا این موضوع اهمیتی برای مجموعه مدیریتی آموزشی استان ندارد؟!

از طرف دیگر با وجود تلاش‌های قابل تقدیر نهضت سوادآموزی برای جبران عقب‌ماندگی‌های آموزشی در افرادی که سن‌شان برای آموزش مناسب هم نیست، این کوتاهی و قصور آموزش و پرورش در مورد بچه‌هایی که در بهترین سن آموزش‌پذیری قرار دارند چه معنایی دارد؟!

اصلا آموزش و پرورش برای شناسایی این کودکان و هدایت آنان به چرخه تحصیل و مدرسه چه اقدامی کرده است؟!

در برخی از شهرها برای جبران عقب‌ماندگی دانش‌آموزان مدارسی تحت عنوان مدارس رشد راه‌اندازی شده است، این مدارس در استان کرمانشاه کجا هستند؟!

اینها همه نشان از ناکارآمدی مدیریت آموزش و پرورش استان دارد که تنها با سرپوش گذاشتن بر این موضوع از زیر بار مسئولیت آن شانه خالی کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸ هزار نفر در مدارس ابتدایی کشور به کارگیری می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید طریق حسینی بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از مدارس گرمسار، بیان کرد: ۲۸ هزار نفر که در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش قبول شدند، در مدارس ابتدایی سراسر کشور به کار گیری می‌شوند.

وی کیفیت بخشی به فرآیند آموزشی و پرورشی را هدف این اقدام دانست و تاکید کرد: تأمین نیروی انسانی یکی از راهبردهای وزارتخانه در این زمینه است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: در تحولی دیگر برای ساخت یک هزار اتاق ورزش تخصصی در مدارس دوره اول ابتدایی برنامه ریزی شده است.

حسینی با بیان اینکه تقویت سلامت و افزایش سواد حرکتی دانش آموزان هدف و محور اصلی این طرح است، تاکید کرد: طرح‌های استعدادیابی و مهارت آموزی ورزشی نیز در این قالب در مدارس کشور اجرایی می‌شود.

کد خبر 6084755

دیگر خبرها

  • پیگیری جدی برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن کودکان
  • 13 هزار دانش آموز امسال به کلاس های درس بازگشتند
  • ۲۸ هزار نفر در مدارس ابتدایی کشور به کارگیری می‌شوند
  • بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند
  • ۸۵ درصد مدارس کشور اتاق بهداشت ندارند | جای خالی ۱۶ هزار مربی سلامت در مدارس
  • مدارس غیردولتی چگونه می‌توانند عدالت آموزشی را گسترش دهند؟
  • مدارس غیردولتی می‌توانند به عدالت آموزشی کمک کنند/ مدارس غیردولتی نباید جاده صاف کن این افراد باشند
  • بازطراحی سامانه نماد برای کاهش بازماندگی از تحصیل
  • پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی بیش از ۹۷ درصد است
  • بازگشت دانش آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه تعلیم و تربیت