Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: از دستگاه‌های امنیتی و حراست نفت می خواهیم که به موضوع درز و نشر اسناد مناقصه بارج مسکونی پارس جنوبی ورود کنند چرا که ممکن است چنین اتفاقاتی، روی آینده سرمایه گذاری در ایران هم اثر منفی بگذارد. ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد مشکین فام مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در حاشیه مراسم امضای قرارداد توسعه میدان گازی بلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جلسات مشترک سالانه ای با طرف قطری در خصوص مخزن مشترک پارس جنوبی - گنبد شمالی داریم که طبق آخرین صحبت هایی که داشتیم، در طرف قطر نیز هنوز افت فشار محسوسی در مخزن مشترک نداشته اند، اما آنها نیز مثل ما، به دنبال راهکارهای کوتاه مدت و بلندمدتی برای جلوگیری از افت فشار در سالهای آتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ ازآنجایی که میدان گازی کیش، یک میدان مشترک نیست، فعلا توسعه آن به بعد از تعیین تکلیف بخش های مشترک موکول می شود اما از آن به عنوان پشتیبان تاسیسات خشکی پارس جنوبی و همچنین یک پروژه پشتیبان استفاده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس سهم ساخت داخل در قرارداد توسعه میدان گازی بلال را 62 درصد عنوان کرد و گفت:‌ 62 درصد از 440 میلیون دلار ارزش قرارداد سهم ساخت داخل خواهد بود.

مشکین فام با اشاره به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس در مورد مناقصه اجاره بارج مسکونی برای پارس جنوبی، ‌گفت:‌ توقع این بود اگر ابهامی وجود داشت با شرکت نفت و گاز پارس صحبت می‌شد و یا با واحدهای نظارتی تماس می‌گرفتند که رد این صورت توضیحات لازم به ایشان ارائه می شدو

وی افزود: همانطور که این نماینده مجلس خودش عنوان کرده بحث وجود ابهام در فرآیند این مناقصه برای ایشان محرز نشده بود و مطرح کردن بحثی که هنوز محرز نشده در رسانه آن هم در خصوص یک منتاقصه عمومی دولتی عجیب بود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس تصریح کرد: این مناقصه تاکنون سه بار در سال های 94، 96 و 98 تکرار شده و هر بار که به نتیجه نزدیک می‌شویم، یک رسانه موضوع را مطرح کرده و فضا را شلوغ می کند.

وی بحث شرکت داخلی و یا خارجی برنده در مناقصه را بهانه دانست و گفت:‌ در سال 96 یک شرکت ایرانی برنده مناقصه شد اما آن زمان نیز اجازه انجام کار داده نشد، اکنون نیز یک شرکت اماراتی به عنوان واسطه برنده شده و باز هم بهانه تراشی در یک رسانه، نشان می دهد تا زمانی که شرکت مد نظر چنین رسانه هایی به عنوان برنده انتخاب نشود، این بهانه تراشی ها ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، برگزاری مناقصه عمومی دولتی را دارای چارچوب‌های مشخص قانونی دانست و گفت: اینکه اسناد یک مناقصه دولتی چطور به دست یک رسانه رسیده و چرا اسنادی که باید محرمانه باشد منتشر می شود، از دستگاه‌های امنیتی و حراست نفت می خواهیم که به این موضوع ورود کنند چرا که ممکن است چنین اتفاقاتی، روی آینده سرمایه گذاری در ایران هم اثر منفی بگذارد.

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط پارس جنوبی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • اهدای یک هزار سند مالکیت در دو شهرک به مردم
  • نابودی ۱۲ تروریست مرتبط با داعش در فیلیپین
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران
  • راننده پژو حین پنچرگیری مصدوم شد/ از مثلث خطر استفاده کنید
  • عدم توجه به جلوی راننده ۲۰۶ حادثه ساز شد 
  • پیگیری اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت کاغذ پارس