Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا،دکتر شجاعی در این دیدار اظهار داشت: بخش کشاورزی یکی از پیشران های اقتصادی خراسان شمالی می باشد و همچنین این استان در حوزه دام و طیور به ویژه دام سبک از مزیت های خوبی برخوردار است. وی افزود: یکی از چالش های کشور خروج ارز با هدف تامین گوشت قرمز می باشد که با توجه به مزیت های دامی موجود در خراسان شمالی این استان می تواند حلال مشکلات کشور در حوزه دام سبک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شجاعی ادامه داد: با هدف افزایش تولیدات داخلی باید با مدیریت صحیح بتوانیم حلقه های زنجیره تولید در بخش کشاورزی را تکمیل کنیم. وی مطرح کرد: برای تامین نداشته های استان در بخش دامپزشکی خواستار انعقاد تفاهم نامه با سازمان دامپزشکی کشور هستیم تا با ایجاد تعهد و انجام اقدامات کارشناسی بهره وری در این حوزه افزایش یابد.

دکتر شجاعی تصریح کرد: در خراسان شمالی۲.۳ میلیون دام سبک یعنی ۳ درصد دام کشور وجود دارد و استان از آمادگی لازم برای همکاری با مرکز جهت ارتقای دام داشتی و مولد برخوردار می باشد تا موجب افزایش ارزش افزوده و تولید ثروت در این بخش شود. وی با اشاره به دامداری های سنتی استان افزود:خوشبختانه در استان نیروی کار فعال و توانمند بسیار است که باید دامداری های استان را به سمت دامداری صنعتی سوق دهیم تا با افزایش تولید، صادرات هم افزایش داشته باشد. نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در ادامه سخنان خود به تشریح جایگاه استان در شاخص های مختلف پرداخت و افزود: به رغم پایین بودن نرخ بیکاری و بالا بودن نرخ مشارکت اقتصادی در استان نسبت به میانگین کشور اما سهم استان در تولید ناخالصی و ثروت کشور بسیار کم است.

دکتر محمدعلی شجاعی تاکید کرد: برای برداشتن پسوند محروم از استان باید برنامه ریزی داشته باشیم و خوشبختانه در بخش کشاورزی در سال های گذشته اقدامات خوبی انجام شده است اما باید با نگاه درست بتوانیم مشکلات را حل کنیم.  در ادامه این دیدار رئیس دامپزشکی کشور هم اظهار داشت: برای این سازمان استان های مرزی جهت حفظ منافع ملی در حوزه های امنیتی، اقتصادی و بین المللی بسیار مهم است که خراسان شمالی یکی از این استان ها می باشد.

علیرضا رفیعی پور افزود: در حوزه اعتبارات به رغم تمامی مشکلات اقتصادی کشور و کاهش هزینه های بخش های مختلف اما در سال گذشته سازمان برنامه و بودجه کشور به سازمان دامپزشکی توجه داشت و در بخش حوزه تامین دارو شاهد افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات بودیم. وی تاکید کرد: ما هزینه کرد اعتبارات را تضمین می کنیم چرا که می دانیم عملکرد نادرست این حوزه می تواند منجر به مرگ انسان و دام و طیور شود.

رفیعی پور افزود: بیش از ۱۵ میلیون تن در سال فرآورده های خام دامی همچون گوشت قرمز، سفید، آبزیان، تخم مرغ، شیر و عسل تولید می کنیم و از این میزان ۳ میلیون تن صادرات داریم. رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ۹۰۰ هزار تن گوشت مصرفی کشور و ۱۰ درصد واردات گوشت که حدود ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تن است، گفت: بهره وری در حوزه دامداریها را افزایش خواهیم داد تا ارزش افزوده برگردانده شود که افزایش تولید مانع خروج ارز از کشور خواهد شد.

علیرضا رفیعی پور افزود: در زمینه بهسازی و به گزینی نوع دام، شرایط بهداشت و واکسن دام ها باید به سمتی حرکت کنیم تا از واردات  ۱۰ درصد گوشت جلوگیری و صادرات داشته باشیم.

رفیعی پور همچنین به راه اندازی آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی شرق کشور در خراسان شمالی اشاره داشت و مطرح کرد: در حوزه پیشگیری و واکسیناسیون نیز سهم بیشتری را برای خراسان شمالی در نظر خواهیم گرفت. وی گفت: تجهیز کردن ساختمان و شبکه های دامپزشکی استان،اختصاص اعتبارات مورد نیاز در حوزه پیش گیری دام های روستایی و عشایری از برنامه های  سال جدید برای خراسان شمالی در این دیدار است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی سازمان برنامه و بودجه شیر کاهش هزینه مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: با هدف اجرای تفاهم‌نامه همکاری وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و نفت، زمین‌های مستعد وزارت نفت در ۹ استان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن به این سازمان معرفی شد.

به گزارش شانا به نقل از سازمان ملی زمین و مسکن، ارسلان مالکی تأکید کرد: در اجرای تفاهم‌نامه مشترک وزارت راه و شهرسازی و وزارت نفت زمین‌های مستعد ساخت مسکن در ۹ استان برای طرح نهضت ملی مسکن به سازمان ملی زمین و مسکن معرفی شد.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و نفت افزود: نمایندگان وزارت نفت زمین‌های مازاد متعلق به این وزارتخانه در استان‌های خوزستان، قم، قزوین، کردستان، کرمانشاه، سمنان، مرکزی، بوشهر و هرمزگان را به سازمان ملی زمین و مسکن معرفی کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: موضوع این تفاهم‌نامه تولید و عرضه حداقل ۸۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور است.

سازمان ملی زمین و مسکن در اجرای ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن تاکنون موفق به شناسایی ۲ هزار و ۷۷۶ هکتار اراضی مازاد دیگر دستگاه‌ها شده که بیش از ۳۷۰ هکتار آن متعلق به وزارت نفت بوده است.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد
  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • وزارت نفت اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد
  • شیوه‌نامه کنگره «شهدای غریب در اسارت» تدوین شد
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • انعقاد تفاهم‌نامه ساخت مسکن برای کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان
  • افزایش سن اهدای خون در خراسان شمالی
  • توسعه پرورش دام سبک در گلستان با حمایت سازمان اوقاف
  • توسعه دام سبک صنعتی رومن در گلستان