Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده استانداران کشور در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در هیئت دولت گفت: در حال حاضر از مهمترین معضلات در راستای رونق و توسعه گردشگری در کشور نبود برنامه جامع واحد در این بخش است. ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنام‌جو صبح امروز در جلسه بررسی متغیرهای تاثیرگذار گردشگری بر اقتصاد کشور در برنامه ششم توسعه در اردبیل اظهار داشت: براساس هدفگذاری‌های انجام شده در راستای توسعه و رونق صنعت گردشگری مسائل و مشکلات پیش روی گردشگری در کشور بررسی و استخراج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با استخراج این مسائل و مشکلات می‌توانیم در مقایس استانی نیز راهبردها و راهکارها را در راستای توسعه و رونق این بخش ترسیم کرده و زمینه‌ساز رونق صعت گردشگری در استان شویم.

طرح جامع مطالعاتی برای مناطق نمونه گردشگری اردبیل تدوین شدزیرساخت‌های لازم برای دسترسی به اماکن گردشگری اردبیل تامین می‌شود1100 فرصت شغلی در بخش گردشگری اردبیل ایجاد می‌شودنماینده استانداران کشور در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در هیئت دولت با اشاره به برنامه‌ها در راستای استخراج مسائل در حوزه گردشگری بیان کرد: مطالعه و  بررسی وضع موجود ایران، بررسی نمونه موردی کشورهای موفق و ترسیم ساختار و طراحی چشم‌انداز برای ارتقای گردشگری از جمله برنامه‌ها در این حوزه است.

بهنام‌جو هدف از بررسی نمونه موردی کشورهای موفق را بومی‌سازی ایده‌ها در این حوزه دانست و تصریح کرد: تلاش و جدیت بر این است تا با بررسی و مطالعات لازم طرح‌های موفق در بحث گردشگری در کشورهای توسعه یافته را متناسب با هویت ایرانی اسلامی بومی‌سازی کنیم.

استاندار اردبیل از مهمترین معضلات در راستای رونق و توسعه گردشگری را نبود برنامه جامع واحد برشمرد و گفت: با بهره‌گیری از نظرات و ایده‌های کارشناسان و متخصصان در این حوزه باید زمینه برای تدوین این برنامه جامع فراهم شود.

وی با اشاره به ارزان بودن سفر به ایران بیان کرد: از جمله نقاط قوت گردشگری ایران که می‌تواند زمینه‌ساز جذب هر چه بیشتر گردشگران به کشور شود غنای فرهنگی، تعدد مواریث فرهنگی، تنوع اقوام، تنوع طبیعی و زیستی جانوری و همجواری به دریا از شمال و جنوب است.

نیازمند شاخص‌های رقابتی نوین برای رونق گردشگری هستیم

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: ارزان بودن سفر به ایران و امنیت موجود در کشور از فرصت‌های مهم گردشگری ایران اسلامی است و باید در راستای رونق این بخش اطلاع‌رسانی‌ها و اقدامات فرهنگی انجام شود.

نادر فلاحی با بیان اینکه ایران نیازمند شاخص‌های رقابتی نوینی در مقابل سایر کشورها است، گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با تمام قوا داده‌های مورد نیاز را احصا می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل توزیع عادلانه خطوط پروازی و معرفی قابلیت‌های گردشگری اقصی نقاط کشور را از مهم‌ترین نیازهای توسعه گردشگری قلمداد کرد و افزود: باید در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.

وی بیان کرد: توجه به تاثیرگذاری با استفاده از ابزارهای چند رسانه‌ای، تولیدات سیما و سینما مقوله‌ای است که کشورهای هم‌جوار توانسته‌اند به واسطه بهره‌گیری از آن گردشگران بسیاری را به مکان های فیلم‌ها جذب کنند.

انتهای پیام/ح

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۰۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسویی بی‌نظیر در توسعه اردبیل

استاندار اردبیل گفت: در هیچ برهه تاریخی تا این اندازه همسویی و همراهی مسئولان اجرایی، قضایی و نمایندگان استان را در توسعه استان اردبیل شاهد نبودیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی عصر امروز در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل در سال جدید، اظهار داشت: رفع مشکلات اقتصادی از دغدغه‌های جدی دولت است و ما نیز در استان اردبیل در سال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» مأموریت پیدا کردیم تا زیرساخت‌ها را برای اجرای پروژه‌های تولیدی و اقتصادی فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: در انجام این مأموریت ما هماهنگی و همسویی خوبی را در استان شاهد هستیم و با بهره‌گیری از ظرفیت ستاد تسهیل، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، ستاد حمایت قضایی و حمایت از سرمایه‌گذاری بازرسی سعی بر این است تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف شده و شاهد جذب سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و فعالان اقتصادی باشیم.

استاندار اردبیل گفت: هر چقدر قوانین مخل کسب و کار برطرف شود به همان اندازه رغبت و انگیزه سرمایه‌گذاران را بیش از گذشته شاهد خواهیم بود و در انجام این مأموریت اصلی تلاش بر ایجاد وفاق و همدلی بیشتر در رفع موانع و مشکلات است.

عاملی تکمیل پروژه‌‌های اثربخش و اولویت‌‌دار استان را بسیار ضروری اعلام کرد و افزود: در همین ابتدای سال ضرورت دارد تا مدیران دستگاه‌های اجرایی پروژه‌های اولویت‌دار و اثربخش را با پیش‌بینی تأمین اعتبارات و منابع مورد نیاز جمع‌بندی کرده و از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعلام کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سال گذشته در تأمین اعتبارات هزینه‌ای محدودیت‌هایی وجود داشت که با وجود این محدودیت‌ها در سراسر کشور سعی کردیم تا در سه ماه پایانی سال پیگیر جذب اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای باشیم که 60 درصد تخصیص اعتبارات ملی و استانی را در بخش عمرانی انجام دادیم.

استاندار اردبیل اضافه کرد: در بخش هزینه‌‌ای نیز تا پایان سال گذشته صد درصد منابع جذب استان شد تا شرمنده کارکنان و پرسنل دولتی نباشیم.

عاملی بیان کرد: در توزیع اعتبارات باید ظرفیت شهرستان‌ها به ویژه جلوگیری از حاشیه‌نشینی و انجام مهاجرت‌های معکوس مورد توجه قرار گرفته تا زمینه توسعه و پیشرفت روزافزون را شاهد باشیم.

وی از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا سهم استان را از اعتبارات ملی وزارتخانه‌ها پیگیر باشند تا به سرعت جذب این منابع به توسعه و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام منجر شود.

رییس شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یادآور شد: 91 پروژه در استان اردبیل با همراهی فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی در حال انجام است که انتظار می‌رود بخشی از این پروژه‌ها تا پایان امسال تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

عاملی توجه به قانون جوانی جمعیت، کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی استان، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اثربخش و بها دادن به فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و هنری جوانان را در کنار ارتقای شاخص سلامت در سال‌جاری جز برنامه‌های اولویت‌دار و اساسی اعلام کرد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • توسعه میراث فرهنگی و گردشگری در بام ایران با ثبت ۵۳ قرارداد
  • شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم
  • ضرورت برپایی هفته‌های گردشگری در استان کرمانشاه
  • از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم
  • همسویی بی‌نظیر در توسعه اردبیل
  • لزوم ارایه برنامه جامع در حوزه فرهنگ و اقتصاد برای تحقق شعار سال
  • تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • ثبت برنامه ماهانه واحد‌های تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد
  • سند برش اقتصاد فرهنگی قزوین در سفر رییس جمهور رونمایی می‌شود