Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دلالان در بازار چادر مشکی نابسامانی ایجاد کرده‌اند، گفت: کمیسیون فرهنگی به این حوزه ورود کرده و با حدیت این موضوع را مورد نظر قرار می دهد.

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا، در این خصوص گفت: نشست شورای سیاست گذاری چهارمین نمایشگاه لباس عاشورایی که از ۱۵ شهریور به مدت یک ماه برپا خواهد بود، در دهم شهریور در مرکز پژوهشهای راهبردی اتحادیه پوشاک تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه رئیس اتحادیه پوشاک تهران، مدیر اصناف و دبیر شورای مذکور، رئیس مرکز پژوهش این شورا، نماینده صدا و سیما و دیگر مسئولان ذیربط حضور داشتند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: هدف اصلی اتحادیه پوشاک تهران از برگزاری این نمایشگاه ها، صیانت از عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر به تاسی از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و برافراشتن پرچم عاشورا جهت زنده نگه داشتن ارزشهای معنوی، مذهبی و فرهنگی عاشورایی است.

ذوالقدر تاکید کرد: موضوع مهمی که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت موضوع چادر مشکی بود، طبق آماری که در دست داریم کارخانه تولید کننده چادر شهرکرد که زیر نظر بنیاد مستضعفان است در سال ١٠ میلیون متر و کارخانه کرپ‌ناز روزی ٥٠ هزارمتر پارچه چادری تولید می کنند، ولی متاسفانه نظارتی بر توزیع این محصولات و رساندن به دست مصرف کننده وجود ندارد و این موضوع موجب سوء استفاده دلالان شده است.

وی افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از طریق کمیته فرهنگی به این موضوع ورود کرده و با جدیت بر این حوزه نظارت خواهد کرد، موضوع این است که قیمت پایه کارخانه ٨٠ الی ١٠٠ هزارتومان است ولی به دلیل سوء استفاده دلالان تا قیمت ٥٠٠ هزارتومان هم به دست مصرف کننده می رسد، موضوع مورد توجه دیگر این است که گاها پارچه ای که در ایران تولید می شود با مارک خارجی به بازار ایران عرضه می شود، این موارد لزوم نظارت را افزایش می دهد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: قرار است در این نمایشگاه پارچه چادر مشکی نسبت به نیاز بازار با قیمت بازار در قالب قواره و توپ توزیع شود.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه لباس عاشورایی در این نمایشگاه به صورت بسیار ویژه ای مد نظر قرار گرفته است، تصریح کرد: فرهنگ لباس عاشورایی صرفاً عرضه لباس مشکی نیست و در حقیقت ترویج عفاف و حجاب در قالب پوشاک متعارف است که بخش اعظمی از آن را در این ایام لباس مشکی در بر می گیرد. گاهاً دیده شده استفاده از نمادهای عاشورایی به صورتی نامتعارف و به دور از شأن ارزشهای عاشورایی و فرهنگ و مکتب امام حسین (ع) بوده است لذا تأکید شده است با هوشیاری باید مراقب اینگونه اقدامات و تحرکات که بیشتر به صورت ناآگاهانه اتفاق می افتد باشیم تا رسالت برپایی نمایشگاه به درستی انجام شود و خدشه ای به آن وارد نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چادر مشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۲۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است

فرشید ایلاتی اظهار داشت: در پلتفرم‌های «دیوار» و «شیپور» به دلیل وجود عدم قوانین بازرسی، عده‌ای از دلالان موجب افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار می‌شدند و تا اصلاح روند آگهی‌ها مسدود خواهند ماند.

به گزارش مهر، روز گذشته ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از حذف آگهی‌های مسکن دو پلتفرم «دیوار» و «شیپور» خبر داد و اعلام کرد «بعضاً دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و املاکی را که اصلاً وجود خارجی ندارند را در این سکو‌ها آگهی می‌کنند.»

در همین راستا فرشید ایلاتی کارشناس مسکن، گفت: عده‌ای دلالان و سودجویان در این پلتفرم‌ها اقدام به انتشار آگهی‌های جعلی مسکن می‌کردند که این روند به صورت گسترده و با هماهنگی دلالان برای قیمت‌سازی انجام می‌شود؛ زین پس اگر املاکی می‌خواهد در این پلتفرم‌های خانه‌یاب تبلیغ شود ابتدا باید در سامانه املاک و اسکان باشد تا مشخصات و هویت مالک تأیید شود.

این کارشناس مسکن در ادامه، تاکید کرد: از اردیبهشت‌ماه سال گذشته که سامانه املاک و اسکان به طور جدی روی کار آمد و دستورالعمل ثبت آگهی به متولیان املاکی‌ها و پلتفرم‌ها ارسال شد، اما نسبت به این قوانین توجهی نداشتند و هم‌اکنون پس‌از یک سال بنا شد، دو پلتفرم «دیوار» و «شیپور» مسدود شود تا روند آگهی‌های خود را اصلاح و مجدد به فعالیت ادامه دهند.

وی گفت: سکو‌های آگهی مسکن این دو پلتفرم تا هفته آینده با مجوز شورای امنیت و دستگاه‌های امنیتی از دسترس خارج می‌شوند.

قیمت‌گذاری کاذب مسکن توسط دلالان این حوزه موجب افزایش روز به روزی قیمت می‌شود که از این رو موجب دلسرد شدن مستأجران خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش