Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@11:27:51 GMT

کنترل نامحسوس حمل و نقل جاده‌ای در اردبیل تشدید می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۹۵۲۵

کنترل نامحسوس حمل و نقل جاده‌ای در اردبیل تشدید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمتی پیش از ظهر شنبه در ستاد هماهنگی ارتقای خدمات حمل و نقل که در سالن جلسات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل برگزار شد، عنوان کرد: به منظور افزایش ایمنی مسافران داخلی و خارجی و همزمان با اجرای طرح ویژه اربعین حسینی، نظارت و کنترل نامحسوس اداره کل حمل و نقل استان اردبیل افزایش پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پیش بینی تعداد ناوگان حمل و نقل عمومی که در طرح اربعین مشارکت خواهند داشت پرداخت و افزود: برای جا به جایی زائران اربعین امسال بیش از ۴۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده و پیش بینی‌های اولیه از افزایش زائرین خبر می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل ادامه داد: در سال ۹۷ و در قالب طرح ویژه اربعین، بیش از سه هزار و ۵۰۰ زائر از طریق پایانه مرزی بیله سوار عازم کربلا شدند.

رحمتی یادآور شد: طرح ویژه اربعین در سال جاری از ۱۷ مهر شروع شده و تا سوم آبان ماه ادامه خواهد یافت.

به گفته وی نظارت‌های انجام یافته در این بخش علاوه بر حوزه راه، عملکرد شرکت‌ها و مجتمع‌های خدماتی رفاهی را نیز شامل خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل یادآور شد: در مجموع جا به جایی زائران اربعین به مرز مهران در سال گذشته با حدود ۲۰۰ ناوگان عمومی انجام پذیرفت که برای سال جاری ناوگان‌های بیشتری درنظر گرفته شده است.

کد خبر 4717466

منبع: مهر

کلیدواژه: علی رحمتی راهداری و حمل و نقل جاده ای اردبیل ترافیک اربعین حسینی ماه محرم قزوین بوشهر مراسم عزاداری شیراز عاشورا اربعین حسینی ایلام شهرکرد خطبه های نماز جمعه ماه محرم و صفر تاسوعا و عاشورا گرگان خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل

تین نیوز

پس از خروج بخش زیادی از رانندگان اتوبوس بین شهری از این شغل که مسئولان را به استخدام فوری 10 هزار راننده مسافری واداشته است، اینک خبر رسیده که رانندگان ناوگان سواری کرایه بین شهری نیز به دلیل مشکلات موجود از این حرفه خداحافظی کرده و جذب تاکسی های  اینترنتی شده اند.

به گزارش تین نیوز، شماری از رانندگان سواری کرایه بین شهری با اشاره به مشکلات فراوانی که با آن مواجه هستند در گفت و گو با خبرنگار با تاکید کردند: افزایش هزینه های جاری ارایه خدمات حمل و نقل مسافری به گونه ای شده که دیگر امکان ادامه فعالیت برای بسیاری از رانندگان فعال در این حوزه وجود ندارد.

به گفته آنان، از طرفی هزینه های دولتی مرتبط با رانندگی ناوگان عمومی نیز هر سال متناسب با تورم افزایش می یابد و این اقدام در شرایطی صورت می گیرد که افزایش کرایه های حمل و نقل مسافر بدون توجه به تورم و با شرایط خاصی صورت می گیرد که معمولا میزان افزایش آن نیز قادر به جبران هزینه های رانندگان نیست.

آنان تاکید کردند: در کنار تمام این موارد باید به سخت گیری های پلیس راه نیز اشاره کرد که انگیزه کار رانندگان برای فعالیت در بخش مسافری ناوگان مسافری جاده ای را از بین می برد.

به گفته آنان، یکی از مواردی که بسیار بر معیشت رانندگان عمومی تاثیر منفی دارد و با وجود اقدامات متعددی که برای برطرف کردن این مشکل صورت گرفته، هنوز ادامه دارد، توقیف دفترچه های کار رانندگان عمومی بین شهری است که در بعضی اوقات راننده را تا 45 روز از ادامه کار و فعالیت باز می دارد.

رانندگان سواری کرایه بین شهری با بیان این که در کنار همه این مشکلات باید به حضور پر رنگ سواری های شخصی و تاکسی های اینترنتی در بازار کوچک حمل و نقل مسافری رانندگان پایه دوم نیز اشاره کرد، خاطرنشان کردند: رانندگان تاکسی های اینترنتی نه ملزم به اخذ کارت هوشمند ، سلامت و عدم اعتیاد هستند و نه با سختگیری های ماموران پلیس راه مواجه اند.

آنان تاکید کردند: باتوجه به این که یک راننده ناوگان عمومی سواری کرایه، خدماتی از دولت دریافت نمی کند، اغلب رانندگان با خروج از این حرفه تصمیم گرفته اند یا با تاکسی های اینترنتی همکاری کنند و یا به عنوان راننده شخصی و یاحرفه دیگری را انتخاب کنند چرا که به نظر می رسد حتی دست فروشی از این حرفه پردرآمدتر و راحت تر است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • احداث ۱۰ هزار مترمربع سایبان در مرز مهران
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • پایانه های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • جا به جایی بیش از ۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی