Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-20@05:59:57 GMT

آخرین وضعیت دانشمند ایرانی زندانی در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۵۲۸۱

آخرین وضعیت دانشمند ایرانی زندانی در آمریکا

به گزارش فارس، رسول سلیمانی بعد از ظهر امروز در نشست خبری پیرامون وضعیت مسعود سلیمانی دانشمند ایرانی زندانی در آمریکا اظهار کرد: فاکتور فیبروبلاست رشد برای کشت سلولی استفاده می‌شود و به گفته «اوفک» جزو موارد تحریمی نیست اما به همین دلیل وی را به حدود یک سال است که کرده‌اند.

برادر دانشمند ایرانی زندانی شده در آمریکا ادامه داد: برادر ما خبر از فوت مادر ندارد ما نیز نمی‌توانیم در شرایط سخت بازداشتگاه این خبر را به ایشان بدهیم چرا که از عواقب آن اطلاعی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پدر خانواده اطلاعی از زندانی شدن برادر ما ندارد و توانسته‌ایم خانواده را مدیریت کنیم، مادر نیز پنج ماه از موضوع بی خبر بود و پس از اطلاع سکته مغزی کرد و به کما رفت.

سلیمانی تأکید کرد: مسعود از بیماری IBS (سندروم روده تحریک‌پذیر) رنج می‌برد و دردهای عصبی شدیدی را تحمل می‌کند، برادرم از خوردن دارو نیز امتناع می‌کند چرا که داروها در زندان بدون جعبه به وی داده می‌شود، اگرچه مسعود را شکنجه جسمی نکرده‌اند اما بارها او را شکنجه روحی داده‌اند و ما انتظار داریم رسانه‌ها این حقیقت را به مردم بگویند.

برادر دانشمند ایرانی زندانی شده در آمریکا در تشریح نحوه ارتباط با برادرش عنوان کرد: تماس با ما ایشان تلفنی هزینه تماس به ازای هر ده دقیقه یک میلیون تومان است، البته در ابتدای این مکالمه گفته می‌شود که مکالمات ضبط و شنود خواهد شد به همین دلیل گفت‌وگوها منحصر به احوال‌پرسی است.

وی افزود: حافظ منافع نیز به مسأله ورود کرده اما ما مجبور هستیم از وکلای آمریکایی استفاده کنیم که آن‌ها نیز در هر صورت جانبداری آمریکا را می‌کنند و بنابر گفته وکلا، قاضی از سوی دولت فدرال تحت فشار است.

سلیمانی اظهار کرد: فرآیندهای قضایی در آمریکا لخت و زمان‌بر است، البته دو دانشجوی همراه ایشان که همسران آمریکایی دارند با وثیقه های 250 و 300 هزار دلاری آزاد هستند و تنها پروفسور سلیمانی است که در اسارت به سر می‌برد.

برادر دانشمند ایرانی زندانی شده در آمریکا خاطرنشان کرد: همه مسؤولیت را متوجه وزارت امور خارجه نمی‌دانیم اما محور فعالیت‌ها باید وزارت امور خارجه باشد، به ما گفته شده بود این اتفاق را بزرگ نکنید تا خواسته‌های آمریکایی‌ها بیشتر نشود اما وقتی 8 ماه از آن صحبت‌ها گذشت و تغییر خاصی را شاهد نبودیم این موضوع را رسانه‌ای کردیم.

وی ادامه داد: ده سال بود که نهادهای امنیتی از به صلاح نبودن سفرهای خارجی مسعود سلیمانی صحبت می‌کردند، این بار نیز از سمت دستگاه‌های امنیتی به وی هشدار داده شده بود اما انتظار داشتیم که اگر نیاز است ایشان را ممنوع‌الخروج کنند.

سلیمانی در پاسخ به این پرسش که هدف شما از رسانه‌ای کردن موضوع چیست، بیان کرد: حداقل نتیجه این کار اطلاع نخبگان کشور از حقیقت آمریکا است تا شاید المپیادی‌ها و نخبگان ایران از مهاجرت به چنین کشوری منصرف شوند.

برادر دانشمند ایرانی زندانی شده در آمریکا عنوان کرد: خبرگزاری ‌های فارس و ایسنا اولین رسانه‌هایی بودند که به مسأله ورود کردند و صدا و سیما به دلیل دولتی بودن و ملاحظات خاص خودش با فاصله زمانی بیشتری به زندانی شدن مسعود سلیمانی پرداخت.

وی در تشریح اقدامات انجام شده برای همراه کردن دانشمندان ایران سایر کشورها افزود: طوماری از سوی فعالان و اساتید دانشگاهی تهیه شده تا توسط رئیس‌جمهور به سازمان ملل برده شود، دانشمندان ایرانی مقیم آمریکا نیز گفته‌اند زمانی پیگیری اثرگذار خواهد بود که دولت ایران به موضوع ورود کند و پس از آن فشار مجامع علمی آغاز شود.

سلیمانی یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده از سوی وزارت امور خارجه وکیل حافظ منافع 10 آگوست با مسعود سلیمانی دیدار خواهد کرد.

برادر دانشمند ایرانی زندانی شده در آمریکا اضافه کرد: برادرم در نامه‌ای از زندان که در آن آمریکا را شیطان بزرگ نامیده بود، جامعه علمی ایران را به تحقیق بیشتر و پیشبرد علم دعوت کرد.

وی خاطرنشان کرد: دولت آمریکا دانشمندان تمام حوزه‌ها را رصد می‌کند تا جلوی حرکت قطار علمی ایران را بگیرد، در حوزه سلول‌های بنیادی نیز حرف‌هایی برای گفتن داریم و حوزه فعالیت برادر من نیز مهندسی بافت است.

سلیمانی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر این‌که آیا پیشنهادی از سوی دولت آمریکا برای همکاری مسعود سلیمانی با مؤسسات تحقیقاتی این کشور ارائه شده، عنوان کرد: هفت سال پیش که ایشان برای یک پروژه تحقیقاتی به کالیفرنیا سفر کرد پیشنهادات بسیار خوبی برای همکاری داشت که با آنها موافقت نکرد، با شناختی که از وی دارم حتی اگر در زندان بپوسد همکاری با ایالات متحده را قبول نخواهد کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک

آفتاب‌‌نیوز :

پاتل در گفتگو با خبرنگاران گفت که هیات ایرانی فقط می‌تواند در شعاع دو خیابان از مقر سازمان ملل، مسیر میان سازمان ملل متحد و نمایندگی و اقامتگاه ایران، و مسیر سازمان ملل متحد و فرودگاه جان اف کندی حرکت کند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه است.

قبل از تشدید محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی در دولت ترامپ، دولت‌های پیشین آمریکا رفت و آمد نمایندگان ایران را به حدود ۲۵ مایل از مرکز منهتن محدود کرده بودند. این محدودیت تردد همان چیزی است که دولت بایدن آن را حفظ خواهد کرد.

دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تیرماه سال ۱۳۹۸ محدودیت‌هایی را علیه تردد دیپلمات‌های ایران در نیویورک اعمال کرده و از آن‌ها خواست رفت‌وآمد‌های خودشان را به مسیر سازمان ملل، دفتر نمایندگی ایران، محل اقامت سفیر و فرودگاه جان اف‌کندی محدود کنند.

اعمال این محدودیت‌ها بخشی از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» بود که دولت ترامپ آن را بعد از خروج از برجام با هدف آوردن ایران پای میز مذاکره بر سر آنچه به زعم او «توافق بهتر» خوانده می‌شد آغاز کرد.

دونالد ترامپ در حالی ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی کاخ سفید را ترک کرد که در تحقق این هدف ناکام ماند و به دلیل سیاست‌هایش در قبال ایران شدیداً مورد انتقاد گروه‌های مختلف قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برادر کشی با شلیک گلوله
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • هشدار جالب به رئیسی بعد از فعال شدن دوباره گشت ارشاد: نکن برادر!
  • برادر کشی در فارس
  • آمریکا ۱۶ فرد و دو نهاد ایرانی را در حمایت از اسرائیل تحریم کرد
  • برادرکشی در فسا یک خانواده را عزادار کرد
  • مردی با تیراندازی برادر خود را کشت و تسلیم شد
  • ایرانی‌ها چقدر از وضعیت سلامت خود رضایت دارند؟
  • شهادت یکی دیگر از برادر زادگان اسماعیل هنیه
  • السودانی: موشک‌های ایرانی از خاک عراق شلیک نشده