Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@17:12:31 GMT

مدیریت شهری در طرح توسعه سینما فرهنگ اراک پررنگ عمل کند

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۲۷۸۴

مدیریت شهری در طرح توسعه سینما فرهنگ اراک پررنگ عمل کند

به گزارش ایرنا، «بهروز اکرمی» روز شنبه در نشست ساماندهی سینما فرهنگ اراک افزود: طرح توسعه این سینما در ۲ مرحله برنامه‌ریزی شده که شهرداری و شورای اسلامی، دفتر اجتماعی استانداری و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در اجرای آن مشارکت هدفمند و موثر داشته باشند. 

وی ادامه داد: مرحله اول طرح توسعه سینما فرهنگ اراک ساخت سه سالن سینما در محل این مجتمع فرهنگی است که بخشی از اعتبارات مورد نیاز آن باید از محل منابع اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بخشی از محل تسهیلات بانک‌ها به مالکان سینما و بخشی نیز از سوی شهرداری تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: مرحله دوم طرح توسعه سینما فرهنگ اراک نیز ساخت پردیس سینمایی در این مجتمع است که در این راستا نیاز است با مالکان این سینما مذاکره شده و عملیات اجرایی آن در اسرع وقت انجام شود.

اکرمی بیان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از شهرهای استان مرکزی از سالن سینما برخوردار نیستند، فرمانداری‌ها، بخشداران، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها وظیفه دارند نسبت به استقرار سینما سیار استان و نمایش فیلم‌های روز کشور اقدام کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: طرح توسعه سینما فرهنگ اراک حدود ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که ۱۰ میلیارد ریال آن را این اداره‌کل تامین می‌کند و بقیه بایداز محل تسهیلات بانک‌ها و اعتبارات شهرداری اراک  تامین شود.

حجت الاسلام«عباس دانشی» افزود: ساخت سه سالن سینما به‌عنوان اولین مرحله طرح توسعه سینما فرهنگ اراک بین سه تا ۶ ماه زمان می‌برد که اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش می‌کند تا پایان امسال این طرح به بهره‌برداری برسد.

وی اظهار داشت: مقدمات مرحله دوم طرح توسعه سینما فرهنگ اراک نیز برنامه‌ریزی شده که بر اساس آن باید در مدتی که امکان استفاده از سینما فرهنگ وجود ندارد یک سالن ویژه برای استفاده سینما اختصاص داده شود تا پردیس سینمایی فرهنگ راه‌اندازی شود. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در خصوص تالار مرکزی اراک نیز گفت: این تالار تا پایان فعالیت دولت دوازدهم به بهره‌برداری می رسد.

حجت الاسلام دانشی افزود: ساخت تالار مرکزی اراک بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ین اداره‌کل تمام ظرفیت خود را برای تکمیل این مرکز فرهنگی به‌کار گرفته است.

وی ادامه داد: تالار مرکزی اراک در زمره ۱۵ تالاری است که در سطح ملی از سال‌ها پیش با طراحی پیشرفته و مدرن برنامه‌ریزی شده اما واردات تجهیزات و ماشین‌آلات این مراکز فرهنگی به‌دلیل مشکلات ناشی از تحریم‌ها متوقف و روند تکمیل و تجهیز را با کندی مواجه کرده است.

۱۱ مجتمع فرهنگی و هنری، ۱۰۳ آموزگاه هنری، ۱۲۳ موسسه فرهنگی هنری یک و چند منظوره، ۲۱۸ کانون تبلیغاتی، ۸۳ نشریه محلی، ۵۰ نمایندگی نشریات سراسری، ۵۸۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد و ۲ هنرستان هنرهای زیبا بخشی از ظرفیت های فرهنگی و هنری استان مرکزی است.  

۳۰۱۷/۶۰۱۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک فرهنگی سینما فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: در مدیریت شهری گذشته توجهی به گرامیداشت آیین‌های مذهبی نداشتند به طوریکه حتی در آن دوره ریالی بودجه برای گرامیداشت دهه کرامت پیش‌بینی نشده بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امین توکلی‌زاده در حاشیه دویست و سی‌امین جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هر دوره‌ای از مدیریت شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی راهبرد ویژه‌ای در دستور قرار گرفته اما در همه دوره‌ها زحماتی کشیده شده است. کار در این حوزه سخت است لذا ما تلاش کردیم اقدامات صحیح را ادامه دهیم و تکرار کنیم.

وی افزود: برخی رویکردها نیز غلط بوده که در نتیجه آن شاهد بودیم در ادوار گذشته براساس رویه‌ای پیش رفتند که سبک زندگی مردم دچار مشکل شده، ترویج شیوه‌های غربی در سبک زندگی را شاهد بودیم در حالی که خود صاحب سبک هستیم. برای مسائل اجتماعی می‌توانیم به مبانی و فرهنگ دیرینه خود مراجعه کنیم.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: ترویج زیست شبانه را در دوره قبل شاهد بودیم. در حقیقت به بهانه ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری سبک زندگی را دچار مشکل کردند و زمان استراحت مردم آنها را به فضای بی دفاع شهر کشانده که بسیاری از آسیب‌ها را به همراه آورد. می‌توانیم با طراحی درست بنایی را بگذاریم که آسیب نداشته باشد.

وی تاکید کرد: خانواده را محور طراحی‌های فرهنگی خود قرار دادیم و در این حوزه خانواده خود از خود صیانت می‌کند و می‌تواند به‌گونه‌ای طراحی کند که کل خانواده بهره‌مند شوند. ما نوروز را به صورت کاملا طراحی‌های لازم را انجام دادیم و در حقیقت نوروز ملل را به عنوان آنچه که خارج از جغرافیای کشورمان است در نظر گرفتیم و اراضی عباس‌آباد روی نوروز ملل متمرکز شد.

توکلی‌زاده با اشاره به اینکه آیین‌های متفاوتی در اقوام مختلف برای نوروز وجود دارد، افزود: همه آیین‌های اقوام برای نوروز ستودنی است. نوروز ملل و نوروز اقوام را در دستور کار قرار دادیم و با تلفیق بهار قرآن موضوع نوروز را دنبال کردیم.

وی تاکید کرد: ترویج چهارشنبه سوری در دستور کار ما نیست اما آموزش شهروندان برای ایمنی و مراقبت از کودکان در دستور کار قرار گرفته بود. بی‌تردید ما نیازی نداریم دست گدایی فرهنگی به سمت کسی دراز کنیم. آنقدر جشن‌های بزرگ در ایران و اسلام وجود دارد. در ایام نوروز 64 کاروان نوروزی در شهرداری تهران به راه افتاد و اقداماتی همچون شاهنامه‌خوانی را دنبال کردیم. در هیچ مناسبتی غفلت نکردیم به ویژه مناسبت‌های ملی و فرهنگی.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران با انتقاد از بی‌توجهی مدیریت دوره شهری به برگزاری آیین‌های مذهبی اظهار کرد: همه این موارد را در خاطرشان هست و حتی زمانی که ما در این دوره معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری را تحویل گرفتیم حتی یک ریال بودجه نیز برای گرامیداشت دهه کرامت در دوره‌ گذشته در نظر گرفته نشده بود.

توکلی‌زاده تصریح کرد: البته آنها بیشتر توجه خود را به برگزاری نمایشگاه‌های حیوانات خانگی داشتند و در این ارتباط شهروندان تهرانی خاطرشان هست که در سطح شهر بیلبوردهای تبلیغاتی این نمایشگاه‌ها نصب شده بود و هزینه‌های زیادی در این بخش صورت گرفته بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • برپایی غرفه فرهنگی «روز زمین پاک» در پیاده‌راه امیرکبیر اراک
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید