Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-16@23:29:51 GMT

ایران میزبان اجلاس سازمان بهداشت جهانی دام شد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۷۴۰۸

ایران میزبان اجلاس سازمان بهداشت جهانی دام شد

رویداد۲۴  علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور که برای نخستین بار با عنوان دبیرکل منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه و خاور دور دو تا شش سپتامبر در اجلاس این منطقه در ژاپن شرکت کرده بود، با بیان اینکه ایران میزبان اجلاس منطقه آسیا، اقیانوسیه و خاور دور سازمان بهداشت جهانی دام در سال ۲۰۲۳ شده است، اظهار داشت: آخرین میزبانی ایران در سال ۲۰۱۱ بوده و میزبانی ۲۰۲۳ ایران مورد استقبال کلیه اعضای منطقه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه برگزاری این اجلاس به میزبانی ایران می‌تواند دستاورد‌های خوبی را برای کشورمان به همراه داشته باشد، ادامه داد: ایران کرسی دبیر کلی منطقه اسیا و اقیانوسیه را دارا است و این جایگاه توانست به میزبانی این در ۲۰۲۳ کمک کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در اوایل سال ۹۷ و قبل از آغاز تحریم ها، افزایش همکاری منطقه‌ای در دستور کار قرار گرفت و همین موضوع سبب شد تا در مقابل تحریم‌ها به حوزه دامپزشکی آسیبی وارد نشود.

رفیعی‌پور با بیان اینکه افزایش همکاری‌های منطقه‌ای بهترین راهکار مقابله با تحریم‌های آمریکا و کشور‌های پیرو آن است، گفت: در سال گذشته موفق شدیم نشستی را با حضور نهاد‌های بین‌المللی برگزار کنیم و در دومین سال موفق شدیم جایگاه دبیر کلی منطقه آسیای سازمان بهداشت جهانی دام را به دست بیاوریم.

وی افزود: در دو سال گذشته سعی شده تا در مجمع جهانی و منطقه‌ای در حوزه دامپزشکی حضور فعال داشته باشیم؛ در منطقه آسیا، اقیانوسیه و خاور دور که نماینده ایران دبیر کلی آن را به عهده دارد ۵۴ کشور حضور دارند که ۳۶ کشور عضو سازمان بهداشت جهانی دام هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: منطقه آسیا، اقیانوسیه و خاور دور نسبت به سایر قاره‌ها ویژگی‌های خاصی دارد، دو قاره و همچنین دو کشور پرجمعیت جهان از جمله هند وچین در این منطقه قرار دارند که در حقیقت نیمی از جمعیت جهان در منطقه آسیا، اقیانوسیه و خاور دور قرار گرفته که از نظر تأمین امنیت غذایی این منطقه، برای نهاد‌های بین‌المللی مانند سازمان بهداشت جهانی دام بسیار بااهمیت است.

رفیعی پور درباره دستاورد‌های سی و یکمین اجلاس OIE گفت: در پایان این نشست پیشنهادات و تصمیماتی ارائه شد که به عنوان کد OIE ثبت و در کتاب OIE جنبه‌های حقوقی و اجرایی آن درج شده و در مجمع جهانی که سال آینده در پاریس با حضور ۱۸۴ کشور برگزار می‌شود، تصمیم‌گیری نهایی انجام می‌شود که پس از تصویب نهایی در مجمع جهانی، اجرای آن برای کشور‌ها الزامی خواهد شد.

همکاری نامحدود در حوزه‌های دامی با کشور‌های چین، مالزی، کره جنوبی و هند

وی همچنین به تفاهم‌نامه‌ها و توافقات این نشست بین ایران و سایر کشور‌ها اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار با کشور‌های ژاپن، سنگاپور و بنگلادش مبادله پروتکل‌های بهداشتی را در قالب تفاهم نامه‌های بلندمدت توافق کرده که به زودی امضا خواهد شد. همچنین قرار است تا با کشور‌های چین، مالزی، کره جنوبی و هند نیز همکاری‌های نامحدود در حوزه دام و نهاده‌های دامی داشته باشیم.

رفیعی پور با بیان اینکه در این نشست برای واردات ریزمغذی‌ها و انواع واکسن‌های طیور با کشور‌های عضو مذاکره شد، گفت: اولویت ما در ابتدا تولید داخل و سپس واردات است.

تدوین توافقنامه توسعه همکاری بین ایران و مالزی

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: آمادگی داریم با مالزی در حوزه‌های بهداشت دام و دامپزشکی دارو و واکسن و نهاده‌های دامی، توافق نامه منعقد کنیم.

وی با بیان اینکه کشور مالزی نیز موافقت خود را برای واردات محصولات لبنی ایران اعلام کرده است، افزود: همچنین ایران آمادگی استفاده از تکنولوژی‌های توسعه یافته در زمینه واکسن‌های دام و طیور از مالزی را دارد.

رفیعی پور به سطح بالای بهداشتی تولید محصولات دامپزشکی ایران اشاره کرد و گفت: امروز محصولات لبنی ایران در بسیاری از کشور‌ها بازار دارد و امیدواریم این محصولات بزودی روانه بازار چین شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از موافقت ایران با کشور‌های عضو منطقه آسیا، اقیانوسیه و خاور دور سازمان بهداشت جهانی دام برای صادرات محصولات دامی خبر داد و گفت: به توافق رسیدیم محصولاتی مانند لبنیات، مواد اولیه معدنی، آلی و اعضای حلال مانند روده، پوست و پای مرغ و همچنین اعضای حرام مرغ و طیور را به آن‌ها صادر کنیم.

وی با اشاره بر اهمیت نقش فائو در کمک به بخش کشاورزی و دامپزشکی در دنیا، خواستار حمایت از پروژه‌های دامپزشکی ایران شد و افزود: قطعا ایران در منطقه به برنامه توسعه‌ای و فقرزدایی فائو کمک خواهد کرد.

رفیعی پور با تاکید بر اینکه به‌زودی تیم کارشناسی EIO برای ارزیابی روند خدمات و فعالیت‌های دامپزشکی ایران وارد کشورمان می‌شوند، افزود: بر اساس نتایج ارزیابی این گروه، استراتژی دامپزشکی ایران برای ۴ سال آینده تدوین خواهد شد. این تیم اواخر مهر به مدت سه هفته در ایران خواهند بود تا عملکرد سازمان دامپزشکی را مطالعه کنند و نحوه بازدید‌های آن‌ها کاملاً سرزده و بدون اطلاع قبلی خواهد بود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: همچنین از فائو و اعضای منطقه درخواست کرده‌ایم که حوزه بهداشتی و اقتصادی صنعت طیور کشور ما را مطالعه کنند و گزارش‌های خود را در اختیار ما قرار دهند. قصد داریم این کار را در حوزه آبزیان هم انجام دهیم.

رفیعی‌پور در پایان از حضور رئیس سازمان بهداشت جهانی دام در ۱۴ مهرماه برای اولین بار به کشورمان خبر داد و افزود: وی سه روز کاری در ایران حضور خواهد داشت و با وزیر جهاد کشاورزی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش کشور، رئیس سازمان استاندارد و محیط‌زیست و رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی و اعضای این کمیسیون دیدار و گفتگو خواهد کرد. همچنین رئیس سازمان بهداشت جهانی دام از توانمندی‌های ایران درزمینهٔ واکسن، دام و طیور بازدید خواهد کرد.

منبع: مهر برچسب ها: رویداد24 ، رئیس سازمان دامپزشکی کشور ، دبیرکل منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه ، سازمان بهداشت جهانی دام ، تحریم‌های آمریکا ، وزه بهداشتی و اقتصادی صنعت طیور کشور سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رئیس سازمان دامپزشکی کشور سازمان بهداشت جهانی دام تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اقدام عملیاتی برای رسیدن کمک‌های انسانی به غزه انجام دهد

وزیر بهداشت ضمن تقدیر از اقدام کشورمان در تنبیه متجاوز گفت: در غزه بیش از ۳۰ هزار نفر شهید و تعداد زیادی مجروح شدند و قحطی و جنگ وجود دارد و انتظار داریم سازمان بهداشت جهانی یک اقدام عملیاتی در رابطه با رسیدن کمک‌های انسانی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی در دیدار با مدیر کل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: در زمینه اقدام بسیار خوبی که سپاه پاسداران ایران انجام دادند و موفقیت‌های بسیار بزرگی که این اقدام در پی داشت، تبریک عرض می‌کنم، به طور کلی سیاست دولت، همکاری بین‌المللی با همه کشورهای دنیا است و از ابتدای انقلاب تاکنون با سازمان‌های بین‌المللی که در دنیا وجود دارد، همکاری داشته‌ایم، در حوزه سلامت نیز ما تحقیقات سازمان بهداشت جهانی را داریم، این سازمان تقسیم‌بندی‌های مختلفی دارد که یکی از این تقسیم‌بندی‌ها، منطقه مدیترانه شرقی است که در این منطقه انتخاباتی انجام شد و حنان حسن بلخی به عنوان رئیس منطقه شرق مدیترانه انتخاب شدند و به ایران سفر کردند که امروز سومین روز سفر وی است و ابتدا به اصفهان رفتند.

وی افزود: اصفهان یکی از مناطقی است که دانشگاه آن در حوزه‌های مختلف بهداشتی و پیشگیری اقدامات بسیار موفقی انجام داده و برنامه داشتیم از جایی که اقدامات عملی انجام داده است، این بازدید را آغاز کنیم. در اصفهان دیدارهای بسیار خوب و جلسه با اساتید مختلف و دیدار از مراکز بهداشتی و درمانی انجام شد و گزارش‌هایی نیز از آنچه که در زمینه بهداشت و درمان رخ داده است، به رئیس منطقه شرق مدیترانه ارائه داده شد که بسیار موجب رضایت بوده و نظرات مثبت مدیرکل دفتر منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت را به همراه داشته است.

وزیر بهداشت ادامه داد: به گفته مدیرکل دفتر منطقه شرق مدیترانه سازمان جهانی بهداشت، کشور ایران جزو معدود کشورهایی بوده که آموزش، درمان و بهداشت با هم ادغام شده است. امروز هم در ادامه سفر وی گزارشی از فعالیت‌های مختلفی که در حوزه‌های مختلف در وزارت بهداشت انجام می‌شود، ارائه شد، یکی از نکات مهمی که امروز درباره آن صحبت شد این است که سازمان‌های جهانی زمانی می‌توانند در میان مردم اعتبار داشته باشند که اقدامات عملی داشته باشند، اما در خصوص غزه فقط شاهد حرف درمانی هستیم و هیچ اقدام عملی انجام نمی‌شود، به ویژه سازمان بهداشت جهانی هیچ اقدامی انجام نداد.

وی اضافه کرد: در غزه بیش از ۳۰ هزار نفر شهید و تعداد زیادی مجروح شدند و قحطی و جنگ وجود دارد و انتظار ما این است که سازمان بهداشت جهانی یک اقدام عملیاتی انجام دهد، بسیاری از نیروهای سلامت، پزشکان و پرستاران به‌صورت روزانهمراجعه می‌کنند و از صحنه‌هایی که مشاهده می‌کنند، بسیار متأثر بوده و آماده اعزام و ارائه کمک‌های انسانی، دارویی و درمانی هستند، اما اقدام عملیاتی خوبی انجام نگرفته و این ناتوانی سازمان‌های جهانی در استکبار جهانی و امپریالیسم آمریکا و کشورهایی همچون فرانسه و انگلیس و آلمان نشان‌دهنده این است که به گفته‌های خود هیچ اعتقادی ندارند و اگر این روند ادامه داشته باشد شاید تشکیلات موجود دیگر کارایی خود را نداشته باشند و نیاز به ایجاد تشکیلات دیگری باشد.

عین‌اللهی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم که با همکاری کشورهای منطقه مشکلات منطقه را رفع کنیم، در منطقه مدیترانه شرقی، منطقه‌ای را داریم که علاوه‌بر بحران‌ها و مسائل نظامی، بحران‌های دیگری همچون سیل، زلزله، فقر و محرومیت‌ها نیز وجود دارد و امیدواریم بتوانیم در این میان سلامت منطقه را تأمین کنیم، اگر تنها در جمهوری اسلامی ایران سلامت را تأمین کنیم کافی نیست؛ چرا که اطراف ما کشورهایی وجود دارند که هنوز گرفتار بیماری‌های واگیر هستند و اگر به‌طور مثال حتی مالاریا و فلج اطفال را کنترل کنیم، ممکن است این بیماری‌ها از کشورهای دیگر به ایران منتقل شود، بنابراین ما به یک همکاری منطقه‌ای در این زمینه نیاز داریم.

وی درباره همکاری گروه پنج اظهار کرد: در دولت جدید ایران، گروه G5 مجدد احیا و هشت جلسه با همکاری سازمان جهانی بهداشت برگزار شد و در آن موضوعات خاصی مطرح شد و این جلسات نمونه بسیار خوبی در زمینه همکاری‌ها بود. امیدواریم این همکاری بین کشورها با مدیریت سازمان بهداشت جهانی ادامه‌دار باشد، به همکاری و دیپلماسی بین کشورها معتقد هستیم و امیدواریم با جلسات متعدد در بازدیدها و اقداماتی که انجام می‌شود، بتوانیم همکاری‌های بیشتری را ایجاد کنیم، جمهوری اسلامی ایران با تمام زیرساخت‌ها، پزشکان، نیروهای انسانی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، آمادگی کامل برای همکاری را دارد و می‌توانیم افراد بسیاری را در کشورهای مختلف و در حوزه‌های مختلف آموزش دهیم که این کار موجب افزایش آگاهی در افراد می‌شود و در واقع با همکاری‌هایی که با هم انجام می‌دهیم بتوانیم شاهد کاهش بیماری‌های واگیر و غیرواگیر باشیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تجربه‌های خوبی را در زمینه شبکه‌های بهداشت و درمانی دارد، حدود ۱۸ هزار خانه بهداشت در کشور داریم و تعداد زیادی از افراد در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند و می‌توانیم تجربه‌های خود را در این زمینه‌ها در اختیار سایر کشورها قرار دهیم.

وی افزود: از نظر آموزش افراد در حوزه‌های سلامت، گردشگری سلامت، استفاده از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در فعالیت‌های مشترک آموزشی و تحقیقاتی و تجربیاتی که داریم می‌توانیم با هم، همکاری داشته باشیم، همچنین فعالیت خوبی را به اسم طرح سلامت خانواده آغاز کردیم و در این زمینه همایش بین‌المللی سلامت خانواده طی یک ماه گذشته برگزار شد، این فعالیت تجربه بسیار خوبی است که در ۱۹۵ شهرستان آغاز شده و امیدوارم تا پایان سال در تمام نقاط کشور انجام شود، این طرح بیشتر در خصوص پزشکی پیشگیری محور فعالیت می‌کند و امیدوارم با همکاری‌های مشترک این تجربیات را بتوانیم به سایر کشورها نیز انتقال دهیم.

کد خبر 744868

دیگر خبرها

  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • سازمان‌های بین‌المللی برای غزه جز ابراز همدردی کاری نمی‌کنند
  • تاکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت
  • سازمان جهانی بهداشت اقدام عملیاتی برای رسیدن کمک‌های انسانی به غزه انجام دهد
  • تلاش سازمان جهانی بهداشت برای انتقال مجروحان غزه به سایر کشورها
  • امیدواریم بتوانیم سلامت منطقه را تأمین کنیم