Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاروان دوچرخه سواری انصار هرات که در مسیر سفر ۲۲ روزه خود از شهر هرات به مقصد مرقد حضرت امام خمینی(ره) به شهر مشهد رسیدند،ضمن زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) مورد استقبال تربیت بدنی آستان قدس رضوی قرار گرفتند.

به گزارش قدس آنلاین، کاروان دوچرخه سواری انصار هرات در مسیر سفر ۲۲ روزه خود از شهر هرات به مقصد مرقد حضرت امام خمینی(ره) به شهر مشهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدیرعامل تربیت بدنی آستان قدس رضوی در جلسه استقبال از این کاروان ورزشی، ضمن خوشامدگویی به این کاروان دوچرخه‌سواری گفت: امیدواریم پیام صلح و دوستی ملت شریف افغانستان را به ملت ایران برسانید، چون این دو کشور سال‌ها روابط دوستی و همسایگی دارند. علی‌اکبر هاشمی‌جواهری بیان کرد: امیدوارم این دست حرکت‌های ورزشی در کشور افغانستان تقویت شود و ما در مجموعه منتسب به حضرت رضا(ع) میزبان ‌گروه‌های ورزشی در رشته‌های مختلف باشیم تا به بهانه ورزش و سلامتی، روابط میان دو ملت مستحکم‌تر شود. وی اظهار کرد: در این قبیل فعالیت‌های ورزشی برون مرزی رعایت مسائلی چون تغذیه مناسب و تأمین امنیت ورزشکاران بسیار حائز اهمیت است. مدیرعامل تربیت بدنی آستان قدس رضوی اضافه کرد: ما هماهنگی‌های لازم را با هیأت‌های ورزشی شهرستان‌های مختلف خراسان رضوی انجام می‌دهیم تا کاروان دوچرخه‌سواران با آرامش و آسودگی بیشتری طی مسیر کند.‌ عضو فدراسیون دوچرخه‌سواری افغانستان هم درخصوص کم و کیف این سفر فرهنگی ورزشی گفت: کاروان هشت نفره انصار هرات متشکل از عبدالعلی سخی‌زاده، مهزاد خالقی، عیدی‌گل خالقی، امید عطایی، صدیق صدیقی، محمد حمیدی و احمد زبیر رحیمی است. محمد ادریس درویش هدف از این حرکت را صلح و دوستی بین دو ملت همسایه عنوان کرد و افزود: این گروه از روز چهارشنبه، ۱۳شهریور مسیری بیش از ۴۳۰ کیلومتر را طی سه روز پیموده‌اند. وی بیان‌ کرد: سبک دوچرخه‌سواری این گروه کورسی است و تاکنون چهار سفر خارجی را تجربه کرده که سه بار آن به مقصد ایران و یک سفر با هدف ترکیه انجام شده است. عضو فدراسیون دوچرخه‌سواری افغانستان فقدان تیم اسکورت و پشتیبانی از کاروان ورزشی طی مسیر برای پیشگیری از خطرات احتمالی و تأمین امنیت ورزشکاران را از جمله کمبودهای پیش روی تیم دوچرخه‌سواری عنوان ‌کرد و گفت: همه هزینه‌های این دست برنامه‌های ورزشی را باید خود اعضا تأمین کنند. درویش بیان کرد: قرار است تیم والیبال کشورمان نیز سفری به مشهد داشته باشد و امیدواریم تیم‌های ورزشی ایران هم چنین سفرهایی را به مقصد افغانستان داشته باشند. گفتنی است؛ این کاروان ورزشی طی هماهنگی‌های صورت گرفته میان فدراسیون دوچرخه‌سواری افغانستان و مؤسسه تربیت بدنی آستان قدس رضوی در این مجموعه ورزشی اسکان داده شدند و بعد از زیارت حرم رضوی و بهره‌مندی از خوان نعمت ثامن‌الحجج(ع)، راهی تهران شدند. منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دوچرخه سواری افغانستان آستان قدس رضوی حرم مطهر رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاریس ۲۰۲۶؛ به سوی یک شبکه کامل دوچرخه‌سواری

تین نیوز

پس از اولین برنامه توسعه دوچرخه در پاریس از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ با بودجه ای معادل ۱۵۰ میلیون یورو، برنامه جدید ۲۰۲۱-۲۰۲۶ با بودجه ای بیش از ۲۵۰ میلیون یورو به دنبال گسترش زندگی پیاده و ایجاد شهری ۱۰۰ درصد دوچرخه محور است. 

به گزارش تین نیوز، در برنامه اول، بیش از ۳۰۰ کیلومتر مسیر تجهیز شده و ۵۲ کیلومتر مسیر موقت برای دوره کورونا ساخته شد. در برنامه جدید ۱۳۰ کیلومتر مسیر تجهیز شده دیگر در سطح شهر پاریس و نیز پاریس بزرگ (در تطابق با مسیر قطارهای بین شهری RER) اضافه خواهد شد. 

شبکه خدمات محلی با هدف امکان تردد دوچرخه سواران در تمام خیابان ها به گونه ای است که سفر با دوچرخه از مبدا تا مقصد امکان پذیر باشد. همچنین هدف شبکه ثانویه در پاریس بزرگ، تکمیل ساختار اصلی دوچرخه به منظور ایجاد سفرهای طولانی تر است. 

اهمیت گسترش زندگی پیاده در کشورهای توسعه یافته تا آنجاست که طی ده سال، سالی ۴۰ میلیون یورو در پاریس سرمایه گذاری شده است. 


 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع
  • همایش دوچرخه سواری در شهر خور
  • جذب خادم رسمی از طریق یگان حفاظت و امنیت حرم مطهر رضوی صحت ندارد
  • ضرورت احیای دوچرخه سواری در تهران
  • احیای دوچرخه‌سواری در پایتخت
  • اجتماع بزرگ مردمی وعده صادق در حرم مطهر رضوی
  • پاریس ۲۰۲۶؛ به سوی یک شبکه کامل دوچرخه‌سواری
  • چرا شهرداران این سه شهر موفق هستند؟
  • اجتماع مردمی «وعده صادق» در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود
  • هیات دوچرخه سواری البرز پیست ندارد/ ضرورت نگاه ویژه به این رشته